Kuba77 0 Report post Posted April 21, 2013 Witam, szukam miejsca w okolicy Warszawy gdzie można kupić żywca na suma, polecicie jakieś miejsce? Share this post Link to post Share on other sites
kogut 1,148 Report post Posted April 21, 2013 Żywce?Tutaj? :( Share this post Link to post Share on other sites
Andrzej Stanek 3,325 Report post Posted April 21, 2013 Fajnie trafiłeś, zaraz nastąpi wybuch.... :lol: :D Share this post Link to post Share on other sites
szczuply_maciek 15 Report post Posted April 21, 2013 Aś gościu poszedł po bandzie :-) do 1 lipca mogą Ci niedotrzymać :angry: Share this post Link to post Share on other sites
Rajfel 1,325 Report post Posted April 21, 2013 (edited) Panowie na spokojnie. Kolega będzie je trzymał w akwarium i tuczył......., a jak przyjdzie pora............. będzie miał jak znalazł. :ph34r: :ph34r: :P Edited April 21, 2013 by Rajfel Share this post Link to post Share on other sites
thymalus 1,263 Report post Posted April 21, 2013 Witam, szukam miejsca w okolicy Warszawy gdzie można kupić żywca na suma, polecicie jakieś miejsce? Wiesz ja bym proponował sprawdzić dokładnie regulamin, bo z tego co mnie się wydaje, to żywiec nie może pochodzić z innego łowiska niż to na którym łowisz. Po drugie żywiec jest dobry ale schłodzony Share this post Link to post Share on other sites
@Wojti 1,503 Report post Posted April 21, 2013 (edited) w wyszukiwarce: http://www.okazjum.pl/search/?q=piwo+%C5%BBywiec wygląda na to ze w Żabce jest najtaniej PS wygląda na to ze temat nadaje sie do skasowania Edited April 21, 2013 by @Wojti Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted April 21, 2013 Wiesz ja bym proponował sprawdzić dokładnie regulamin, bo z tego co mnie się wydaje, to żywiec nie może pochodzić z innego łowiska niż to na którym łowisz. Po drugie żywiec jest dobry ale schłodzony Spoko jak w akwarium będzie miał wodę z Wisły to jak żywce z rodzimego łowiska :) .Kolega albo kiepsko spał, albo chce na forum zaistnieć B) . Raczej kiepski sposób :D . Share this post Link to post Share on other sites
thymalus 1,263 Report post Posted April 21, 2013 Prawie jak żywiec... http://www.zabawki24h.pl/pl,catalog,p%C5%82ywaj%C4%85ca+rybka,,1,p%C5%82ywaj%C4%85ca+rybka.html Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted April 21, 2013 wygląda na to ze w Żabce jest najtaniej Ale się nam porobił komercyjny zwierzyniec bez serca, żaba żywcem diluje, kto by na to wpadł? Ciężkie czasy, ciężkie i na muchę musi żabie nie starczy, hiszpańską muchę… ;) B) Share this post Link to post Share on other sites
stoner 1,741 Report post Posted April 21, 2013 No i pojechali po chłopie, Też bym pojechał, tylko słów mi zabrakło :) Share this post Link to post Share on other sites
Kuba77 0 Report post Posted April 21, 2013 Jeśli regulamin forum zabrania wstawiania postów związanych tą metodą łowienia to oczywiście przepraszam. Nie wiedziałem, że nie można łowić na żywce pochodzące z innego zbiornika. Do tej pory łowiłem metodą spiningową, więc temat żywca w rzece jest mi kompletnie obcy. Share this post Link to post Share on other sites
Karol Krause 2,804 Report post Posted April 21, 2013 Proponuje dogłębnie zapoznać się kolego z lekturą RAPR bo w przeciwnym razie bedzie to Ciebie słono kosztowało. Niewiedza nie zwalnia z odpowiedzialności za swoje poczynania. Pzdr Karol. Share this post Link to post Share on other sites
Kuba77 0 Report post Posted April 21, 2013 Przeczytałem, wszystko jasne ;) Share this post Link to post Share on other sites
watykanczyk 28 Report post Posted April 21, 2013 No i teraz wszystko będzie ok. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted April 21, 2013 Kolega @Kuba77 został poinformowany co i jak. Zamykam temat. Share this post Link to post Share on other sites