joker 5,503 Report post Posted September 13, 2014 (edited) Kiedy już otworzę pracownię... Woblery z podpisem joker będą mocno limitowane i praktycznie tylko w wersji ekskluzywniej. Tak jak ta 'amazonka", a wcześniej ryba w ryby - grafika i malarstwo jednym słowem. [attachment=192517:amazonka (4).jpg] [attachment=192541:amazonka (3).jpg] Całość ta dzisiejsza będzie dostępna z logiem i zniknie napis joker. ... ale to jeszcze chwile. Przygotowuję was na zmianę. Wątek pozostanie wyłącznie z pracami Jokera i nowymi konstrukcjami. Poza tym będzie więcej zdjęć z rybami. Pomału realizuję własne marzenie i cieszę się, że mi w tym pomagacie. Cieszę się, że zakotwiczyłem z własnym wątkiem właśnie na Jerkbait. Edited September 13, 2014 by joker Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 13, 2014 (edited) Dzisiaj wyszły 4 paczki, plus dwie do testerów, reszta w poniedziałek. [attachment=192532:DSCN1755.jpg] Oferta już nie aktualna. Edited September 14, 2014 by joker Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 13, 2014 Piękny prezent prosto z Basoni. 12cm jerk :D Dziękuję Tomku [attachment=192533:DSCN1756.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
WIL 970 Report post Posted September 13, 2014 Aż mi kopara opadła. :blink: Jerk 1 klasa :o :wacko: Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 13, 2014 Fury in acttion :D https://www.youtube.com/watch?v=jCutniMdoEk Share this post Link to post Share on other sites
siwypike 1,044 Report post Posted September 13, 2014 Może za wcześnie, ale co tam. Razem z Krystianem mieliśmy opracować sterowca na bolenie, ale nie zdążyliśmy. Miał też w tym uczestniczyć Siwy Pike i plany wzięły w łeb. Przynęta miała się nazywać Gray Wolf. Jeśli Darek zechce to razem coś opracujemy. Ja ze swojej strony zapowiadam sterowca ku pamięci Krystiana, jest już zaprojektowany i będzie nazywał się WOLF, a pierwszym testerem będzie brat Krystiana i Siwy Pike. A ja miałem napisać do Ciebie o pomyśle na sterowca z nazwą Krysto. Dzisiaj mieliśmy wspólnie rozmawiać o kierunkach rozwoju przynęt boleniowych obławiając Płockie miejscówki. :( Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted September 14, 2014 Całość ta dzisiejsza będzie dostępna z logiem i zniknie napis joker. lepiej nie kasuj napisu.... to jest identyfikacja - proszę jak naj mniej zmian Share this post Link to post Share on other sites
jarek76krk 7 Report post Posted September 14, 2014 amazonka super :wub: Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 14, 2014 A ja miałem napisać do Ciebie o pomyśle na sterowca z nazwą Krysto. Dzisiaj mieliśmy wspólnie rozmawiać o kierunkach rozwoju przynęt boleniowych obławiając Płockie miejscówki. :( Darku nadal jestem otwarty na propozycję sterowca, który uhonoruje naszego kolegę. Sugestie mile widziane. W wolnej chwili się złapiemy na telefonie. Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 14, 2014 Pomrówów całe stada dzisiaj spotkałem nad wodą. [attachment=192607:DSCN1758.jpg] [attachment=192606:DSCN1757.jpg] [attachment=192608:DSCN1760.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 14, 2014 Ruff na Ronin 80 [attachment=192612:DSCN1779.jpg] [attachment=192609:DSCN1775.jpg] [attachment=192611:DSCN1778.jpg] [attachment=192610:DSCN1776.