puszek7 520 Report post Posted July 3, 2013 Ja właśnie tak zrobiłem. Odtłuszczacz. Naklejenie i za pryskałem ranty lakierem bezbarwnym. Póki co trzyma i ma się dobrze :) Share this post Link to post Share on other sites
Robas 920 Report post Posted July 4, 2013 Co to był za lakiem którego uzyles , zwykły samochodowy ? Share this post Link to post Share on other sites
marcinesz 628 Report post Posted July 7, 2013 Czy można jeszcze zamówić naklejki? Został jakiś nadmiar z produkcji? Chciałem 3 sztuki. Proszę o info na priv. Z góry dzięki i pozdrawiam, marcinesz Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted July 15, 2013 Jako że mało miałem ostatnio czasu to dopiero w sobotę znalazłem chwilę żeby oznakować swoje auto. Już to nadrobiłem i jestem rozpoznawalny :D [attachment=124911:2013-07-14 09.36.33.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
dzerwys 552 Report post Posted August 12, 2013 Ta po prawo fajniesza ;) mam nie oddam :) Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted August 12, 2013 a mi po kilku latach uzytkowania te z prawej karcher oderwal :( Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted August 12, 2013 Ja na szczęście miałem 3 zapasowe, jedną wsparłem kiedyś kolegę, a teraz jak zmieniłem auto to się przydała kolejna :D i ostatnia leży na wszelki wypadek ;) Share this post Link to post Share on other sites
robert67 570 Report post Posted August 13, 2013 :) Dotarły i do mnie :) . Wielkie dzięki Piotrze :) . Te moje to chyba rekordzistki w podróżach :lol: . Tak na szybko licząc, pokonały ok. 4500 km zanim je zobaczyłem :lol: . Na drugi raz będę baczniej segregował pocztę w skrzynce :D . Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted August 13, 2013 Cieszę się że już są na miejscu ;) Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted March 2, 2014 Naklejki, naszywki przygarne...Jest cos na stanie?Jakieś nowe zamowienie? Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted March 2, 2014 Coś na wiosnę pewnie wykombinuję. Share this post Link to post Share on other sites