dnk 10 Report post Posted May 31, 2013 Jak na Skolwinie to się wcale nie dziwie. Bałbym się tam zostawić łódkę na przystani, nawet na strzeżonej. Share this post Link to post Share on other sites
Maciek_7 299 Report post Posted June 1, 2013 Co za kraj, co za ludzie! Patryk, niech łódeczka jak najszybciej wraca na swoje miejsce, trzymam mocno kciuki. Oczy również będą szeroko otwarte gdyby na wschodzie coś się pojawiło... Share this post Link to post Share on other sites
Przemek 341 Report post Posted June 1, 2013 Masakra Patryk. Kurczę naprawdę jest mi przykro! Pozostaje tylko mieć nadzieję że szybko się znajdzie :( Share this post Link to post Share on other sites
Wojtek B. 1,057 Report post Posted June 1, 2013 Proponuję podpiąć temat na "ogólnym". Niech rzuci się ludziom w oczy... Share this post Link to post Share on other sites
patu 8,491 Report post Posted June 1, 2013 Prosiłbym moda o wyodrębnienie wątku co by nie dublować tematu. Dziękuję. Share this post Link to post Share on other sites
patu 8,491 Report post Posted June 1, 2013 Tak btw, z mojego prywatnego śledztwa wiele faktów wskazuje na to, ze zestaw mógł pojechać w kierunku Kamienia Pomorskiego lub Świnoujścia. Prosiłbym userow z tych okolic o czujność i ewentualną pomoc. Share this post Link to post Share on other sites
miramar69 4,069 Report post Posted June 2, 2013 To fajny był prezent z okazji dnia dziecka, a nawiasem mówiąc jakim cudem z przystani(chyba jakiś nadzór/cieć powinien być) ktoś zawinął sprzęt. A znając życie chociaż ją ubezpieczyłeś???? Share this post Link to post Share on other sites
lewyspec 60 Report post Posted June 2, 2013 Patryk to się narobiło :-( , też będę miał na oku, dla mnie łódka się rzuca w oczy, bo jak pisałem też do takiej się przymierzałem.Oby się znalazła. Share this post Link to post Share on other sites
Maciek1 147 Report post Posted June 3, 2013 (edited) . Edited June 6, 2013 by Maciek1 Share this post Link to post Share on other sites
Gumofilc 202 Report post Posted June 7, 2013 Zamykam watek, poniewaz istnieje podobny o nazwie "Kradziez łódki-potrzebna pomoc" - http://jerkbait.pl/topic/25790-kradzie%C5%BC-%C5%82%C3%B3dki-potrzebna-pomoc/ Gumo Share this post Link to post Share on other sites