Franc 2,796 Report post Posted November 22, 2013 Pomyślałem ze już czas z tymi 999 się pozegnać Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted November 22, 2013 To już moja kolej , czy jeszcze nie ? :ph34r: To twoje maluchy, większe z następną partią, którą ruszam od poniedziałku. :) Share this post Link to post Share on other sites
piotro82 820 Report post Posted November 22, 2013 :) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted November 22, 2013 Piotrze dzięki za list, po niedzieli będziesz miał cięzki karton u siebie :) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted November 23, 2013 Pomyślałem ze już czas z tymi 999 się pozegnać Fiu, fiu, fiu, przekroczyłem barierę dźwięku w czasie krótszym niż rok. :D Przydałoby się coś napisać... Dziękuję każdemu kto przyczynił się do rozwoju tego wątku! To było 1000 najlepszych wpisów! Jedziemy dalej :) [attachment=140772:1000.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
nowwwak 3,245 Report post Posted November 23, 2013 niech moc będzie z Tobą :) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted November 23, 2013 Dziękuję Pawle :) Z tobą również. Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted November 24, 2013 Na kolejny tysiąc :) http://www.youtube.com/watch?v=s-pFAFsTFTI#t=17 Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted November 24, 2013 Ustawione, jutro ślę i startuję dalej. Było kilka naturalnych w wersji o podwyższonym standardzie wykonania. Tu Komplet Natura na Roninach 80 [attachment=140947:joker_natural_fish_alu.jpg] [attachment=140948:joker_natural_fish_alu (1).jpg] [attachment=140946:joker_natural_fish_alu (4).jpg] Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted November 24, 2013 Widoczny tu mały karaś, który zaistniał dzięki Jackowi Urbańskiemu może być powielony tylko wtedy gdy dostanę potrzebny mi odcień alu. To co miałem już ni ma :/ Starczyło na 3 sztuki i koniec. Zrobiłem małą próbę adaptacji na dużym modelu Ronina 125 (zdjęcie). Wykorzystałem jako bazę 3M, wersja bez łuskowa. Jeśli się sprawdzi, dojdzie jako malowany standard do okonia, płoci i wzdręgi. Tak więc będę miał dwa komplety naturalne w kolorach podstawowych i podwyższonym wykonaniu :) Korpus i praca ta sama. [attachment=140950:orange1.jpg] [attachment=140951:orange.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted November 24, 2013 Piękne.Joker masz "stajla" nie ma co.Bardzo mi się podoba., Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted November 24, 2013 Gdyby tak jeszcze transparentne dołączyć, może się w końcu nauczę :wub: Share this post Link to post Share on other sites
woblery z Bielska 15,437 Report post Posted November 24, 2013 Gdyby tak jeszcze transparentne dołączyć, może się w końcu nauczę :wub: Gadaniem się nie nauczysz. Pędzle w garść i do dzieła! :) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted November 24, 2013 Pędzle mam. Farby muszę dopiero nabyć lub zrobić. Dopiero do dzieła :) Share this post Link to post Share on other sites
stoner 1,741 Report post Posted November 24, 2013 Joker, świetne ubarwienie. na tym z ostatniego zdjęcia. Muszę przyznać ze w tym sezonie podobne ubarwienie moich jerków bardzo dobrze się sprawdziło. Niestety tylko na małych sztukach :( . Ale to nic, w następnym sezonie będzie lepiej. :) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted November 24, 2013 Stoner, trochę za ciemno było do tego zdjęcia, jest nieco jaśniejszy w rzeczywistości. Mniejsza ósemka złowiła kilka fajnych ryb, więc wierzę, że w wersji 12,5 cm będzie jeszcze lepiej :) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted November 24, 2013 (edited) [sharedmedia=core:attachments:65765] To raczek, którego kiedyś zrobiłem sztuk pięć i zostały się dwa. Jeden u mnie ten jasny właśnie. [sharedmedia=core:attachments:127999] Pierwsza wersja płoci na alu [attachment=140981:roach alu.jpg] Nowe wcielenie. Lżejsze barwy, według mnie korzystniej. Wersje malowane bez oklejania alu okazały się bardzo łowne, dlatego rozjaśniłem tą "bogatszą" dekorację. Bo bajery bajerami, a łowność musi być na pierwszym miejscu :) Edited November 24, 2013 by joker Share this post Link to post Share on other sites
bertold12 166 Report post Posted November 24, 2013 na alu wyszło ci klasa błękitprzpiękny))))) Share this post Link to post Share on other sites
BARENZ 567 Report post Posted November 25, 2013 To raczek, którego kiedyś zrobiłem sztuk pięć i zostały się dwa. Jeden u mnie ten jasny właśnie. Pierwsza wersja płoci na alu roach alu.jpg Nowe wcielenie. Lżejsze barwy, według mnie korzystniej. Wersje malowane bez oklejania alu okazały się bardzo łowne, dlatego rozjaśniłem tą "bogatszą" dekorację. Bo bajery bajerami, a łowność musi być na pierwszym miejscu :) Bardzo przyzwoite wyszły. Share this post Link to post Share on other sites
Krystekwolf 606 Report post Posted November 25, 2013 Ustawione, jutro ślę i startuję dalej. Było kilka naturalnych w wersji o podwyższonym standardzie wykonania. Tu Komplet Natura na Roninach 80 joker_natural_fish_alu.jpg joker_natural_fish_alu (1).jpg joker_natural_fish_alu (4).jpg Magicznie wyglądają ,chcę taki komplet .Robert, wiesz że musisz mi taki zrobić. Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted November 25, 2013 Wysłałem do właściwych zainteresowanych maile lub info na priv. Nie byłem dostępny w sieci cały dzień, dlatego dopiero teraz. Przepraszam za opóźnienie. :) Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted November 25, 2013 (edited) Już chciałem was olśnić fajnym zdjęciem ostatnich wobasów, bom podrzucił je koledze, co ma czym. A tu lipa, pędrak został z dala od domu, więc jutro wam pokarzę :/ Warto poczekać, pierwsze zdjęcia śmiało do portfolio :) Edited November 25, 2013 by joker Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted November 26, 2013 [attachment=141179:joker made set alu.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
lajcik 995 Report post Posted November 26, 2013 super Share this post Link to post Share on other sites
Ricci 1,072 Report post Posted November 26, 2013 joker made set alu.jpg Familiada! Share this post Link to post Share on other sites