godski 7,011 Report post Posted July 4, 2013 Ja naszyłem na szybę :) Bardzo dziękuję. Share this post Link to post Share on other sites
Miro 85 1,244 Report post Posted July 4, 2013 I do mnie dziś paczuszka dotarła, naszywki super, bardzo dziekuję za fatygę :) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted July 5, 2013 U mnie też już są. Jeszcze ich nie widziałem, bo w Polsce jestem. Domownicy mówią, że są OK :) Share this post Link to post Share on other sites
slamcoke 15 Report post Posted July 5, 2013 Naszywki i naklejki(już wcześniej) dotarły. Dobra robota. Dzięki wielkie i pozdrawiam..... Share this post Link to post Share on other sites
misiek116p 112 Report post Posted July 5, 2013 Wielkie dzięki wszystko dotarło. Share this post Link to post Share on other sites
haja1978 1,061 Report post Posted July 5, 2013 Witam, Naszywki dotarły, dziękuję bardzo. Pozdrawiam Arek Share this post Link to post Share on other sites
sebson 1,430 Report post Posted July 5, 2013 I ja dziękuję już są :) Share this post Link to post Share on other sites
seiken 4,676 Report post Posted July 5, 2013 Dzieki za czas poświęcony na poświęcenie własnego czasu /tak cennego w obecnych czasach/ na załatwienie i wysyłkę do mnie dotarły i naklejki i naszywki Dziękuję :) Share this post Link to post Share on other sites
ManieQ 1,340 Report post Posted July 5, 2013 Dzieki za czas poświęcony na poświęcenie własnego czasu /tak cennego w obecnych czasach/ na załatwienie i wysyłkę do mnie dotarły i naklejki i naszywki Dziękuję :) Z braku czasu(remont w domku) podpisuje się pod tekstem Michała :) Dzięki Piotr za poświęcenie swojego czasu :) Share this post Link to post Share on other sites
Rafał.N 466 Report post Posted July 5, 2013 Wszyscy maja .... mam i ja :) Naszywki super wykonane :) Share this post Link to post Share on other sites
Arek X 726 Report post Posted July 6, 2013 I do mnie dotarły. Już zainstalowane, pięknie się prezentują :-) Z podziękowaniami to Ameryki nie odkryje i dołączam się do Kolegów. Wielkie dzięki. Pozdrawiam. Arek. Share this post Link to post Share on other sites
meth666 184 Report post Posted July 6, 2013 Piotrze gdyby zostały Ci jakieś naszywki (chodzi o osoby które zapomniały o tranzakcji , bądz nie wywiązały sie z niej ) to daj znac na priv. Dziękuje :) Share this post Link to post Share on other sites
tpe 1,547 Report post Posted July 6, 2013 I ja dziękuję. Wczoraj odebrałem przesyłkę z naklejkami i naszywkami. CZEKAMY NA KOSZULKI ;) Share this post Link to post Share on other sites
zlotowlosy 53 Report post Posted July 6, 2013 Dzięki, naszywki dotarły, prezentują się świetnie! CZEKAMY NA KOSZULKI ;) A jak! :) Share this post Link to post Share on other sites
MATIG 1,464 Report post Posted July 6, 2013 I ja dziękuję. Wczoraj odebrałem przesyłkę z naklejkami i naszywkami. CZEKAMY NA KOSZULKI ;) Dobry pomysł z koszulkami :) Share this post Link to post Share on other sites
salmonzander 17 Report post Posted July 6, 2013 I do mnie dotarła przesyłka . Dzięki ;) Share this post Link to post Share on other sites
krystiano1981r 3,001 Report post Posted July 7, 2013 I ja dziękuję. Wczoraj odebrałem przesyłkę z naklejkami i naszywkami. CZEKAMY NA KOSZULKI ;) poproszę XXL,jak by co... :D Share this post Link to post Share on other sites
marcinesz 628 Report post Posted July 7, 2013 Podobne pytanie jak z naklejkami - czy zostały jeszcze jakieś naszywki z "produkcji"? Chciałbym 2 sztuki. Prośba o info na priv. Z góry dzięki i pozdrawiam, marcinesz Share this post Link to post Share on other sites
Greku35 116 Report post Posted July 9, 2013 Dzięki, naszywki dotarły, pozdrawiam ! Share this post Link to post Share on other sites
fish28 3,805 Report post Posted July 9, 2013 Dzisiaj żonka odebrała naszywki :) Dzięki ;) Pozdrawiam Darek Share this post Link to post Share on other sites
markverc 44 Report post Posted July 10, 2013 Naszywki ŚWIETNE! Wielkie dzięki za zaangażowanie w projekt! pozdrawiam, Marek Share this post Link to post Share on other sites
psielka 13 Report post Posted July 11, 2013 I ja dostałem i ja dziękuję. Super pomysł na reklamę forum. Jestem ciekaw czy na Zalewie Sulejowskim spotkam wędkarza z tak ładną naszywką. Share this post Link to post Share on other sites
Andres 2 Report post Posted July 11, 2013 Dzisiaj odebralem przesylke - dzieki Pozdrawiam Andres Share this post Link to post Share on other sites
piotro82 820 Report post Posted July 15, 2013 Piotrze, naszywka dotarła :) Super. Wielkie dzięki Share this post Link to post Share on other sites
VOJT@S 319 Report post Posted July 15, 2013 naszywka mi dzisiaj dotarła,WIELKIE DZIĘKI I POZDRAWIAM Share this post Link to post Share on other sites