tpe 1,547 Report post Posted October 2, 2013 To co ja mam organizować konkursy, czy szanowna Redakcja? Przez trzy lata mieliśmy świetną zabawę z kalendarzem j.pl - komu to przeszkadzało? A jak się nie da zrobić kalendarza, można zrobić konkurs foto miesiąca, potem wybrać foto roku itd. Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted October 2, 2013 widzisz czasem wystarczy rzucic jakiś pomysl... Share this post Link to post Share on other sites
BadBujo 1,839 Report post Posted October 2, 2013 To co ja mam organizować konkursy, czy szanowna Redakcja? Przez trzy lata mieliśmy świetną zabawę z kalendarzem j.pl - komu to przeszkadzało? A jak się nie da zrobić kalendarza, można zrobić konkurs foto miesiąca, potem wybrać foto roku itd. Przeszkadzalo temu co musial za kazdym razem doplacic sporo pieniedzy aby kalendarze ujrzaly swiatlo dzienne, niestety :( Share this post Link to post Share on other sites
deichkind 454 Report post Posted October 2, 2013 Bo to jest Polska! Bo to jest Polska a nie elegancja Francja... a teraz odnośnie tego tematu tylko jedno: Pewna osoba to mi powiedziała o Polakach... nie budują dróg jest źle i miernota i narzekanie....budują drogi jest kurrrrr jeszcze gorzej!! Polak jest stworzony tylko do narzekania i oceniania inicjatyw....inicjatyw nie swoich EOT! Share this post Link to post Share on other sites
tpe 1,547 Report post Posted October 2, 2013 Przeszkadzalo temu co musial za kazdym razem doplacic sporo pieniedzy aby kalendarze ujrzaly swiatlo dzienne, niestety :( Szkoda, że wcześniej nie wiedziałem.... Share this post Link to post Share on other sites
wujek 7,497 Report post Posted October 8, 2013 I jak z tym konkursem bo chyba coś jest nie tak jak powinno być? Share this post Link to post Share on other sites
madpaw 182 Report post Posted October 8, 2013 takie białe ząbki, a nigdy u dentysty...zazdroszczę Tak, czy inaczej kicha. ;) I pytanie do ichtiologów: bass morski (po polsku labraks) ma zęby, czy ich nie ma? Sam osobiście uważam, że ich nie ma (podbieram je najczęściej łapiąc za dolną szczękę) Bo taki wargacz ma na pewno :lol: Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted October 9, 2013 I jak z tym konkursem bo chyba coś jest nie tak jak powinno być? Wlasnie staram się ogarnąć temat ankiety. Nieco mi to zajmuje... NIESTETY Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted October 11, 2013 Ankiety powieszone - ZAPRASZAMY DO GŁOSOWANIA.... Share this post Link to post Share on other sites
damien79 985 Report post Posted October 11, 2013 (edited) Czy była jakaś selekcja zdjęć do konkursu bo zgłoszonego przez mnie zdjęcia nie ma w ankiecie??? Edited October 11, 2013 by damien79 Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted October 11, 2013 nie zauwazylem malego bledu z kodach - juz poprawione co do selekcji to odpadlo tylko jedno zgloszenie Share this post Link to post Share on other sites
Monk 298 Report post Posted October 11, 2013 zdjęcie kolegi @jedrek115 wisi w zlym wątku... Share this post Link to post Share on other sites
@slider@ 860 Report post Posted October 11, 2013 zdjęcie kolegi @jedrek115 wisi w zlym wątku... Poprawione Share this post Link to post Share on other sites
ch4ron 13 Report post Posted October 14, 2013 Nie wiem dlaczego, ale w poście, w któym zgłaszane były foto, moje zdjęcie zniknęło. Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted October 14, 2013 Nie wiem dlaczego, ale w poście, w któym zgłaszane były foto, moje zdjęcie zniknęło. A jest świetne :) Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted October 14, 2013 przyznam szczerze, że nie kojarze tego zdjęcia... Share this post Link to post Share on other sites
ch4ron 13 Report post Posted October 14, 2013 ... nawet dwie osoby je polubiły, post nr 18 w wątku zgłoszeniowym Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted October 15, 2013 u mnie to zdjęcie sie nie otwiera - pojawia się komunikat THIS FOTO HAS BEEN REMOVED Przykro mi kacper, ale nie jestem w stanie dodać do ankiety zdjęcia którego nie ma... Share this post Link to post Share on other sites
ch4ron 13 Report post Posted October 15, 2013 Nie wiem dlaczego wyświetla się tam taki komunikat, zawsze mogę zdjęcie wysłąć na e-mail, tylko wyślij mi adres na pw. Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted October 15, 2013 przykro mi ale wprowadzanie zmian w ankiecie w tym momencie może usunac dotychczasowe wyniki... poza tym wyszlo by ze twoje zdjęcie bylo w glosowaniu tydzien a inne 2 tyg... Share this post Link to post Share on other sites
ch4ron 13 Report post Posted October 15, 2013 aha....moje zdjęcie jest za dobre Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted October 16, 2013 Nie wiem czy jest za dobre, czy może ledwie przeciętne, bo jak już powiedziałem JA GO NIGDZIE NIE WIDZĘ Share this post Link to post Share on other sites
krzychun 988 Report post Posted October 17, 2013 Cała "misja" jerkbaita związana z promowaniem c&r chyba idzie na marne... sądząc po zdjęciach. Share this post Link to post Share on other sites
damien79 985 Report post Posted October 17, 2013 Tak z ciekawości zapytam dlaczego? Share this post Link to post Share on other sites
Maciek_7 299 Report post Posted October 18, 2013 Niektóre zdjęcie prezentują po prostu złowione ryby, a nie pokazują czym jest C&R. Dziwię się, dlaczego w ogóle znalazły się w konkursie, skoro od tematu odbiegają... Na szczęście jest kilka fajnych zdjęć na których uwiecznione jest wypuszczenie ryby, więc wybór w głosowaniu jest... ;) Share this post Link to post Share on other sites