Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
joker

Joker - historia przynęt Roberta Ciarki

Recommended Posts

dopadłem gdzieś internet, ale popatrzeć co w waszych wątkach, więc nie mam czasu na pisanie tutaj

pozdrawiam

Ważne

Mail do kontaktu tylko ten ngpciarka@gmail.com

Ze względu na śmieciową pocztę na wp, zamykam tam adres trebor.c@wp.pl. Proszę was o dokonanie zmian w liście kontaktów.

Pozdrawiam i dziękuję Robert

Noże same się tępią same od strugania w myślach. Mam pomysł na trolingowca, więc jak wrócę siadam do gada :D 

Jakby ktoś się martwi czy dla niego starczy to donoszę, że czeka na mnie 60 m bieżących lipowych listew :D Poza tym na próbę brzoza i kasztanowiec :D

Noże same się tępią same od strugania w myślach. Mam pomysł na trolingowca, więc jak wrócę siadam do gada :DH

Heh każdy się za trollingowce bierze. Jakiś wirus trollingowy w powietrzu czy jak? ;-)

ja nimi nie łowię, ale jak toś mocno na mnie "naciska", to mój umysł szuka pomysłu na daną konstrukcję. Amok i Koma to właśnie efekt pozytywnego nacisku. Tak lubię być molestowany :D

Lepiej edytuj szybko ten post....
Ja uznam, że nie widziałem

Też widziałem ;) :P :lol: :lol: za póżno ...

ja nimi nie łowię, ale jak toś mocno na mnie "naciska", to mój umysł szuka pomysłu na daną konstrukcję. Amok i Koma to właśnie efekt pozytywnego nacisku. Tak lubię być molestowany :D

Ja też tak mam :ph34r: ,tylko że to ja lubię molestować ;) :D :D :blink: :o :lol: :lol:

Trzeba było się nie przyznawać ...Teraz będziesz z nami miał :P :P :P :ph34r:

Krystian ja czekam na nasze spotkanie z Darkiem. Czuję, że z tej fuzji wypali niezła bomba na przyszły sezon ;)

jakoś brakuje mi jętki

[attachment=192290:c3a71d1fae.jpeg]

chętnie poszedłbym z suchą na lipienia lub pstrąga

jakoś brakuje mi jętki

attachicon.gifc3a71d1fae.jpeg

chętnie poszedłbym z suchą na lipienia lub pstrąga

Nie ma nic piękniejszego od jesiennego brodzenia Za Lipkami :) a ja mam zaproszenie nad gòrny... Podobno Kardynały pod 50 nie sà rzadkościà ;)

Taki strzał, pewnej jesieni trafiłem.

[attachment=192391:f3ca72c002.jpeg]

To jest Konkursowy strzał przez duże "K"...

Wysyłałeś to gdzieś ?

Edited by nowwwak

To jest Konkursowy strzał przez duże "K"...

Wysyłałeś to gdzieś ?

Nigdzie nie dawałem tego. 

W 2007 roku jadąc na pstrągi zatrzymałem się przy wysypisku śmieci i zrobiłem około 20 zdjęć. Większość do kosza się nadaje, część jest w miarę.

[attachment=192448:Radotki 011.jpg] [attachment=192449:Radotki 010.jpg]

A tylko trzy są dobre, w tym to za które dostałem od was komplementy. Za co dziękuję.

Jestem na weekend w domu. Jakby coś to mój nowy numer telefonu podaję 570 230 488.

W poniedziałek wyślę kilka KOMA75 bo są gotowe tylko ze szpitala nie było jak wysłać. Tam gdzie są Amok trzeba tydzień poczekać, przepraszam.

Edited by joker

Może za wcześnie, ale co tam.

Razem z Krystianem mieliśmy opracować sterowca na bolenie, ale nie zdążyliśmy. Miał też  w tym uczestniczyć Siwy Pike i plany wzięły w łeb. Przynęta miała się nazywać Gray Wolf. Jeśli Darek zechce to razem coś opracujemy. Ja ze swojej strony zapowiadam sterowca ku pamięci Krystiana, jest już zaprojektowany i będzie nazywał się WOLF, a pierwszym testerem będzie brat Krystiana i Siwy Pike.

Edited by joker

Lojalność zobowiązuje. Nie ujawnione miejsce połowu na Komę. Kilka ryb z jednego wypadu.

[attachment=192481:b4 k.JPG] [attachment=192482:b1 k.jpg] 

[attachment=192483:b2 k.jpg] [attachment=192484:b3 k.jpg]

... a tu wspomnienie sezonu pstrągowego i największy mój kropas z 2014. Przynęta No Kill 60 w kolorze klenia

[attachment=192486:no kill 60.jpg]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...