Wilk_ 21 Report post Posted July 3, 2013 Kto potrafi znaleźć jakieś ciekawe oferty z ABU Revo SX pierwszej generacji (ew. drugiej)? Od niedawna tam szukam i jakbym nie wpisywał i na którym eBayu nie szukał pokazują mi się same nowe i w kosmicznych cenach. Z góry dziękuję. Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiek_W 1,119 Report post Posted July 4, 2013 Trochę czasu już minęło, jak na pierwszą serię. Druga jeszcze się czasem buja, ale to już też pewnie jakieś ostatki., w zeszłym roku było tego znacznie więcej. Nie ograniczaj się do wersji . com, jest jeszcze .de, co.uk ,.au .it. Nigdy nie wiadomo gdzie się trafi. Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted July 4, 2013 A można wpod jednym adresem wyszukać i na com /de/au/it ....... . Ja kiedyś myślałem, że na Ebay .com jest także np. wersja na Niemcy - ale tak nie jest. Share this post Link to post Share on other sites
makamba 1,214 Report post Posted July 4, 2013 A macie jakąś fotkę tego Abu 1 generacji? Share this post Link to post Share on other sites
MIGOTKA 977 Report post Posted July 4, 2013 (edited) A można wpod jednym adresem wyszukać i na com /de/au/it ....... . Ja kiedyś myślałem, że na Ebay .com jest także np. wersja na Niemcy - ale tak nie jest. Można. http://www.eim.ebay.no/ Norweska wersja. Na pasku musimy tylko wybrać hele verden i już szuka po całym swiecie :) Edited July 4, 2013 by MIGOTKA Share this post Link to post Share on other sites
godski 7,011 Report post Posted July 4, 2013 (edited) A w polskiej albo w angielskiej wersji jest coś takiego ? Abu Revo STX/SX można poznać po nieprofilowanej (niewygietej) korbie. Tak jak tutaj: http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.tackletour.com/images3/pictaburevosxhs16.jpg&imgrefurl=http://www.tackletour.com/reviewaburevosx.html&h=300&w=400&sz=46&tbnid=sSy6QrAG1vFsmM:&tbnh=91&tbnw=121&prev=/search%3Fq%3Dabu%2Brevo%2Bsx%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=abu+revo+sx&usg=__wR7SPGR1zM-9kuo_tpFH1k49u-8=&docid=wUa8ENYYinQgOM&sa=X&ei=k87VUYiAM4_FswaSroD4Dw&ved=0CDUQ9QEwAg&dur=7610 2 generacja: http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.7seasproshop.com/~proshop/Product_Img/image/Preview_Reel/Casting/ABU/ABU%2520revo%2520sx%2520hs/abu_revo_sx-l.jpg&imgrefurl=http://www.7seasproshop.com/product/abu_abu_revo_sxhs&h=480&w=640&sz=71&tbnid=-CD82XzoyQ2wHM:&tbnh=91&tbnw=121&prev=/search%3Fq%3Dabu%2Brevo%2Bsx%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=abu+revo+sx&usg=__YeKhuQsPCZ-8VY-jFji9QEyDzC0=&docid=4IOlC2yXIaAJvM&sa=X&ei=k87VUYiAM4_FswaSroD4Dw&ved=0CC8Q9QEwAA&dur=556 Edited July 4, 2013 by godski Share this post Link to post Share on other sites
MIGOTKA 977 Report post Posted July 4, 2013 (edited) Ja nie widziałem po polsku ale jest po anglicku http://www.ebay.no/index.en-US.html Edited July 4, 2013 by MIGOTKA Share this post Link to post Share on other sites
Wilk_ 21 Report post Posted July 4, 2013 (edited) Mnie się udało trafić Premiera II generacji, nówkę ze sklepu w dobrej cenie - właśnie wróciłem z ryb i jestem zachwycony! STXy 2012 sa - w sumie z przesyłką wyjdzie jak w Polsce, tylko starsza - a więc moim zdaniem lepsza - wersja. Najgorzej jest z SX-ami. Aż się pochwalę cacuszkiem: [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2aae2427f0a22c15.html][/URL] A za wszystkie porady i uwagi dziękuję. Dopiero od kilku dni jestem na eBayu, aby kupić to cacko musiałem pierwszy raz założyć konto walutowe - przyda mi się każda wiedza na temat serfowania tam. Dzięki! Edited July 4, 2013 by Wilk_ Share this post Link to post Share on other sites
