Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Recommended Posts

Tak mnie naszło na wyjazd a nie mam z kim i nie wiem gdzie taki temat założyć .Czy jest możliwe zrobić stały temat tz umawialnia  gdzie będzie można montować ekipy wyjazdowe .Dalsze wyjazdy organizuje się z dużym wyprzedzeniem więc dawanie ich na przykład w ogólnym mija się z celem bo znikną po kilku dniach .

Ot taka moja propozycja . :)

Najlepiej z podziałem na województwa.

Osobny temat / umawialnia - osobne województwo.

Bo jak się będą wszyscy umawiać w jednym temacie to może być plątanina.

Edited by makamba

o taki podział by się przydał :) może wreszcie trafiłbym na kogoś kto planuje wypad w okolicach Brodnicy :)

Pomysł doby uważam że jeśli chodzi o wyprawy muchowe to powinien wisieć fly fishing

Edited by mirat

Ja już kilka razy się umawiałem i raz nawet doszło to do skutku. Musi być podwieszony aby nie zginął w czeluściach Jerka. Po pół roku działania można odpiąć jak będzie mało ruchu.

Co na to moderatorzy?

Super pomysł, zapewne największy porządek by był gdyby zorganizować to jako subforum, podobnie jak artykuły, o ile by było duże zainteresowanie tym tematem. W pojedynczym wątku może to być kłopotliwe. Takie subforum można dorobić do "Wieści znad wody". Jednocześnie każde udane spotkanie mogło by być ciekawym tematem do dyskusji.

A tak przy okazji skoro jesteśmy przy dodatkowych subforach to można by było w podobny sposób uleczyć dział sprzedam, a dokładniej wątek polecam kontrahenta. Wydaje mi się ze w obecnej sytuacji mało kto z tego korzysta i przeszukuje forum pod kątem potencjalnego sprzedającego, gdyż jest to kłopotliwe - przeszukać dział polecam, nie polecam. Gdyby tak było jedno subforum a nazwa wątku nazwą "użytkownika" wówczas w łatwy sposób mamy dostęp do całej historii  komentarzy dotyczących danego sprzedającego, kupującego. Klikamy wyszukiwarkę, wybieramy subforum szukamy nazwę użytkownika w temacie i po sprawie.

Edited by dardzin

dardzin - jak już wcześniej pisalismy watki polecam / nie polecam oraz archiwum sa do konca roku.... pozniej ich po porstu nie będzie...

dardzin - jak już wcześniej pisalismy watki polecam / nie polecam oraz archiwum sa do konca roku.... pozniej ich po porstu nie będzie...

Bedzie jakas alternatywa do "polecam , nie polecam" czy poprostu zniknie??

A wracajac do pomyslu umawialnia,jak dla mnie bomba.Podobne subfora istnieja na innych forach i nawet to funkcjonuje.Jb.pl ma uzytkownikow w calej Polsce jak rowniez "rozsianych" por oznych zakatkach swiata.Mysle ze to zaciesniloby wiezi miedzy forumowiczami.Moze utworzylyby sie jakies wojewodzkie grupy :) a potem jakies zawody grupowe :P

Edited by grunwald1980

Nonsens i czysty absurd , pomysł jest identyczny , czyli beznadziejnie głupi , tak jak ogłoszenia matrymonialne albo anonsy towarzyskie . Przypominam również błądzącym, że inne fora nie są dla nas żadnym wzorem . To my jesteśmy wzorem :)

Sławku dla Ciebie będzie specjalne podforum : Umawialnia/Wklejki/Boczny_Trok_i_Opad

:P

Edited by kocmyrz

Nonsens i czysty absurd , pomysł jest identyczny , czyli beznadziejnie głupi , tak jak ogłoszenia matrymonialne albo anonsy towarzyskie . Przypominam również błądzącym, że inne fora nie są dla nas żadnym wzorem . To my jesteśmy wzorem :)

możesz mnie oświecić co w tym jest głupiego ?

Przez takie właśnie jak to nazwałeś anonsy zrobiłem kilka świetnych wyjazdów i poznałem bardzo fajnych ludzi .

Co mam wydrukować ogłoszenie i przywalić na słupie ogłoszeniowym w mieście .

NA pewne wyjazdy jest bardzo ograniczona liczba chętnych i raczej nie znajdę ich na onecie.

Oświeć wielce oświecony

możesz mnie oświecić co w tym jest głupiego ?
Przez takie właśnie jak to nazwałeś anonsy zrobiłem kilka świetnych wyjazdów i poznałem bardzo fajnych ludzi .
Co mam wydrukować ogłoszenie i przywalić na słupie ogłoszeniowym w mieście .
NA pewne wyjazdy jest bardzo ograniczona liczba chętnych i raczej nie znajdę ich na onecie.
Oświeć wielce oświecony

Dziwię Ci się że w ogóle tłumaczysz komuś sens wspólnych wyjazdów, spotkań czy wymiany doświadczeń.

A nieporadny anons ; pójdę tanio na Sylwestra z zamożnym / obdarzonym /reprezentacyjnym , może być z kolegą , dwa miejsca wolne , albo osobliwy tutejszy ; dieslem na klenie ekonomicznie w piątek pojadę , miejsce ustalimy w plebiscycie ,  nie jest głupi ? 

Po co mnożyć dziwne byty , typu osobna umawialnia , pożegnalnia , powitalnia , wyjeżdżalnia , ubieralnia ? Jest przecież cafe , są wieści znad wody , jest czat do dyspozycji i takiego właśnie użytku . Fajnie panowie , ze się tu dobrze czujecie , ale nie trzeba zaraz z tego tytułu każdy kąt zawalić dziwnym gratem :rolleyes:

A tak właściwie , to co na to wszystko małej Madzi matki majtki ?

Rzeczywiście można by stworzyć kalendarze ... ale nie wiem czy nie będzie to zbyt utrudnione w obsłudze.

mialem na mysli juz istniejacy kalendarz, do ktorego kazdy uzytkownik bedzie mial dostep i bedzie mogl wpisac zaproszenie na wspolne wedkowanie

Ależ ja tylko z czystej uprzejmości zechciałem się dopasować do Ciebie , Nizdębie .. Bo tak po prostu wypada .. Umówiliśmy się , choć bez umawialni :)

Albo Ty mnie z kimś mylisz albo ja Ciebie z kimś innym.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...