joker 5,503 Report post Posted December 9, 2013 wspaniałą lotność mają , dziś szczególnie to doświadczyłem . Następnym razem na premierę zestawu użyje chyba ciężarków ołowianych :D No był to drogi test zestawów castingowych :wacko: Ja tam w maju nurkuję :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Franc 2,796 Report post Posted December 9, 2013 W maju :huh: ja już chyba zostanę morsem , figurę już mam jeszcze tylko zahartować się :D :D :D Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted December 10, 2013 Święta, święta, miły czas [attachment=143306:Natalia (2).jpg] [attachment=143307:Natalia.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Zwierzu 1,268 Report post Posted December 10, 2013 Robert, przewidujesz jeszcze wyrób z tego wątku. Moim zdaniem konstrukcja nie tylko na morskich wodach może się sprawdzić, a stojące wody to co kit ;) ? . Jaka jest ich docelowa waga ? Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted December 10, 2013 (edited) Zwierzu, będą robione, to na 100% jedynie chciałem żeby porzucali nim na morzu, bo to trochę zweryfikuje tą konstrukcję. Te na zdjęciu są o różnej wadze, bez kotwic wygląda to tak: 14,74 16,35 17,14 Mnie podoba się w lżejszej masie, bo jest wszechstronniejszy, szybciej reaguje na zmianę toru przy ruchu z nadgarstka. Generalnie to model do prowadzenia od 0,5 do 1,5m. Edited December 10, 2013 by joker Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted December 10, 2013 Prezentów wykonywanie ściągnęło mnie na mniejsze wobki. W tym okresie, klient może mieć więcej życzeń niż w ciągu roku ;) [attachment=143354:ewelina.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted December 11, 2013 Dienekes, coś takiego? [attachment=143599:IMG_0106.jpg] [attachment=143601:IMG_0107.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Zwierzu 1,268 Report post Posted December 11, 2013 @Dienekes, widzę że Joker wyraźnie nas nęci i wyrobem "denerwuje" ;) - chyba trza to mieć :). Share this post Link to post Share on other sites
Rafał.N 466 Report post Posted December 11, 2013 Prezentów wykonywanie ściągnęło mnie na mniejsze wobki. W tym okresie, klient może mieć więcej życzeń niż w ciągu roku ;) ewelina.jpg To nie czasem Siódemka ;> ? Share this post Link to post Share on other sites
Dienekes 1,001 Report post Posted December 12, 2013 @ Joker: O to to :) Ten efekt chciałbym na bokach, tak 2/3 wysokości jerka i na brzuchu. A grzbiet taki, jak pierwszy Ronin, okoń, którego mi przysłałeś. Zrobię fotkę bo "w żywych języku nie ma na to głosu", jak rzekł Mickiewicz :D @ Zwierzu: Temat Jokera to dla mnie jeden z wątków najwyższego ryzyka. Nie ma dnia, żebym czegoś nie chciał kupić. Eh, gdyby nie ograniczenia finansowe... ;) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted December 12, 2013 To nie czasem Siódemka ;> ? To jest Fury 5,5. Siódemkę Fario wodowałem wczoraj w wannie. Mówiłem, że za mała będzie. Może jest ok, może, bo wanna do testowania to mikro smużaków jest tylko dobra ;) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted December 12, 2013 Ten efekt chciałbym na bokach, tak 2/3 wysokości jerka i na brzuchu. A grzbiet taki, jak pierwszy Ronin, okoń, którego mi przysłałeś. Zrobię fotkę bo "w żywych języku nie ma na to głosu", jak rzekł Mickiewicz :D Zobaczymy czy to da radę na dużym zrobić tymi farbami co mam, to duża powierzchnia, a na zdjęciu jest mały R55 Share this post Link to post Share on other sites
Ricci 1,072 Report post Posted December 12, 2013 @ Joker: O to to :) Ten efekt chciałbym na bokach, tak 2/3 wysokości jerka i na brzuchu. A grzbiet taki, jak pierwszy Ronin, okoń, którego mi przysłałeś. Zrobię fotkę bo "w żywych języku nie ma na to głosu", jak rzekł Mickiewicz :D @ Zwierzu: Temat Jokera to dla mnie jeden z wątków najwyższego ryzyka. Nie ma dnia, żebym czegoś nie chciał kupić. Eh, gdyby nie ograniczenia finansowe... ;) Wiem o co chodzi...ja to Jokerowy wątek nie zalogowany oglądam żeby potem nie chorować :D Share this post Link to post Share on other sites
Dienekes 1,001 Report post Posted December 12, 2013 Zobaczymy czy to da radę na dużym zrobić tymi farbami co mam, to duża powierzchnia, a na zdjęciu jest mały R55 Kto podoła, jak nie Ty? :P Nie znam się na tym, ale skoro wyszło to na małej, to i na dużej wyjdzie. A ten mega lazurek, to Ty już wiesz jak zrobić, bo go zrobiłeś. Ze zrobieniem fotki będę musiał poczekać do weekendu, no chyba że przy sztucznym świetle ten efekt wyjdzie. Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted December 12, 2013 Mam zdjęcie twoich woblerów, wiem o co ho Share this post Link to post Share on other sites
Dienekes 1,001 Report post Posted December 13, 2013 Ten mały fragmencik nieba :) Po lewej stronie, między okiem Ronina a oczkiem do mocowania. Share this post Link to post Share on other sites
Melanzyk 8,858 Report post Posted December 13, 2013 Joker a jakie najwieksze jerki robisz? ;-) chodzi mi o coś na grubego zwierza. Moze bym się w końcu skusił, wszyscy Ci słodzą, nie wiem czy z grzeczności czy na prawdę te Twoje wyroby łowią :P hehe :) żartuje Pozdro! Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted December 13, 2013 Ten mały fragmencik nieba :) Po lewej stronie, między okiem Ronina a oczkiem do mocowania Teraz to masz jakieś fantazje erotyczne chyba. Harlekina się naczytałeś czy co :P Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted December 13, 2013 Joker a jakie najwieksze jerki robisz? ;-) chodzi mi o coś na grubego zwierza. Moze bym się w końcu skusił, wszyscy Ci słodzą, nie wiem czy z grzeczności czy na prawdę te Twoje wyroby łowią :P hehe :) żartuje Pozdro! Na tą chwilę 12,5cm 70g Ronin i na wiosnę będzie z innego modelu 15cm. sama drobnica przy tej desce, którą dla kolegi malowałeś. :) Share this post Link to post Share on other sites
Melanzyk 8,858 Report post Posted December 13, 2013 Jeszcze nie malowałem :/ jest wyczyszczona, psiknieta podkladem i czeka na malowanie. Robiłem juz ze 3 podejścia, ale nigdy mi nie było dane. Dzisiaj mam nadzieje w końcu to pomalować bo ile można!!!! Joker wyślij mi priva ;-) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted December 13, 2013 trebor.c@wp.pl Share this post Link to post Share on other sites
Dienekes 1,001 Report post Posted December 13, 2013 Teraz to masz jakieś fantazje erotyczne chyba. Harlekina się naczytałeś czy co :P Coś jest w tym kolorze Robercie, mówię Ci... Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted December 13, 2013 No tak, zjarałeś się :P Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted December 16, 2013 [attachment=144375:choinka (1).jpg] Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted December 16, 2013 Superaśne bombki :D Share this post Link to post Share on other sites