Tomy 21,762 Report post Posted April 29, 2013 Świetnie wyszło to logo.Ja je widzę w 3wymiarze ale dzisiaj to mogę tak mieć,jeszcze jutro na to zerknę. Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted April 29, 2013 trzeci wymiar tylko po ziołach póki co ;) czacha nieco "brudnawa", bo on po walce i do tego krwawi, jak to punisher :ph34r: Share this post Link to post Share on other sites
bielik 566 Report post Posted April 29, 2013 jak tu nie zachwalac te czachy powalaj a ta punishera swietnie wkomponowala sie w tego woba no i miejsce gdzie umnieszczona i kolorek oczywiscie wszystko gra ze soba jak trzeba super robota.... Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted April 30, 2013 trzeci wymiar tylko po ziołach póki co ;) czacha nieco "brudnawa", bo on po walce i do tego krwawi, jak to punisher :ph34r: Dobra,dobra ląduje u mnie w gablocie. Share this post Link to post Share on other sites
spinnerman 9,064 Report post Posted April 30, 2013 Był luźny pomysł, a teraz realizacja. Trzeba było coś wymyślić aby wobler zachował swój charakter w kolorystyce klasycznej, że tak powiem i w niego wkomponować logo Punishera. Czy wyszło dobrze, sami oceńcie. joker_punisher1.jpg joker_punisher2.jpg joker_punisher3.jpg joker_punisher4.jpg Kozak jesteś i tyle ;) Pozdrawiam hej ! Share this post Link to post Share on other sites
woblery z Bielska 15,437 Report post Posted April 30, 2013 :D :D :D A-utor, a-utor! Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted April 30, 2013 Dziękuję, dziękuję :D Punisher malowany plakatówką i lakierem do paznokci, na wierzchu Silver. Brakuje tylko podpisu, bo czekam na Uni 0,05. Tomy, ta sztuka była zrobiona dla Wujka, więc musisz do niego uderzyć z tematem, nie do mnie. Chyba, że się rozmyśli, to jest twój. Czekam w każdym razie na potwierdzenie od niego na priv, bo jeszcze go nie widział. :) Jak się nie rozmyśli zrobię kolejnego, raczej identyczny nie będzie, bo ksero w rękach nie mam ;) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted April 30, 2013 (edited) Przy okazji pracy nad panisherem, dostałem prośbę o wykonanie gadżetu dla płci ładniejszej. Dziewczyna Punishera ;) [attachment=116499:joker_love.jpg] Edited April 30, 2013 by joker Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted April 30, 2013 I takie dzikie stado. Wariacje na temat koloru i kształtu [attachment=116500:joker_minow.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
siwypike 1,044 Report post Posted April 30, 2013 Jestem pełen podziwu co do talentu, wyczucia smaku, gustu w odniesieniu do całej twórczości. Panisher z dziewczyną super. :) Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted April 30, 2013 Czekałem, czekałem i są. Pisaki oraz trochę zwierzęcego futra :lol: Kuny, susły i wiewiórki, a także kolejne kolorki [attachment=116509:pędzle.jpg] A teraz majówkę czas zacząć :) Share this post Link to post Share on other sites
*Hektor* 3,067 Report post Posted April 30, 2013 Zaczarowane pędzelki i same malują na wobkach ? ;) oj cudeńka pewnie niedługo pokażesz. Na przyszły "sezon woblerowy" sam będę musiał zainwestować w lepsze mazaki, przycinanie i bazgranie zwykłymi z papierniczego już mnie męczy :P Share this post Link to post Share on other sites
wobler1 54 Report post Posted April 30, 2013 Czesc Robert, Uni Pin dostaniesz w sklepie papierniczym na Piłusuckiego po prawej stronie przed przejazdem kolejowym jak jedziesz w kierunku Podolszyc. Ja kupilem nie dawno sobie czarny 0.8, czerwonych nie maja. Pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
