Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
joker

Joker - historia przynęt Roberta Ciarki

Recommended Posts

dobre pytanie mam kilka przynęt do wypróbowania gdybyś chciał potowarzyszyć to zaproszenie aktualne ;)

Standardowe kolory bezwładnościowych przynęt dedykowanych szczupakom oraz możliwe dekoracje dodatkowe. Czyli aluminium lub holograficzna folia.

attachicon.gifpike colour.jpg

Takiego okonia jak ten w lewym dolnym rogu pożądałbym, tyle że wielkości dopasowanej do podłych rozmiarów pogłowia ryb cętkowanych w moich wodach. W innym przypadku mógłby być bezwzględnie selektywną przynętą  :lol:

Takiego okonia jak ten w lewym dolnym rogu pożądałbym, tyle że wielkości dopasowanej do podłych rozmiarów pogłowia ryb cętkowanych w moich wodach. W innym przypadku mógłby być bezwzględnie selektywną przynętą  :lol:

Piotrek jasne :)

dobre pytanie mam kilka przynęt do wypróbowania gdybyś chciał potowarzyszyć to zaproszenie aktualne ;)

Będę dzwonił nie bój pan, tylko czasowy nie jestem ostatnio.

Kilka tylko waszych zestawów

[attachment=172124:DSCN1345.jpg] [attachment=172125:DSCN1343.jpg] [attachment=172126:DSCN1344.jpg]

...

[attachment=172127:DSCN1348.jpg] [attachment=172128:DSCN1346.jpg] [attachment=172129:DSCN1347.jpg]

...

[attachment=172130:DSCN1353.jpg] 

Kilka "bajkowych" na bok, jeszcze nie wiem, czy dla mnie, czy dla chętnych, zobaczymy.

[attachment=172131:DSCN1349.jpg]

I kilka wzorów z Fario jakie przy okazji były robione. Tylko stery i ustawić.

[attachment=172132:DSCN1350.jpg]

lipa panie ten rower :D  lipa :D

nie ma świateł :lol: :lol: :lol: :lol:

czego to nie wymyślą :)

dobry....
Franc.. jaka lipa widać, że metal..
myślisz, że rowery też oklejają sreberkiem :D

ciekawy koncept, ale mało praktyczny - czemu?
rower totalnie miejski, aby tak łożyć trzeba zdemontować kierownik i tachać pod pachą koła...

no w terenie nie widze maszynki ktorej zebatka ciura niemal po podlozu - ale dla mieszczuchów opcja fajna. Choć pewnie kosztuje tyle co tanie male auto ;)

Rower jako koncept jest świetny ;)

W takim razie siódemki do Wrocławia jakie poszły. No ładnie wyszły, bardzo ładnie :D

[attachment=172402:chub_70.jpg] [attachment=172401:chub_70 (2).JPG] [attachment=172403:chub_70 (1).jpg]

a tu gratis na zawody z okazji Dnia Dziecka, niech się wdrażają w łowienie jerkami ;)

[attachment=172404:myszków.jpg]

Jeszcze tydzień, no może 10 dni i powinien się pojawić gotowy model na duże ryby. Roboczo w testach jako Twister R. Teraz czeka na jakąś docelową nazwę. 15cm pływający klasyk oraz wersja 12cm z możliwościami kombinowania. Poniżej ten drugi jako prototyp z tym co miałem pod ręką.

Oryginalne dodatki dopiero są opracowywane przez dobrego krętacza. Więc jest to mój pierwszy projekt, w którego ostatecznym kształcie bierze udział wędkarz specjalizujący się w innej metodzie połowu.  :) Cały pomysł jest mój od początku do końca.

[attachment=172407:koncept.jpg]

Małe wersje pod pstrąga też już praktycznie gotowe. Tu będzie to w wersjach na jedną kotwicę lub hak, czyli ukończenie projektu dla serii No Kill. Może w tym sezonie nie będzie wszystko dostępne, ale w przyszłym roku to flagowa oferta u mnie. Zdjęcia i filmy z pracą całej serii No Kill na koniec lata, jak zapowiadałem w lutym.

Edited by joker

Kosmos :) Normalnie brak slów :)

Daj później znać jak te smuklejsze ci się sprawdzają w łowisku, powinieneś być bardziej niż zadowolony :) Lotność na multik rewelacyjna

Daj później znać jak te smuklejsze ci się sprawdzają w łowisku, powinieneś być bardziej niż zadowolony :) Lotność na multik rewelacyjna

W weekend jade je przerzucac bo juz z pudlua wypadaja :)

P.S a jak temat kotwic bezzadziorowych u Ciebie :)?

Rafale, czekam na bez-zadziorowy zestaw z Francji. Opóźnienie nie po mojej stronie. Mam nadzieję, że do końca maja coś dotrze. Głównie na haki czekam, ale i kotwice też. Są w kraju dostępne, ale mnie jeszcze cena inna interesuje. 

:)

Ownery mogę mieć już, bo ich używam na co dzień.

Chyba na letniej niżówce pomoczę staruszki, bo się rozeschły dawno nie moczone :)

[attachment=172687:mini.jpg]

i jakby ktoś reflektował, to jest zestaw do zgarnięcia, jakby co to na priv proszę

[attachment=172688:set.jpg]

To przy okazji dodatkowych zamówień machałem. 

Edited by joker

Krótkie info.

Teraz idą Roniny 80 i po raz pierwszy do dyspozycji będą Roniny 70 :)

Siódemka wagowo około 15g i mam identyczną żywotność jak ósemka. Bardzo sportowy model, więc w pudełku każdego zawodnika być powinien  :rolleyes:

Jeszcze tydzień, no może 10 dni i powinien się pojawić gotowy model na duże ryby. Roboczo w testach jako Twister R. Teraz czeka na jakąś docelową nazwę. 15cm pływający klasyk oraz wersja 12cm z możliwościami kombinowania. Poniżej ten drugi jako prototyp z tym co miałem pod ręką.

Oryginalne dodatki dopiero są opracowywane przez dobrego krętacza. Więc jest to mój pierwszy projekt, w którego ostatecznym kształcie bierze udział wędkarz specjalizujący się w innej metodzie połowu.  :) Cały pomysł jest mój od początku do końca.

attachicon.gifkoncept.jpg

Małe wersje pod pstrąga też już praktycznie gotowe. Tu będzie to w wersjach na jedną kotwicę lub hak, czyli ukończenie projektu dla serii No Kill. Może w tym sezonie nie będzie wszystko dostępne, ale w przyszłym roku to flagowa oferta u mnie. Zdjęcia i filmy z pracą całej serii No Kill na koniec lata, jak zapowiadałem w lutym.

Super pomysł, jednak ktoś mnie wyprzedził za myślałem o czymś takim.

Osobiście inspirowałem się Svaertzonkerem od Abu

Sam miałem coś takiego póki nie ugrzęzło w podwodnych czeluściach i super podobała mi się kontrola wabika:

55669_1.jpg

Faktycznie przeoczyłem wycięcie na ster pobieżnie czytałem, ciekawe jak to będzie pracować. Zamawiam od razu jakąś oczojebną próbkę :)

Może być dla mnie bez gumki, mam coś tam do założenia odłożone.

Filmik poglądowy będzie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...