Żywiec31 1 Report post Posted May 1, 2013 ;) Witam otwieram wątek 1 majowy jak i dotyczący całej majówki zapraszam wszystkich co wyruszyli na sezon 1-majowy do pochwalenia się swoimi zdobyczami mam nadzieje że wpadnie w temacie parę fajnych fotek kto co złowił ile łowił na co łowił i gdzie łowił zapraszam wszystkich chętnych którzy chcą opisać swoją majową przygodę. Ja sam zaraz wyruszam na Odrę i jak wrócę to na pewno opiszę swoją przygodę z zębatym polskim Rekinem (szczupakiem):) Share this post Link to post Share on other sites
Joah12345 177 Report post Posted May 1, 2013 1 maja super a jednak nieeee! cały majdan od plywadelka spakowany, nowy kijek wczoraj odebrany ze sklepu no to cheja nad wodę... pompowanie plywadla, ubieranie się w neopreny zakładanie pletw i ogień na otwarta wodę(stocznia) jestem już na środku super fajnie no to trza wypróbować kijek(kopytko 4 i główka 8g) pierwszy rzut mm nawet fajnie leci galareta opadła pierwsze podbicie i tachhhhhh szczytówka pękła 3cm od ostatniej przelotki. Urwał nać!!! no nic staram się zawrócić do brzegu a tu pletwa pęka, macham jedna noga kręcę się w kolko hahaha śmiech na sali, jakoś ledwo łapkami powoli powoli i jestem na brzegu, ot co może innym bardziej się poszczescicł ten nieszczęsny pierwszy maja:( Share this post Link to post Share on other sites
Żywiec31 1 Report post Posted May 1, 2013 No to nieźle ale jeszcze nic straconego a dziś wyruszasz gdzieś? Share this post Link to post Share on other sites
Joah12345 177 Report post Posted May 1, 2013 ta z muszka na klenie jazie:) ale to kolo 15 Share this post Link to post Share on other sites
skius 325 Report post Posted May 1, 2013 (edited) 5 szczupaków na ....... ( w tamtym roku 120 na łódkę do południa).Wszystkie jeszcze niewytarte. Sezon można sobie odpuścić do czerwca na Mazurach. Edited May 1, 2013 by skius Share this post Link to post Share on other sites
gorgol 131 Report post Posted May 1, 2013 Ale taki watek,to juz w sumie jest,,w -wiesci z nad wody-i tam wystarczy zagladnać i ogladac piekne zdjecia i opisy połowu......no tak sie mnie wydaje :ph34r: Share this post Link to post Share on other sites
Mielony 10 Report post Posted May 1, 2013 2 Miejsce w zawodach spinningowych złowiłem 3 szczupaki Share this post Link to post Share on other sites
mario 2,173 Report post Posted May 1, 2013 Stosowne wpisy umieszczamy w dedykowanych wątkach w 'Wieściach znad wody' Share this post Link to post Share on other sites