Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
TMedic3hs

Kupię Daiwe Fuego nową ale nie używaną Batsona Rx8 2-10g XST1141F

Recommended Posts

[quote name='TMedic3hs' timestamp='1351428580' post='1164579']
Jak w temacie kupię Daiwe Fuego używaną bądź nową w rozmiarze 2500/3000 oraz kijek Batsona Rx8 2-10g XST1141F używany lub nowy,propozycję na priv !Dziękuję za uwagę .
[/quote]

Jak w temacie kupię Daiwe Fuego używaną bądź nową w rozmiarze 2500/3000 oraz kijek Batsona Rx8 2-10g XST1141F używany lub nowy,propozycję na priv !Dziękuję za uwagę . Edited by TMedic3hs

[quote name='TMedic3hs' timestamp='1351428580' post='1164579']
Jak w temacie kupię Daiwe Fuego używaną bądź nową w rozmiarze 2500/3000...
[/quote]

A mam parę sztuk tych czerwoniaków, łowionych, a i nowe się znajdą "jakbyco"... :rolleyes:
A propozycję na priv, ale może też być w wątku, ja tam niewstydliwy.. :D

A Witam Szanownego Kolegę no oczywiście interesowała by mnie nówka,nie tak dawno kupiłem u Ciebie nóweczkę 3000 wprost idealnie się spisuje,ale człowiek się boi,że za parę sezonów ciężko będzie napotkać ten pokochany przez moją osobę model :P Tak więc w jakim rozmiarze jest nówka i jakie pieniążki Cie interesują oczywiście możesz napisać priv z tymi cenami odnośnie używek i nówek pozdrawiam

Rozmiar się nie zmienił, cena też jeszcze nie urosła... :)
http://jerkbait.pl/topic/16365-team-daiwa-fuego-2500-o-dziwo-nowy/#entry1144357

To już jest "po znajomości"... :)
Dla obcych oprychów byłaby za tysia... :ph34r:

Przecie od początku była... :rolleyes:

To faktycznie Deja Vu Masz :P Jeżeli masz coś do zaoferowania pisz tylko i wyłącznie w tej sprawie w tym temacie !

Jak nie musi być koniecznie Batson a może byc coś wyżej i drożej - to pisz na priv Edited by Rheinangler

Kołowrotek doszedł ale o dziwo Panie Zorro miał być nowy (a ma otarte kanty od stopki) dupka porysowana i ma przetartą rolkę prowadzącą żyłke w kabłonku co sugeruje że ktoś go używał (bo ma przetarty złoty nalot azotku tytanu) chyba że ktoś podmienił nową część na starą,bo ja mam swojego rok i jeszcze nie ma oznak zużycia do tego nie przyjemna jak dla mnie praca na przekładni,nie zwrócił bym uwagi gdybym nie był pewny mam 2 modele nowe i 1 w użyciu chciałem kupić 4 na zaś ale widzę używkę a nie nówkę do tego otwieraną ?

Jutro przyjdę wcześniej z pracy porobię zdjęć w świetle,jestem dość zawiedziony 900zł to mogłem dać ale za nówkę Edited by TMedic3hs

Kolego @TMedic3hs masz wprawę przy robieniu zdjęć , szczególnie kołowrotków Daiwa ssII :angry: :angry: . Mam nadzieje że pamiętasz??? :ph34r:

Tak,żalisz się ilekroć coś napiszę,powinieneś oddać i odesłać jak prosiłem ale wolałeś zostawić na siłę i robisz z siebie męczennika ,gdy tylko Zorro się odezwie ja będę chciał zwrócić maszynę. Widzisz nawet najświętsi oszukują bo tak się teraz czuje,Może pomylił pudełka i wysłał używkę za miast nówki ?:)

Kolego na twoim miejscu to pokornie bym przeprosił za to co zrobiłeś. A jeżeli nie wiesz dlaczego pisze o tym - to cały czas czekam na pokorę
z twojej strony . [b]Oliwka[/b] to duperela w porównaniu z tym co zrobiłeś. A kołowrotek po wymianie przekładni , wymianie łożyska i dołożeniu dodatkowego łożyska chodzi bardzo dobrze.

Przestań się wtrącać człowieku w wątek pisząc nie na temat,co bezczelnie piszesz o oliwce skoro jej nie miałeś zaburzenia jakieś emocjonalne czy co ?,powiem Ci tak nie chciałeś zrobić reklamacji i oddać maszyny to reszta mnie nie interesuje ja jasno i klarownie chciałem załatwić sprawę.Pisałeś nie jednokrotnie w innych wątkach na temat tej sprawy ja starałem się ją rozwiązać,na tą chwile dla mnie jest to już zakończone jak pisałem pożalić możesz się w nie polecam kontrachenta,a w tym wątku już się nie wypowiadaj bo temat zakłada co innego,
Po x czasie odezwałeś się tutaj i zacząłeś odwalać maskaradę,ale wcześniej nic mi nie napisałeś na mejla czy przez allegro że coś nie pasuje,że chcesz reklamacji ja nie czarownik z Ozz żeby się domyśleć i przewidzieć Edited by TMedic3hs

Przesyłam foty Panie zorro Owego nowego kołowrotka,przez pół czasu spędzonego tutaj osłuchiwałem jaki to ja jestem zły.Chce zwrócić maszynę bo najzwyczajniej czuje się oszukany bo nówka to nie jest,najbardziej boli mnie fakt,że oczernialiście mnie na każdym kroku ale widzę,że i z Was jest dobre ziółko .

[attachment=99804:DSC05293.JPG]
[attachment=99805:DSC05295.JPG]
[attachment=99806:DSC05296.JPG]
[attachment=99807:DSC05298.JPG]
[attachment=99808:DSC05299.JPG]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...