Karol Krause 2,804 Report post Posted August 31, 2014 Zdrowiej Robert , zdrowiej bo nam tutaj Ciebie BRAK !!!!! Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted August 31, 2014 Robert, przynęty zdążysz zrobić... Zdrowie ważniejsze Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 2, 2014 dopadłem gdzieś internet, ale popatrzeć co w waszych wątkach, więc nie mam czasu na pisanie tutaj pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 3, 2014 Ważne Mail do kontaktu tylko ten ngpciarka@gmail.com Ze względu na śmieciową pocztę na wp, zamykam tam adres trebor.c@wp.pl. Proszę was o dokonanie zmian w liście kontaktów. Pozdrawiam i dziękuję Robert Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 4, 2014 Noże same się tępią same od strugania w myślach. Mam pomysł na trolingowca, więc jak wrócę siadam do gada :D Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 5, 2014 Jakby ktoś się martwi czy dla niego starczy to donoszę, że czeka na mnie 60 m bieżących lipowych listew :D Poza tym na próbę brzoza i kasztanowiec :D Share this post Link to post Share on other sites
Melanzyk 8,858 Report post Posted September 5, 2014 Noże same się tępią same od strugania w myślach. Mam pomysł na trolingowca, więc jak wrócę siadam do gada :DH Heh każdy się za trollingowce bierze. Jakiś wirus trollingowy w powietrzu czy jak? ;-) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 6, 2014 ja nimi nie łowię, ale jak toś mocno na mnie "naciska", to mój umysł szuka pomysłu na daną konstrukcję. Amok i Koma to właśnie efekt pozytywnego nacisku. Tak lubię być molestowany :D Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted September 6, 2014 Lepiej edytuj szybko ten post.... Ja uznam, że nie widziałem Share this post Link to post Share on other sites
Krystekwolf 606 Report post Posted September 6, 2014 Lepiej edytuj szybko ten post.... Ja uznam, że nie widziałem Też widziałem ;) :P :lol: :lol: za póżno ... ja nimi nie łowię, ale jak toś mocno na mnie "naciska", to mój umysł szuka pomysłu na daną konstrukcję. Amok i Koma to właśnie efekt pozytywnego nacisku. Tak lubię być molestowany :D Ja też tak mam :ph34r: ,tylko że to ja lubię molestować ;) :D :D :blink: :o :lol: :lol: Trzeba było się nie przyznawać ...Teraz będziesz z nami miał :P :P :P :ph34r: Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 6, 2014 Krystian ja czekam na nasze spotkanie z Darkiem. Czuję, że z tej fuzji wypali niezła bomba na przyszły sezon ;) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 10, 2014 http://vimeo.com/103454680 Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 11, 2014 jakoś brakuje mi jętki [attachment=192290:c3a71d1fae.jpeg] chętnie poszedłbym z suchą na lipienia lub pstrąga Share this post Link to post Share on other sites
Tszonek 165 Report post Posted September 11, 2014 co ja bym dał aby móc połapać rybki o których mówisz.... :whistling: Share this post Link to post Share on other sites
spinnerman 9,064 Report post Posted September 12, 2014 jakoś brakuje mi jętki c3a71d1fae.jpeg chętnie poszedłbym z suchą na lipienia lub pstrąga Nie ma nic piękniejszego od jesiennego brodzenia Za Lipkami :) a ja mam zaproszenie nad gòrny... Podobno Kardynały pod 50 nie sà rzadkościà ;) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 12, 2014 Taki strzał, pewnej jesieni trafiłem. [attachment=192391:f3ca72c002.jpeg] Share this post Link to post Share on other sites
Woblery TG 2,542 Report post Posted September 12, 2014 Super strzał! Share this post Link to post Share on other sites
nowwwak 3,245 Report post Posted September 12, 2014 (edited) To jest Konkursowy strzał przez duże "K"... Wysyłałeś to gdzieś ? Edited September 12, 2014 by nowwwak Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 12, 2014 To jest Konkursowy strzał przez duże "K"... Wysyłałeś to gdzieś ? Nigdzie nie dawałem tego. W 2007 roku jadąc na pstrągi zatrzymałem się przy wysypisku śmieci i zrobiłem około 20 zdjęć. Większość do kosza się nadaje, część jest w miarę. [attachment=192448:Radotki 011.jpg] [attachment=192449:Radotki 010.jpg] A tylko trzy są dobre, w tym to za które dostałem od was komplementy. Za co dziękuję. Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 13, 2014 (edited) Jestem na weekend w domu. Jakby coś to mój nowy numer telefonu podaję 570 230 488. W poniedziałek wyślę kilka KOMA75 bo są gotowe tylko ze szpitala nie było jak wysłać. Tam gdzie są Amok trzeba tydzień poczekać, przepraszam. Edited September 14, 2014 by joker Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 13, 2014 (edited) Może za wcześnie, ale co tam. Razem z Krystianem mieliśmy opracować sterowca na bolenie, ale nie zdążyliśmy. Miał też w tym uczestniczyć Siwy Pike i plany wzięły w łeb. Przynęta miała się nazywać Gray Wolf. Jeśli Darek zechce to razem coś opracujemy. Ja ze swojej strony zapowiadam sterowca ku pamięci Krystiana, jest już zaprojektowany i będzie nazywał się WOLF, a pierwszym testerem będzie brat Krystiana i Siwy Pike. Edited September 13, 2014 by joker Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 13, 2014 Lojalność zobowiązuje. Nie ujawnione miejsce połowu na Komę. Kilka ryb z jednego wypadu. [attachment=192481:b4 k.JPG] [attachment=192482:b1 k.jpg] [attachment=192483:b2 k.jpg] [attachment=192484:b3 k.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted September 13, 2014 ... a tu wspomnienie sezonu pstrągowego i największy mój kropas z 2014. Przynęta No Kill 60 w kolorze klenia [attachment=192486:no kill 60.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Kajtelek2 319 Report post Posted September 13, 2014 ... a tu wspomnienie sezonu pstrągowego i największy mój kropas z 2014. Przynęta No Kill 60 w kolorze klenia no kill 60.jpg Taki mi się śni po nocach :) , ładny byczek Share this post Link to post Share on other sites
ezehiel 4,670 Report post Posted September 13, 2014 Holo... Pamiętasz? Share this post Link to post Share on other sites