kubaS 1 1,191 Report post Posted April 30, 2013 Czesc Robert, Uni Pin dostaniesz w sklepie papierniczym na Piłsudskiego po prawej stronie przed przejazdem kolejowym jak jedziesz w kierunku Podolszyc. Ja kupilem nie dawno sobie czarny 0.8, czerwonych nie maja. Pozdrawiam. :p Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted May 1, 2013 Dzięki za podpowiedzi. Kupiłem od razu dwa 0,05 więc na jakiś czas mi wystarczą :) następnym razem poszukam na piłsudskiego Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted May 2, 2013 Wczoraj było pięknie nad wodą [attachment=116639:woda.jpg] Jedynie z kropkami cienko. Pięć króciaków i kilka puknięć jedynie zaliczyłem. Był też całkiem spory szczupak, który zabrał ze sobą obrotówkę. Jak sroka, błyskotek mu się zachciało. ;) [attachment=116646:maluch.jpg] Były za to długie rozmowy z Wesperem o pracach nad woblerami, były prezenty :D , kiełbasa i ognisko, czyli esencja każdego przyjacielskiego wyjazdu nad wodę. Świetny dzień :) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted May 2, 2013 Na przyszły "sezon woblerowy" sam będę musiał zainwestować w lepsze mazaki, przycinanie i bazgranie zwykłymi z papierniczego już mnie męczy :P Na ten sezon lepiej już to zrób. Szkoda zdrowia :) Celuj w Kozłowskiego lub Koliński. W ostatecznym rachunku jakość jest najtańsza. Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted May 2, 2013 [attachment=116696:2013.04.21. 004 kopia.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Hesher 7,835 Report post Posted May 2, 2013 Bomba kolorki! Kurcze, jeszcze trochę i co niektórzy mistrzowie malowania woblerków będą mogli uczyć kobiety jak malować te ich tipsy :D Albo inaczej, kobiety mają tipsy a faceci wobki:) kiedyś, podczas grzebania w necie za technikami malowania, trafiłem na YT filmik z wodnym malowaniem paznokci i po obejrzeniu tak sobie pomyślałem- jakby wpuścić takie 3 sikory (tipsiary) do pomieszczenia 2X2m, dać im aerograf i korpusy, to po tygodniu wszystko co wymyśliliśmy w temacie malowania woblerów psu w d.... Share this post Link to post Share on other sites
platynowłosy 737 Report post Posted May 2, 2013 kiedyś, podczas grzebania w necie za technikami malowania, trafiłem na YT filmik z wodnym malowaniem paznokci i po obejrzeniu tak sobie pomyślałem- jakby wpuścić takie 3 sikory (tipsiary) do pomieszczenia 2X2m, dać im aerograf i korpusy, to po tygodniu wszystko co wymyśliliśmy w temacie malowania woblerów psu w d.... Oj tak, oj tak. A co potem z sikorami....? :D Znaczy się, chciałem zapytać..Jak one (tipsiary) by utwardzały...korpusy....??? Share this post Link to post Share on other sites
GrzsiekM 14 Report post Posted May 2, 2013 2013.04.21. 004 kopia.jpg Po co zdradzać? Wyślij je do mnie, żeby Cie nie korciło B) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted May 2, 2013 sukingad, ten pomysł z sikorami całkiem dobry :) Grzegorzu, naprawdę, w najbliższej przyszłości nie miałem w planach balsy, a tu ona sama do mnie, w prezencie. :) Więc jak tu nie korzystać z dobrodziejstw. I żeby było ciekawie z dwóch źródeł, które z nieba mi spadły. :rolleyes: Nie wierzę w przypadki, widocznie balsa mi pisana. :) Wkręty już mam obcykane, jeśli chodzi o ich przygotowanie. Mogę robić w standardzie prawie maszynowym, siedząc przy telewizorze. Teraz stelaże po całości trzeba będzie jakoś opracować, bo doginanie szczypcami w rękach mnie nie bawi. Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted May 2, 2013 Z tych listewek można by zrobić całkiem spore woblery. Ich wymiary to 7x9x120 centymetrów :o Share this post Link to post Share on other sites
GrzsiekM 14 Report post Posted May 2, 2013 Rzeczy znalezione i prezenty dają najlepsze efekty, jak z przynętami - te znalezione najłowiejsze ;) To strach pomyśleć, co z tej balsy powstanie :ph34r: Share this post Link to post Share on other sites
Hesher 7,835 Report post Posted May 2, 2013 Oj tak, oj tak. A co potem z sikorami....? :D Znaczy się, chciałem zapytać..Jak one (tipsiary) by utwardzały...korpusy....??? Ty się pytaj: Co potem z Rapalą!? :))). Kobiety nie mogą się dowiedzieć :ph34r: NIGDY (Robuś sorry za off top- sygnalizacja zagrożenia :P ) Share this post Link to post Share on other sites