seiken 4,676 Report post Posted July 4, 2013 A ja to bym chciał aby kolega Wilk zakończył ten temat http://jerkbait.pl/topic/26758-s%C5%82ysza%C5%82y-w%C4%99dkarze/ bo mam takie wrażenie ,że zachował sie tak jak stara blaza z której zeszło powietrze i aby odwrócić uwagę założył nowy wątek , może stanie na wysokości zadania i się wypowie ? Share this post Link to post Share on other sites
Wilk_ 21 Report post Posted July 4, 2013 Ja zakończyłem @sejken. Nie mam zwyczaju podglądać, co piszą ci, którzy są zablokowani - a tam nie może przeżyć tego faktu wielu. Pokazuje mi się "użytkownik został przez ciebie dodany do listy ignorowanych" i ja tego nie czytam, nie podglądam ukradkiem. Teraz ciebie jak inne stare, sfrustrowane blazy (fajny ten język, dostaniesz za niego ignora, bo zupełnie nie z mojego świata, ale raz nie zawsze), które brzuszek boli - dodaję do ignorowanych, by o tyle mniej istniały w kosmosie i to jest koniec interakcji pomiędzy nami. Nie ten paradygmat "kolego", a o zachciankach informuj kolegów z zawodówki :) Share this post Link to post Share on other sites
Wojtek B. 1,057 Report post Posted July 4, 2013 @Wilk_, za dużo Szyszkowskiej się naczytałeś :) Dzień minął mile, ale Twoje wywody po raz kolejny psują jego ostatnie minuty (w zasadzie już zepsuły). Nie zwyczaj jest mi kogokolwiek unikać, wszak nie od tego jest forum. Pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
Wilk_ 21 Report post Posted July 4, 2013 @Wiesiek B Nie wymieniłbyś jednego jej tekstu przed wyguglowaniem; nie masz pojęcia o jej specjalizacji; nie wiesz zatem czy moje "wywody" (wywodu nie widziałeś) mają się jakoś do czytania Szyszkowskiej, czy nie, tylko zarobiłeś ignora byś mniej istniał, jak każdy taki :) Miłej nocy. Share this post Link to post Share on other sites
Wojtek B. 1,057 Report post Posted July 4, 2013 Jak to się mawia @Wilk_- "Ślepy w karty nie gra" :) Znam lepsze teksty od przywołanej autorki. Te ostatnie nadto niszczą czaszkę i to co się w niej znajduje. Mam nawet jej książki (czytałem, czytałem), choć żaden to powód do szpanu a i pożytek dla człowieka :) Share this post Link to post Share on other sites
Predatorhunter 1,813 Report post Posted July 4, 2013 Jak tak bedziesz sypal ignorami to niedlugo sam sobie bedziesz odpowiadac musial ;-) Share this post Link to post Share on other sites
Wilk_ 21 Report post Posted July 5, 2013 Post został ukryty ponieważ ignorujesz posty napisane przez użytkownika Wojtek B.. Wyświetl mimo wszystko Post został ukryty ponieważ ignorujesz posty napisane przez użytkownika Gugcio. Wyświetl mimo wszystko To mam powyżej - tego Gugcia to nawet nie pamiętam za co i kiedy dostał ignora, podobnie jak wielu innych, widocznie zasłużył, bez powodu nie daję. - czekam na ważne i merytoryczne porady, odpowiedzi, podpowiedzi. Szukam też SX-a drugiej generacji i tu już jest całkowity klops - ani na niemieckim, ani na jankeskim, ani holenderskim - itp - eBayu nie znalazłem nic! Nie wiem, czy bym jeszcze kupił, bo Mifek krwiopijca skonfiskuje mi dziś pewnie pożal się boże rentę ex belfra od filozofii za pół roku, ale przynajmniej poznałbym ceny i zobaczył jak wygląda :) Share this post Link to post Share on other sites
Predatorhunter 1,813 Report post Posted July 5, 2013 To nie bedzie Stxa w takim razie a do bazy pure fishing mam 25km ;-) twoj pech nie moj ;-) Share this post Link to post Share on other sites
seiken 4,676 Report post Posted July 5, 2013 Ja tylko dodam na koniec tej dysputy jak już koledzy napisali trolla nie warto karmić :P no cóż wiemy ,że kolega wilk skończył podtawówkę i nawet zna deklinację , hm i chyba na tym koniec bo jak wiemy z ortografi i gramatyki to raczej miał pałę, obawiam się ,że moje koty są bardziej kumate Kolego wilk ignoruj wszystkich za chwilę będziesz pisał sam ze sobą :D Share this post Link to post Share on other sites
