Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
robbox4

Pracownia Best Rods Center, w skrócie BRC

Recommended Posts

Zamiast od razu obrzucac kogos blotem trzeba bylo sie skontaktowac z BRC i reklamowac. Wiec takie podejscie zostawie eobie i poczekam czy sie rozleci jest dziecinne. Kazdemu zdarza sie popeonic blad i skoro masz rachunek to zloz reklamacje. Przy tylu pozytywnych opinia sprawa bedzie napewno zalatwiona szybko i bezproblemowo.

Fajnie koledzy , że zadowoleni jesteście :)  Ja nie byłem i nie będę . 2 klenie 50-tki , szczupal 87cm przyłów wprawdzie ale wyjęty , jakieś mniejsze rybki i.... trzeszczy rękojeść . Zostawię sobie tego badyla ukreconego przez BRC tylko z ciekawości co jeszcze wyjdzie po drodze ........ nie zamierzam reklamować , sprzedawać ,  prosić o rachunek :rolleyes:  etc...

Obym tylko ja był niezadowolony z tej pracowni ......

ps. jeżeli kogoś uraziłem swoim wpisem to nie wpadać w panikę proszę ( nie dotyczy BRC :P )

Kolego @matt nie wiem czy się żalisz czy chwalisz :angry: 

Od pewnego czasu najwyrażniej masz problem i nie potrafisz go rozwiązać , więc albo nie pisz pierdoł albo załatw sprawe po męsku  ;) i prosze nie zamęczaj nas własnymi frustracjami :)

W zasadzie miało byc bez paniki  :rolleyes:  , nie pisałbym tego bez podstaw . Wogóle nic bym nie pisał gdyby nie zaczęło trzeszczeć . Bo wyglądało , że grubo lubi lakieru dać to i kleju pewnie grubo a tu trzeszczy jak w starej daiwie która ma 10lat i wyjęła setki rybów ;)

Zamiast od razu obrzucac kogos blotem trzeba bylo sie skontaktowac z BRC i reklamowac. Wiec takie podejscie zostawie eobie i poczekam czy sie rozleci jest dziecinne. Kazdemu zdarza sie popeonic blad i skoro masz rachunek to zloz reklamacje. Przy tylu pozytywnych opinia sprawa bedzie napewno zalatwiona szybko i bezproblemowo.

Czysta przyjemność kontaktować sie z BRC ( z własnego doświadczenia piszę ) . Z tego co wiem BRC nie popełnia błędów :P  a rachunek..... marzenie ściętego łba  etc ...

Kolego @matt nie wiem czy się żalisz czy chwalisz :angry:

Od pewnego czasu najwyrażniej masz problem i nie potrafisz go rozwiązać , więc albo nie pisz pierdoł albo załatw sprawe po męsku  ;) i prosze nie zamęczaj nas własnymi frustracjami :)

Feedback był wcześniej , teraz tylko opis jak sie sprawuje badyl , tyle chciałem przekazać . Problemu nie ma , tylko fakt . Ok jeżeli chodzi o wypisywanie frustracji :lol:  Nie tylko WY czytacie wątek ;)

Fajnie koledzy , że zadowoleni jesteście :)  Ja nie byłem i nie będę . 2 klenie 50-tki , szczupal 87cm przyłów wprawdzie ale wyjęty , jakieś mniejsze rybki i.... trzeszczy rękojeść . Zostawię sobie tego badyla ukreconego przez BRC tylko z ciekawości co jeszcze wyjdzie po drodze ........ nie zamierzam reklamować , sprzedawać ,  prosić o rachunek :rolleyes:  etc...

Obym tylko ja był niezadowolony z tej pracowni ......

ps. jeżeli kogoś uraziłem swoim wpisem to nie wpadać w panikę proszę ( nie dotyczy BRC :P )

Chyba już 10 raz negatywna wypowiedź wklejasz, a może i 20.

Ja zauwżyłem, że kolega @matt miał już jakiś problem i pewne zastrzeżenia zanim otrzymał kij z pracowni BRC. To do terminu choć Robert z BRC się z terminem nie spóźnił, później po otrzymaniu do wykonania.
Choć nie rozumiem jak moźe rękojeść trzeszczeć tak jak nawet nie staram się zrozumieć Twojego toku myślenia. Skoro kij jest do bani to reklamujesz. Proste!

Witam.

Czy długość dolnika 30cm (od stopki kołowrotka do końca reargripu- uchwyt DPS) przy xzodze G66 4kg jest odpowiednia- takoś jakoś mi najlepiej pasuje.

Co podpowiada Panu doświadczenie w tym temacie?

Edited by giaur27

Robercie też miałbym pytanko - posiadacie w ofercie (lub zamierzacie) przelotki ATC GBRLS ?? -bo mam w planach Xzogę w nie spiralnie uzbroić by się kolorystycznie komponowała z moją Lunką stotrójeczką. A może jakieś inne polecacie przelotki o czarnych stopkach i złotych ringach??

Edited by MrozikEl

GBRLS są w ofercie.

Na ten moment tylko na zamówienie. Ale wkrótce będą dostepne cały czas od ręki. (chyba16-12-10-8 mam od ręki, muszę poszukać)

@giaur27, tak jak napisałem na PW

Nowości na kolejny sezon część pierwsza.

Już niedługo w ofercie nowe blanki Xzoga, dwa modele o które klienci pytali dosyć często.

XZOGA  BLANK TAKA-G 66 - 2KG /PE0.6

XZOGA  BLANK TAKA-G 66 - 3KG /PE0.8

Edited by robbox4

Kapitalnie. Coś więcej nt. wersji 2 kg? Masa blanku, zakres cw?

Edited by Dienekes

Tyle mam info na ten moment.

Niedługo dostanę pierwsze egzemplarze.

Czekam zatem na wrażenia z testów. W moim przypadku temat nie jest pilny, ale ciekawość rozstała mocno rozbudzona ;)

To ja już w ciemno zamawiam do kolekcji-XZOGA  BLANK TAKA-G 66 - 2KG /PE0.6
Mam nadzieję ,że jako jeden z pierwszych będę miał przyjemność go testować.

Jestem fanem xzogi,mam 2sztuki i je uwielbiam.
Jeśli tylko blank do mnie dotrze ,zaraz będzie uzbrojony i to w te dziwne przelotki od Roberta:)
Fotki pojawią się w mojej galerii, wrażenia również;)

Ciężko mi odpowiedzić na to pytanie bo mój kontakt z G1000 LB Lamiglasa był żaden.

Pierwsza partia będzie moze jeszcze w tym roku. Bedzie tez kilka próbek. Losowo dla klientów.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...