Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Kuba77

Duże żywce(25-35 cm)na suma w okolicach Warszawy

Recommended Posts

Witam, szukam miejsca w okolicy Warszawy gdzie można kupić żywca na suma, polecicie jakieś miejsce?

Panowie na spokojnie. Kolega będzie je trzymał w akwarium i tuczył......., a jak przyjdzie pora.............

będzie  miał jak znalazł. :ph34r: :ph34r: :P

Edited by Rajfel

Witam, szukam miejsca w okolicy Warszawy gdzie można kupić żywca na suma, polecicie jakieś miejsce?

Wiesz ja bym proponował sprawdzić dokładnie regulamin, bo z tego co mnie się wydaje, to żywiec nie może pochodzić z innego łowiska niż to na którym łowisz. Po drugie  żywiec jest dobry ale schłodzony 

Wiesz ja bym proponował sprawdzić dokładnie regulamin, bo z tego co mnie się wydaje, to żywiec nie może pochodzić z innego łowiska niż to na którym łowisz. Po drugie  żywiec jest dobry ale schłodzony 

Spoko jak w akwarium będzie miał wodę z Wisły  to jak żywce z rodzimego  łowiska :) .Kolega albo kiepsko spał, albo chce na forum zaistnieć B) .

Raczej kiepski sposób :D .

wygląda na to ze w Żabce jest najtaniej

Ale się nam porobił komercyjny zwierzyniec bez serca, żaba żywcem diluje, kto by na to wpadł?

Ciężkie czasy, ciężkie i na muchę musi żabie nie starczy, hiszpańską muchę… ;)  B)

No i pojechali po chłopie, Też bym pojechał, tylko słów mi zabrakło :)

Jeśli regulamin forum zabrania wstawiania postów związanych tą metodą łowienia to oczywiście przepraszam.
Nie wiedziałem, że nie można łowić na żywce pochodzące z innego zbiornika.
Do tej pory łowiłem metodą spiningową, więc temat żywca w rzece jest mi kompletnie obcy.

Proponuje dogłębnie zapoznać się kolego z lekturą RAPR bo w przeciwnym razie bedzie to Ciebie słono kosztowało.

Niewiedza nie zwalnia z odpowiedzialności za swoje poczynania.

Pzdr Karol.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...