joker 5,503 Report post Posted March 1, 2014 :) Teraz malowania i za chwilę własny wątek otworzysz :) Share this post Link to post Share on other sites
Zebelitto 16 Report post Posted March 1, 2014 Teraz malowania i za chwilę własny wątek otworzysz :) A wszystko dzięki Twojej pomocy i wyrozumiałosci :) mało takich ktorzy chca dzielic się swoim doswiadczeniem itd :) Share this post Link to post Share on other sites
woblery z Bielska 15,437 Report post Posted March 1, 2014 A wszystko dzięki Twojej pomocy i wyrozumiałosci :) mało takich ktorzy chca dzielic się swoim doswiadczeniem itd :) Jesteś we właściwym miejscu by zmienić to zdanie B) Na jerku jest ich moc :D Share this post Link to post Share on other sites
Zebelitto 16 Report post Posted March 2, 2014 Dobrze wiedzec ,ze jest moc :) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted March 2, 2014 Zebelitto, nie wierzę, że osób do pomocy jest mało. Częściej nie pytamy o to innych obawiając się odmowy z ich strony ;) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted March 3, 2014 (edited) Reszta na żywo w Warszawie :P Przewidziany design na jerki, o ile opanuję technikę. Edited March 3, 2014 by joker Share this post Link to post Share on other sites
kubaS 1 1,191 Report post Posted March 4, 2014 Błogosławieni cisi. Albowiem oni wiedzą o co chodzi :D :p Share this post Link to post Share on other sites
woblery z Bielska 15,437 Report post Posted March 5, 2014 Dla większej czytelności - napisałem kij. W domyśle było - mucha. Pomijając podstawy osiągniesz chaos i przepiękną katastrofę ;) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted March 7, 2014 Marcin, twoja paczka czeka na spotkanie z tobą. :) Share this post Link to post Share on other sites
Ricci 1,072 Report post Posted March 7, 2014 Ricci, wiem, że jesteś daleko, a twoje pstrążki w różnych tonacjach czekają na ciebie w domu. Wrzucę, żeby ci się tak czas nie dłużył :) muszkieterowie (4).jpg muszkieterowie (2).jpg muszkieterowie (3).jpg :D Wiesz jak zrobić dobrze... :D :D ;) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted March 7, 2014 (edited) Ostatni rzut testerów do serii C&R lub No kill. Nie wiem jeszcze na czym stanie, może na CR bo to też moje inicjały. Przede wszystkim to będą wersje z jedną kotwicą. Kilka Fario już mam. Teraz dokładam Fury i jeden kombinowany, zobaczymy co z tego wyjdzie. Jest też kawałek egzotyku do sprawdzenia. Plan bez zmian, pojawią się pod koniec sezonu na pstrągi. [attachment=158637:testery.jpg] Edited March 7, 2014 by joker Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted March 7, 2014 Miało być foto jutro rano wklejone, jednak nie będzie na to czasu. Do Warszawy jadą tylko dwa, reszty już nie ma. Z Warszawy wraca ze mną jeden :) Moje pierwsze stadko kleni. Ręczne malowanie. O szczegóły co i jak, nie pytajcie. [attachment=158648:pierwsze stado kleni.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
atb69 1,506 Report post Posted March 7, 2014 Ach ten drucik w dupce :P Czemu ma to służyć? Pomoc przy malowaniu? Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted March 7, 2014 Ach ten drucik w dupce :P Czemu ma to służyć? Pomoc przy malowaniu? Tak, to do odcieku lakieru. Inaczej będzie buła na końcu, a to mnie irytuje. Share this post Link to post Share on other sites
tofik 1,131 Report post Posted March 7, 2014 Bardzo fajny efekt łuski :) Siakiś inny :good: Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted March 7, 2014 Bardzo fajny efekt łuski :) Siakiś inny :good: Bo to stare klenie są tylko je skompresowałem ;) Share this post Link to post Share on other sites
BARENZ 567 Report post Posted March 7, 2014 No Robert ale Ty wymiatasz stary ;) Malowanie bajka :P Share this post Link to post Share on other sites
RUDI75 742 Report post Posted March 7, 2014 Jak ten jeden co zostaje w wawie jest wolny to chętnie bym go przytulił Share this post Link to post Share on other sites
woblery z Bielska 15,437 Report post Posted March 7, 2014 (edited) Moje pierwsze stadko kleni. Ręczne malowanie. O szczegóły co i jak, nie pytajcie. pierwsze stado kleni.jpg Bo to stare klenie są tylko je skompresowałem ;) Nie stare, nie stare, tylko oskrobane! ;) :D :D :D Edyt: Świetne malowanie. Nie spytam :) Edited March 7, 2014 by woblery z Bielska Share this post Link to post Share on other sites
Woblery TG 2,542 Report post Posted March 7, 2014 Łuska wyszła świetnie, utrzymana w konwencji Jokerowego impresjonizmu. Share this post Link to post Share on other sites
norbert-10 1,214 Report post Posted March 8, 2014 Bardzo ładne,łuska super. Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted March 8, 2014 Jak ten jeden co zostaje w wawie jest wolny to chętnie bym go przytulił Ten jeden już zagospodarowany był zanim go pomalowałem. sorry. Share this post Link to post Share on other sites
piotro82 820 Report post Posted March 8, 2014 A jak Ty to malujesz ? :D Share this post Link to post Share on other sites
Iras1975 1,474 Report post Posted March 8, 2014 Miało być foto jutro rano wklejone, jednak nie będzie na to czasu. Do Warszawy jadą tylko dwa, reszty już nie ma. Z Warszawy wraca ze mną jeden :) Moje pierwsze stadko kleni. Ręczne malowanie. O szczegóły co i jak, nie pytajcie. pierwsze stado kleni.jpg Łuska to stempelki z czarnej farby na podkładzie perłowym? ;) Miałem ostatnio jeszcze bardziej porypany pomysł, ale trochę szkoda mi czasu na taką zabawę. Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted March 9, 2014 Musicie sobie jakoś sami wymyślić póki co, jak to malowane. Spójrzcie, że każdy ma indywidualny wzór :) Share this post Link to post Share on other sites