Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
joker

Joker - historia przynęt Roberta Ciarki

Recommended Posts

Świetnie wyszło to logo.Ja je widzę w 3wymiarze ale dzisiaj to mogę tak mieć,jeszcze jutro na to zerknę.

trzeci wymiar tylko po ziołach póki co  ;)

czacha nieco "brudnawa", bo on po walce i do tego krwawi, jak to punisher  :ph34r:

jak tu nie zachwalac te czachy powalaj a ta punishera swietnie wkomponowala sie w tego woba no i miejsce gdzie umnieszczona i kolorek oczywiscie wszystko gra ze soba jak trzeba super robota....

trzeci wymiar tylko po ziołach póki co  ;)

czacha nieco "brudnawa", bo on po walce i do tego krwawi, jak to punisher  :ph34r:

Dobra,dobra ląduje u mnie w gablocie.

Był luźny pomysł, a teraz realizacja. Trzeba było coś wymyślić aby wobler zachował swój charakter w kolorystyce klasycznej, że tak powiem i w niego wkomponować logo Punishera. Czy wyszło dobrze, sami oceńcie.

attachicon.gifjoker_punisher1.jpg attachicon.gifjoker_punisher2.jpg attachicon.gifjoker_punisher3.jpg attachicon.gifjoker_punisher4.jpg

Kozak jesteś i tyle  ;) Pozdrawiam hej !

Dziękuję, dziękuję  :D

Punisher malowany plakatówką i lakierem do paznokci, na wierzchu Silver. Brakuje tylko podpisu, bo czekam na Uni 0,05.

Tomy, ta sztuka była zrobiona dla Wujka, więc musisz do niego uderzyć z tematem, nie do mnie. Chyba, że się rozmyśli, to jest twój. Czekam w każdym razie na potwierdzenie od niego na priv, bo jeszcze go nie widział.

:)

Jak się nie rozmyśli zrobię kolejnego, raczej identyczny nie będzie, bo ksero w rękach nie mam  ;)

Przy okazji pracy nad panisherem, dostałem prośbę o wykonanie gadżetu dla płci ładniejszej.

Dziewczyna Punishera  ;)

[attachment=116499:joker_love.jpg]

Edited by joker

I takie dzikie stado. Wariacje na temat koloru i kształtu

[attachment=116500:joker_minow.jpg]

Jestem pełen podziwu co do  talentu, wyczucia smaku, gustu w odniesieniu do całej twórczości. Panisher z dziewczyną super. :) Pozdrawiam

Czekałem, czekałem i są. Pisaki oraz trochę zwierzęcego futra  :lol: Kuny, susły i wiewiórki, a także kolejne kolorki 

[attachment=116509:pędzle.jpg]

A teraz majówkę czas zacząć  :)

Zaczarowane pędzelki i same malują na wobkach ? ;) oj cudeńka pewnie niedługo pokażesz.

Na przyszły "sezon woblerowy" sam będę musiał zainwestować w lepsze mazaki, przycinanie i bazgranie zwykłymi z papierniczego już mnie męczy :P

Czesc Robert, Uni Pin dostaniesz w sklepie papierniczym na Piłusuckiego po prawej stronie przed przejazdem kolejowym jak jedziesz w kierunku Podolszyc. Ja kupilem nie dawno sobie  czarny 0.8, czerwonych nie maja. Pozdrawiam.

Czesc Robert, Uni Pin dostaniesz w sklepie papierniczym na Piłsudskiego po prawej stronie przed przejazdem kolejowym jak jedziesz w kierunku Podolszyc. Ja kupilem nie dawno sobie  czarny 0.8, czerwonych nie maja. Pozdrawiam.

:p

Dzięki za podpowiedzi. Kupiłem od razu dwa 0,05 więc na jakiś czas mi wystarczą :) następnym razem poszukam na piłsudskiego

Wczoraj było pięknie nad wodą

[attachment=116639:woda.jpg]

Jedynie z kropkami cienko. Pięć króciaków i kilka puknięć jedynie zaliczyłem. Był też całkiem spory szczupak, który zabrał ze sobą obrotówkę. Jak sroka, błyskotek mu się zachciało.  ;)

[attachment=116646:maluch.jpg]

Były za to długie rozmowy z Wesperem o pracach nad woblerami, były prezenty  :D , kiełbasa i ognisko, czyli esencja każdego przyjacielskiego wyjazdu nad wodę.

Świetny dzień  :)

Na przyszły "sezon woblerowy" sam będę musiał zainwestować w lepsze mazaki, przycinanie i bazgranie zwykłymi z papierniczego już mnie męczy :P

Na ten sezon lepiej już to zrób. Szkoda zdrowia  :)

Celuj w Kozłowskiego lub Koliński. W ostatecznym rachunku jakość jest najtańsza.

[attachment=116696:2013.04.21. 004 kopia.jpg]

Bomba kolorki! Kurcze, jeszcze trochę i co niektórzy mistrzowie malowania woblerków będą mogli uczyć kobiety jak malować te ich tipsy :D  Albo inaczej, kobiety mają tipsy a faceci wobki:)

kiedyś, podczas grzebania w necie za technikami malowania, trafiłem na YT filmik z wodnym malowaniem paznokci i po obejrzeniu tak sobie pomyślałem- jakby wpuścić takie 3 sikory (tipsiary) do pomieszczenia 2X2m, dać im aerograf i korpusy, to po tygodniu wszystko co wymyśliliśmy w temacie malowania woblerów psu w d....

kiedyś, podczas grzebania w necie za technikami malowania, trafiłem na YT filmik z wodnym malowaniem paznokci i po obejrzeniu tak sobie pomyślałem- jakby wpuścić takie 3 sikory (tipsiary) do pomieszczenia 2X2m, dać im aerograf i korpusy, to po tygodniu wszystko co wymyśliliśmy w temacie malowania woblerów psu w d....

Oj tak, oj tak. A co potem z sikorami....? :D Znaczy się, chciałem zapytać..Jak one (tipsiary) by utwardzały...korpusy....???

sukingad, ten pomysł z sikorami całkiem dobry :)

Grzegorzu, naprawdę, w najbliższej przyszłości nie miałem w planach balsy, a tu ona sama do mnie, w prezencie.  :) Więc jak tu nie korzystać z dobrodziejstw.

I żeby było ciekawie z dwóch źródeł, które z nieba mi spadły.  :rolleyes:

Nie wierzę w przypadki, widocznie balsa mi pisana.  :)

Wkręty już mam obcykane, jeśli chodzi o ich przygotowanie. Mogę robić w standardzie prawie maszynowym, siedząc przy telewizorze. Teraz stelaże po całości trzeba będzie jakoś opracować, bo doginanie szczypcami w rękach mnie nie bawi. 

Z tych listewek można by zrobić całkiem spore woblery. Ich wymiary to 7x9x120 centymetrów  :o

Rzeczy znalezione i prezenty dają najlepsze efekty, jak z przynętami - te znalezione najłowiejsze ;)
To strach pomyśleć, co z tej balsy powstanie :ph34r:

Oj tak, oj tak. A co potem z sikorami....? :D Znaczy się, chciałem zapytać..Jak one (tipsiary) by utwardzały...korpusy....???

Ty się pytaj: Co potem z Rapalą!? :))). Kobiety nie mogą się dowiedzieć :ph34r: NIGDY (Robuś sorry za off top- sygnalizacja zagrożenia :P )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...