stoner 1,741 Report post Posted December 16, 2013 Fajna Choinka. Przykręcić do łódki i nie trzeba grzebać w pudełkach :) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted December 16, 2013 Bardzo limitowana seria z balsy. :) Niedługo będzie do nabycia tylko jeden taki komplet (4 sztuki). Szczegóły podam w swoim czasie :) Share this post Link to post Share on other sites
Ubik 1,400 Report post Posted December 16, 2013 choinka (1).jpg Nie chcesz może sprzedać tak po ludzkiej cenie, czyli normalnej jak to za choinkę? Chcę kupić taką akurat gotową małą na święta, widziałem że sprzedają po trzy dychy przy Biedronce, a ta Twoja w sumie fajniejsza? ;) :D Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted December 16, 2013 Całość nie jest na sprzedaż. Zresztą ten jeden komplet to też nie do końca sprzedaż będzie. W każdym razie bez profitu dla mnie. Share this post Link to post Share on other sites
Parf 1,539 Report post Posted December 17, 2013 choinka (1).jpg Na sztucznej? eeeee... Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted December 17, 2013 JOKER - WSZYSTKIE NAJLEPSZEGO z okazji 18-tych (a jakże) urodzin. Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek Milupa 6,007 Report post Posted December 17, 2013 Robert życzę ci żeby twoja pasja nigdy nie wygasła, wszystkiego najlepszego :) Share this post Link to post Share on other sites
Melanzyk 8,858 Report post Posted December 17, 2013 Joker stary pierniku spełnienia marzeń ;-) Share this post Link to post Share on other sites
martek 248 Report post Posted December 17, 2013 Wszystkiego najlepszego Robert :) .......jakbym coś strugał to bym Ci wobka podrzucił w prezencie ;) .......ale nie strugam :lol: Wszystkiego naj chłopie :) Share this post Link to post Share on other sites
woblery z Bielska 15,437 Report post Posted December 17, 2013 O, to dziś masz urodziny? Ciekawe, kto "puścił farbę" ;) Dobrych pomysłów i udanej ich realizacji. Obok zdrowia. I pieniędzy. I radości przy ich wydawaniu :D ;) Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted December 17, 2013 czy za przyznanie się do winy przewidziana jest jakaś nagroda? :D :ph34r: Share this post Link to post Share on other sites
Ricci 1,072 Report post Posted December 17, 2013 czy za przyznanie się do winy przewidziana jest jakaś nagroda? :D :ph34r: Tak! Ban na 3 dni ;) Share this post Link to post Share on other sites
Karol Krause 2,804 Report post Posted December 17, 2013 (edited) Wszystkiego Najlepszego Robert i tylko takich rybeniek życze. :P Edited December 17, 2013 by Karol Krause Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted December 17, 2013 Tak! Ban na 3 dni ;) czasem sobie myślę, że dobrze by to mi zrobiło.. :) Share this post Link to post Share on other sites
bigrafi 2,708 Report post Posted December 17, 2013 Wszystkiego Naj... Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted December 17, 2013 To miłe z waszej strony, bardzo dziękuję za życzenia z okazji 18-tych urodzin ;) Share this post Link to post Share on other sites
Melanzyk 8,858 Report post Posted December 17, 2013 Ciekawe, kto "puścił farbę" ;) Na moje oko fejsbuk puścił farbę :p :) Share this post Link to post Share on other sites
Zwierzu 1,268 Report post Posted December 17, 2013 JokerZdrowia, szczęścia,pomyślności i marzeń spełnienia!Złotej rybki złowienia, która spełni twe trzy życzenia. Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted December 17, 2013 To mnie zaskoczyłeś Pawle. super. dziękuję! Share this post Link to post Share on other sites
szyspinek17 10 Report post Posted December 17, 2013 (edited) Wszystkiego najlepszego :) Odbieraj dowód i śmigamy na browar ;) Edited December 17, 2013 by szyspinek17 Share this post Link to post Share on other sites
Kamil G 1,251 Report post Posted December 17, 2013 Wszystkiego najlepszego Robercie! trochę mało oryginalnie ale najważniejsze że szczerze :) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted December 21, 2013 Zima jest fajna. Tłumy w sieci, pusto nad wodami :) Święta. Święta się zbliżają. Miło się struga przy kawie ostatnie zaległości. Cisza po nowym roku mam nadzieję na chwilę będzie i można będzie pokazać to, co czeka na maj :) Teraz niczym was zbytnio nie zaskoczę. U mnie ma być zawsze pewnie. Model, praca, kolory. Wiesz, że jak złowiłeś na taką płoć i ją urwiesz to jest u mnie wciąż w ofercie, właśnie taka sama. Nie ma łapu capu. Dziś tak, jutro już coś innego, bo to lepsze niż wczoraj, a nie tak dobre jak jutro będzie ;) No każdy ma swój sposób na struganie wariata. Ja się też do wariatów zaliczam i swoje widzi misie mam. Złoto i miedź musi być i basta. Bo kto nie ma miedzi... Testuję sobie nowe alu. Zapowiada się dobrze i jest duża szansa na stabilność. Lubię wiedzieć, że dany kolor materiału jest dostępny. Do tej pory cały czas zbieram, rodzina też, znajomi bliżsi też. Tu margaryna, tam czekolada. Loteria. Nie lubię tak. Tak wyszło mi z karasiami. Zrobiłem jednego, zaskoczył przypadkiem. Starczyło na kolejne 5 sztuk i koniec. I co teraz jak są zamówienia. Mnie zawsze głupio wciskać ludziom kit, że jak nie mam materiału to im powiem, że znalazłem fajniejszy, zamiast im wprost powiedzieć, koniec, po prostu skończył się. Dlatego szukam źródeł. Może coś z tego będzie. Nie mam na czym zbytnio testować, bo na nadwyżki korpusów nie choruję. Więc póki co tylko złoto jedno z wielu sprawdziłem. Na wzdręgę mi pasuje. Co sądzicie o tym kolorze? [attachment=145023:nowe alu.jpg] [attachment=145022:nowe alu (2).jpg] Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted December 21, 2013 Robert, jak rany. A myślałem, że moja piękna, dużo gada :lol: Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted December 21, 2013 Ale ja gadam raz, a konkretnie ;) Share this post Link to post Share on other sites