joker 5,503 Report post Posted August 29, 2016 Jeden z kolegów poprosił mnie abym informował na bieżąco w sprawie szkółki. Nie mogę tego robić tutaj, ale ten jeden raz chyba mogę złamać zasady takich wątków. Jutro o godzinie 16:00 w Płocku na ul. Klonowej odbędzie się pierwsze nasze spotkanie. Zapraszam. Możemy się poznać :) Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted August 29, 2016 Zapomniałem dopisać, że kapelutek i koszulka idealna dla ... "Wujka Dobra Rada" ;) :D Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted August 29, 2016 Najbardziej lubię chodzić w koszulce z napisem "Spółdzielnia inwalidów - dobre chłopaki" :D Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted August 30, 2016 Mój serdeczny przyjaciel z Kielc zorganizował akcję dla innych ludzi i zrobiłem dla niego w prezencie między innymi tego cannibala, ponieważ pomagamy sobie już wiele lat. To wspaniały człowiek. Czy wiecie jak on dba o swoich klientów w sklepie sportowym? Nie uwierzycie. On ich tam strzyże! Tak! Ubiera młodych chłopaków i ich strzyże, żeby wyszli na ludzi. Bo on tak jak ja podniósł się z popiołów. On jest moim życiowym bohaterem. Czy to nie jest coś wyjątkowego, że... Ludzie, nigdy w moim pięćdziesięcioletnim życiu nie widziałem czarnego szczupaka! Alleluja! Kocham cię Arturku! :) Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted August 30, 2016 Piękne Share this post Link to post Share on other sites
Dokuś 2,848 Report post Posted August 30, 2016 ...Robert, już dosyć długo Cię tu nie było!... WRACAJ! ;) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted August 31, 2016 Rozmawiałem dzisiaj jednym z moich przyjaciół i posłuchałem jego rady. Nie chciałbym tak naprawdę was zostawiać, bo zżyłem się ze wszystkimi. Jego rada jest jednak rozsądna. Odpocznę jakiś czas od Internetu. Nie wiem jak długo. Nie ma to znaczenia. Mam co robić. Trzymajcie się. Share this post Link to post Share on other sites
Dokuś 2,848 Report post Posted August 31, 2016 No! I to rozumiem. ZUCH CHŁOPAK! :) Share this post Link to post Share on other sites
peekol 417 Report post Posted September 1, 2016 Odpocznij... i wróć. Zawsze zaglądałem do tego wątku jak napisałeś coś nowego, niejednokrotnie wracałem by przeczytać ponownie Twoje przemyślenia czy wędkarskie historie. Mam nadzieję dowiedzieć się tu jeszcze czegoś od Ciebie, choć juniorem już nie jestem :) Pozdrawiam Robercie! Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted September 4, 2016 Wyjaśnienie, ponieważ było trochę zamieszania w tym oraz w innym wątku. Blokada jest czasowa. Robertowi przyda się trochę odpoczynku od internetu. Jak odpocznie - mam nadzieję wróci do nas w dobrej formie. Trzymamy za to kciuki. Share this post Link to post Share on other sites