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 14, 2014 (edited) lepiej nie kasuj napisu.... to jest identyfikacja - proszę jak naj mniej zmian Marcin rozumiem cię. Jednak ja nie rzucam słów na wiatr. Kiedyś tu napisałem, że wątek może pokazywać tylko prace spod własnych rąk jego autora i nadal tak uważam. To jest uczciwe i to jest wtedy ta nasza pasja. Natomiast wspomniałem już kiedyś, również tu w wątku, że marzy mi się pracownia. Więc jeśli dojdą dodatkowe ręce, to już tamte woblery będą miały logo, a moje nadal joker. Wierzę, że to nie odwróci ludzi od twórcy, a wręcz przeciwnie. Ja gram fair i każdego będę namawiał na takie podejście w dziale Lurebuilding. Oczywiście zgadzać się ze mną nie trzeba, każdy sam ciągnie swój wózek, zgodnie z własnym widzeniem świata. Mnie się tutaj podoba każdy wątek, jedynie korzystam z okazji by potwierdzić własne stanowisko. :) Edited September 14, 2014 by joker Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 14, 2014 Pike na Cannibal [attachment=192624:DSCN1771.jpg] [attachment=192625:DSCN1772.jpg] [attachment=192623:DSCN1774.jpg] [attachment=192626:DSCN1773.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted September 14, 2014 Robert, ehhh... Joker to marka... Jak suzuki, honda, Ikarus. Nie chodzi, że made by joker... Ze stajni jokera.... O to kaman.. Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 14, 2014 Robert, ehhh... Joker to marka... Jak suzuki, honda, Ikarus. Nie chodzi, że made by joker... Ze stajni jokera.... O to kaman.. I tak zostanie. Motor całej marki Joker. Jednak reszta musi ewoluować niestety, ponieważ JOKER jest już nazwą zastrzeżoną i nie nie mogę jej użyć oficjalnie w przyszłości :( Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted September 14, 2014 El'Joker Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 14, 2014 El'Joker Wszystko w swoim czasie ;) Share this post Link to post Share on other sites
siwypike 1,044 Report post Posted September 14, 2014 Darku nadal jestem otwarty na propozycję sterowca, który uhonoruje naszego kolegę. Sugestie mile widziane. W wolnej chwili się złapiemy na telefonie. Prace rozpoczęte i już zaliczył pierwszego bolka. Zresztą to Twój twór jedynie modyfikowany by w przyszłości było łatwiej z jego wykonaniem. Zdzwonimy się na spokojnie. Pozdrawiam Cię serdecznie. Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted September 15, 2014 Piękny prezent prosto z Basoni. 12cm jerk :D Dziękuję TomkuDSCN1756.jpg Moge prosic o priv od autora jerka? L Pozdawiam Ezehiel Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 15, 2014 nie ładnie, nie śledzisz wątków kolegów z naszego zacnego działu ;) http://jerkbait.pl/topic/23820-boleni%C3%B3wki-hand-made-tomek1988/page-33 Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted September 15, 2014 Śledzę... Widziałem ale gdzie nie pamiętam.... Dopiero do domu jadę.. znaczy szpital.. właśnie karetka zabrała babcię Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 17, 2014 ... a wszystko zaczęło się od tego woblerka. Kto by pomyślał, dokąd zaprowadzi mnie moja pasja... [attachment=193177:IMAG0792.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted September 17, 2014 ... a wszystko zaczęło się od tego woblerka. Kto by pomyślał, dokąd zaprowadzi mnie moja pasja... IMAG0792.jpg cześć staruszku, mówisz o szpitalu? :P Jesteś artystą, masz dar... część z twoich przynęt nie będzie łowić ryb ale będzie łowiła ludzi... powinieneś pójść też w sprzedaż takich rzeczy... jako dzieło, tak jak sprzedają zestawy much ozdobnych Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 17, 2014 W sprawie zlotu. Najważniejsza informacja jest tak że zlot będzie w dniach 24-26 października. Jezioro i stanica już zarezerwowane, to można popatrzeć http://www.pzwplock.pl/ . Opłaty obowiązują z OM PZW. Impreza będzie oficjalnym zlotem naszego Forum :) Szczegóły niebawem w specjalnym wątku. :) Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted September 17, 2014 Robert, z małego zlotu zrobiłeś ogólno światowy jerkbaitowy zlot.... będą hostessy? :P Share this post Link to post Share on other sites