Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
joker

Joker - historia przynęt Roberta Ciarki

Recommended Posts

Jeden z kolegów poprosił mnie abym informował na bieżąco w sprawie szkółki. Nie mogę tego robić tutaj, ale ten jeden raz chyba mogę złamać zasady takich wątków.

Jutro o godzinie 16:00 w Płocku na ul. Klonowej odbędzie się pierwsze nasze spotkanie. Zapraszam. Możemy się poznać :)

Zapomniałem dopisać, że kapelutek i koszulka idealna dla ... "Wujka Dobra Rada" ;)  :D

Najbardziej lubię chodzić w koszulce z napisem "Spółdzielnia inwalidów - dobre chłopaki" :D

Mój serdeczny przyjaciel z Kielc zorganizował akcję dla innych ludzi i zrobiłem dla niego w prezencie między innymi tego cannibala, ponieważ pomagamy sobie już wiele lat. To wspaniały człowiek. Czy wiecie jak on dba o swoich klientów w sklepie sportowym? Nie uwierzycie. On ich tam strzyże! Tak! Ubiera młodych chłopaków i ich strzyże, żeby wyszli na ludzi. Bo on tak jak ja podniósł się z popiołów. On jest moim życiowym bohaterem.

Czy to nie jest coś wyjątkowego, że...

Ludzie, nigdy w moim pięćdziesięcioletnim życiu nie widziałem czarnego szczupaka! Alleluja! Kocham cię Arturku! :)

...Robert, już dosyć długo Cię tu nie było!... WRACAJ! ;)

Rozmawiałem dzisiaj jednym z moich przyjaciół i posłuchałem jego rady. Nie chciałbym tak naprawdę was zostawiać, bo zżyłem się ze wszystkimi. Jego rada jest jednak rozsądna. 

Odpocznę jakiś czas od Internetu. Nie wiem jak długo. Nie ma to znaczenia. Mam co robić.

Trzymajcie się.

Odpocznij... i wróć.
Zawsze zaglądałem do tego wątku jak napisałeś coś nowego, niejednokrotnie wracałem by przeczytać ponownie Twoje przemyślenia czy wędkarskie historie. Mam nadzieję dowiedzieć się tu jeszcze czegoś od Ciebie, choć juniorem już nie jestem :) Pozdrawiam Robercie!

Wyjaśnienie, ponieważ było trochę zamieszania w tym oraz w innym wątku.  Blokada jest czasowa. Robertowi przyda się trochę odpoczynku od internetu. Jak odpocznie - mam nadzieję wróci do nas w dobrej formie. Trzymamy za to kciuki.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...