wiwaldi1970 103 Report post Posted July 19, 2013 Wielkie dzięki naszywki dotarły. Pozdrowienia z Borów Tucholskich. :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
wiwaldi1970 103 Report post Posted July 19, 2013 Jakbyś miał pomysł Piotrze na koszulki to wstaw temat na pewno się zgłoszę. Dobrze byłby wskazany projekt z rybką która ma płetwę tłuszczową ewentualnie esox ukłon w stronę "spinnigistów " i muszkarzy. Jestem orędownikiem muchy, a i od spina nie stronię. Mogą być też te dwa projekty. Na pewno będą miały wzięcie. Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted July 19, 2013 Wielkie dzięki naszywki dotarły. Pozdrowienia z Borów Tucholskich. :rolleyes: Z której części Borów ? Share this post Link to post Share on other sites
wiwaldi1970 103 Report post Posted July 19, 2013 Z samego serca, czyli z Parku Narodowego "Bory Tucholskie" okolice Charzyków i j. Charzykowskieo Share this post Link to post Share on other sites
lukasz2223 22 Report post Posted August 30, 2013 Czy nie ostały się czasem jakieś naszyweczki czy naklejeczki ? Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted August 30, 2013 Coś tam się znajdzie, daj znać na priv ile chcesz Share this post Link to post Share on other sites
kusien 4 Report post Posted December 29, 2013 Witam. Cudowne te naszywki. Zazdroszczę wszystkim którzy je mają :) Gdyby po tak długim czasie coś zostało to proszę o wiadomość, chętnie kupię. Share this post Link to post Share on other sites
jacekjacusjaca 2 Report post Posted January 3, 2014 Witam! Czy naszywki są jeszcze dostępne?Znajdą sie dwie sztuki? Pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted January 3, 2014 Jeszcze znajdę. Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted January 3, 2014 to i ja bym jedną prosił z danymi na priv :) Share this post Link to post Share on other sites
meth666 184 Report post Posted January 3, 2014 Ja chce 2 jak jeszcze sa :) Share this post Link to post Share on other sites
staszek 258 Report post Posted January 3, 2014 To jedna dla mnie Dla mnie , dla mnie :D Obiecuję że będę wypuszczał rybki i wypinał pierś z naklejką :lol: Share this post Link to post Share on other sites
SilesianPerch 75 Report post Posted January 3, 2014 (edited) Obiecuję że będę wypuszczał rybki i wypinał pierś z naklejką :lol: to po co mi dzisiaj kazałeś kupić 20 litrów octu?!?!? :angry: :angry: :angry: Edited January 3, 2014 by SilesianPerch Share this post Link to post Share on other sites
staszek 258 Report post Posted January 3, 2014 (edited) Cicho - czy wszyscy muszą wiedzieć ile okoni ostatnio łapię . Zamrażarka pełna a coś z nimi muszę zrobić , a że wszystkie mają taki wymiar że na stojąco w słoik się mieszczą to nie moja wina :lol: To ja poproszę jeszcze o jedną naklejkę ( czyli już 2 ) dla kolegi mięsiarza SilesianPearch - on ryb też nie zabiera ( wszystko wali w łeb i w krzaki :lol: ) Edited January 3, 2014 by staszek Share this post Link to post Share on other sites
El_Mariaczi 17 Report post Posted January 4, 2014 Jeśli jeszcze są to ja też poproszę 2 !! reszte na PW Share this post Link to post Share on other sites
budzik 67 Report post Posted January 5, 2014 jak by były jeszcze naszywki i naklejki to też po 2 szt bym poprosił i dane na priv Share this post Link to post Share on other sites
TomekSudety 1,613 Report post Posted January 8, 2014 Znajdzie się jeszcze jedna naszywka ? Share this post Link to post Share on other sites