Wilk_ 21 Report post Posted July 5, 2013 Post został ukryty ponieważ ignorujesz posty napisane przez użytkownika Gugcio. Wyświetl mimo wszystko Post został ukryty ponieważ ignorujesz posty napisane przez użytkownika seiken. Wyświetl mimo wszystko To jakieś zaburzenia, a ja i tak czy ze Sławka Bronikowskiego, czy powyższych, widzę dokładnie tyle, żeby nawet się tu zapluli i zadławili żółcią :) Za to od kiedy zaczęło się to trollowanie tych typów obsesyjno kompulsywnych, ludzie, którzy mieli coś do powiedzenia zamilkli i tu jest prośba do moderatorów, by przeciwdziałali :) Share this post Link to post Share on other sites
Marvin 998 Report post Posted July 5, 2013 i i tu jest prośba do moderatorów, by przeciwdziałali :) Dla wszystkich jest od dawna jasne, że moderatorzy mają ustawionego na Ciebie ignora :D Share this post Link to post Share on other sites
Wojtek B. 1,057 Report post Posted July 5, 2013 Hehe, dobrze napisałeś Łukasz :) :D Share this post Link to post Share on other sites
BadBujo 1,839 Report post Posted July 5, 2013 Bo tak to jest, ze jak ktos dostaje bana to nie bez powodu, darowano resztki kar ale w paru przypadkach srednio to dziala, prawda @Pike? Share this post Link to post Share on other sites
tofik 1,131 Report post Posted July 5, 2013 Wilk - Ty walczysz o kolejnego bana , czy jest jakaś inna filozofia która przyświeca Twojej ingerencji w portale o tematyce wędkarskiej w tym kraju? Share this post Link to post Share on other sites
Wilk_ 21 Report post Posted July 6, 2013 (edited) Pięć ostatnich postów: Post został ukryty ponieważ ignorujesz posty napisane przez użytkownika chub norris. Wyświetl mimo wszystko Post został ukryty ponieważ ignorujesz posty napisane przez użytkownika Wojtek B.. Wyświetl mimo wszystko Post został ukryty ponieważ ignorujesz posty napisane przez użytkownika pitt. Wyświetl mimo wszystko Post został ukryty ponieważ ignorujesz posty napisane przez użytkownika Bujo. Wyświetl mimo wszystko Post został ukryty ponieważ ignorujesz posty napisane przez użytkownika tofik. Wyświetl mimo wszystko Do mnie to chyba nie jest, bo panowie doskonale wiedzą, że ich tekstów nie widzę (dla jasności: skopiowałem to po dodaniu Chuba Norrisa do listy ignorowanych, zatem ten post jeszcze widziałem, podobnie jak widziałem przedostatni tofika, wojtkaB ....) :). Zatem czemu to ma służyć? Komunikowaniu się celem wzajemnego szczucia? Człowiek powinien mieć dostęp do układu limbicznego, który kieruje instynktem stada oraz całym zespołem emocji - zwłaszcza tych złych, podszytych lękiem przed obcym. Nie będzie tu już merytorycznych odpowiedzi na moją prośbę, zatem przestaję zaglądać, a wy się nakręcajcie dalej między sobą :) Edited July 6, 2013 by Wilk_ Share this post Link to post Share on other sites
Marvin 998 Report post Posted July 6, 2013 (edited) (...) Post został ukryty ponieważ ignorujesz posty napisane przez użytkownika chub norris. Wyświetl mimo wszystko (...) Do mnie to chyba nie jest, bo panowie doskonale wiedzą, że ich tekstów nie widzę :). Zatem czemu to ma służyć? Komunikowaniu się celem wzajemnego szczucia? Człowiek powinien mieć dostęp do układu limbicznego, który kieruje instynktem stada oraz całym zespołem emocji - zwłaszcza tych złych, podszytych lękiem przed obcym. Nie będzie tu już merytorycznych odpowiedzi na moją prośbę, zatem przestaję zaglądać, a wy się nakręcajcie dalej między sobą :) To ciekawe, bo wczoraj rano ustawiłeś się w kolejce po wędkę w moim ogłoszeniu :D Podobno nie podglądasz. Kłamczuszek! Zostałeś zdemaskowany i teraz NIKT JUŻ NIE BĘDZIE SIĘ BAŁ TWOICH IGNORÓW :o Edited July 6, 2013 by chub norris Share this post Link to post Share on other sites