Predatorhunter 1,813 Report post Posted October 31, 2013 Zamiast od razu obrzucac kogos blotem trzeba bylo sie skontaktowac z BRC i reklamowac. Wiec takie podejscie zostawie eobie i poczekam czy sie rozleci jest dziecinne. Kazdemu zdarza sie popeonic blad i skoro masz rachunek to zloz reklamacje. Przy tylu pozytywnych opinia sprawa bedzie napewno zalatwiona szybko i bezproblemowo. Share this post Link to post Share on other sites
Karol Krause 2,804 Report post Posted October 31, 2013 Fajnie koledzy , że zadowoleni jesteście :) Ja nie byłem i nie będę . 2 klenie 50-tki , szczupal 87cm przyłów wprawdzie ale wyjęty , jakieś mniejsze rybki i.... trzeszczy rękojeść . Zostawię sobie tego badyla ukreconego przez BRC tylko z ciekawości co jeszcze wyjdzie po drodze ........ nie zamierzam reklamować , sprzedawać , prosić o rachunek :rolleyes: etc... Obym tylko ja był niezadowolony z tej pracowni ...... ps. jeżeli kogoś uraziłem swoim wpisem to nie wpadać w panikę proszę ( nie dotyczy BRC :P ) Kolego @matt nie wiem czy się żalisz czy chwalisz :angry: Od pewnego czasu najwyrażniej masz problem i nie potrafisz go rozwiązać , więc albo nie pisz pierdoł albo załatw sprawe po męsku ;) i prosze nie zamęczaj nas własnymi frustracjami :) Share this post Link to post Share on other sites
'mat 2,520 Report post Posted October 31, 2013 W zasadzie miało byc bez paniki :rolleyes: , nie pisałbym tego bez podstaw . Wogóle nic bym nie pisał gdyby nie zaczęło trzeszczeć . Bo wyglądało , że grubo lubi lakieru dać to i kleju pewnie grubo a tu trzeszczy jak w starej daiwie która ma 10lat i wyjęła setki rybów ;) Zamiast od razu obrzucac kogos blotem trzeba bylo sie skontaktowac z BRC i reklamowac. Wiec takie podejscie zostawie eobie i poczekam czy sie rozleci jest dziecinne. Kazdemu zdarza sie popeonic blad i skoro masz rachunek to zloz reklamacje. Przy tylu pozytywnych opinia sprawa bedzie napewno zalatwiona szybko i bezproblemowo. Czysta przyjemność kontaktować sie z BRC ( z własnego doświadczenia piszę ) . Z tego co wiem BRC nie popełnia błędów :P a rachunek..... marzenie ściętego łba etc ... Kolego @matt nie wiem czy się żalisz czy chwalisz :angry: Od pewnego czasu najwyrażniej masz problem i nie potrafisz go rozwiązać , więc albo nie pisz pierdoł albo załatw sprawe po męsku ;) i prosze nie zamęczaj nas własnymi frustracjami :) Feedback był wcześniej , teraz tylko opis jak sie sprawuje badyl , tyle chciałem przekazać . Problemu nie ma , tylko fakt . Ok jeżeli chodzi o wypisywanie frustracji :lol: Nie tylko WY czytacie wątek ;) Share this post Link to post Share on other sites
Cpt. Lego 839 Report post Posted October 31, 2013 Fajnie koledzy , że zadowoleni jesteście :) Ja nie byłem i nie będę . 2 klenie 50-tki , szczupal 87cm przyłów wprawdzie ale wyjęty , jakieś mniejsze rybki i.... trzeszczy rękojeść . Zostawię sobie tego badyla ukreconego przez BRC tylko z ciekawości co jeszcze wyjdzie po drodze ........ nie zamierzam reklamować , sprzedawać , prosić o rachunek :rolleyes: etc... Obym tylko ja był niezadowolony z tej pracowni ...... ps. jeżeli kogoś uraziłem swoim wpisem to nie wpadać w panikę proszę ( nie dotyczy BRC :P ) Chyba już 10 raz negatywna wypowiedź wklejasz, a może i 20. Share this post Link to post Share on other sites
rózgaś 1,760 Report post Posted October 31, 2013 Życzę sobie, żeby moja Żona miała do mnie tyle cierpliwości, co Robert BRC :-) Share this post Link to post Share on other sites
Patryk1125 1,030 Report post Posted November 1, 2013 Ja zauwżyłem, że kolega @matt miał już jakiś problem i pewne zastrzeżenia zanim otrzymał kij z pracowni BRC. To do terminu choć Robert z BRC się z terminem nie spóźnił, później po otrzymaniu do wykonania. Choć nie rozumiem jak moźe rękojeść trzeszczeć tak jak nawet nie staram się zrozumieć Twojego toku myślenia. Skoro kij jest do bani to reklamujesz. Proste! Share this post Link to post Share on other sites
giaur27 409 Report post Posted November 13, 2013 (edited) Witam. Czy długość dolnika 30cm (od stopki kołowrotka do końca reargripu- uchwyt DPS) przy xzodze G66 4kg jest odpowiednia- takoś jakoś mi najlepiej pasuje. Co podpowiada Panu doświadczenie w tym temacie? Edited November 13, 2013 by giaur27 Share this post Link to post Share on other sites
MrozikEl 23 Report post Posted November 13, 2013 (edited) Robercie też miałbym pytanko - posiadacie w ofercie (lub zamierzacie) przelotki ATC GBRLS ?? -bo mam w planach Xzogę w nie spiralnie uzbroić by się kolorystycznie komponowała z moją Lunką stotrójeczką. A może jakieś inne polecacie przelotki o czarnych stopkach i złotych ringach?? Edited November 13, 2013 by MrozikEl Share this post Link to post Share on other sites
robbox4 268 Report post Posted November 14, 2013 GBRLS są w ofercie. Na ten moment tylko na zamówienie. Ale wkrótce będą dostepne cały czas od ręki. (chyba16-12-10-8 mam od ręki, muszę poszukać) @giaur27, tak jak napisałem na PW Share this post Link to post Share on other sites
robbox4 268 Report post Posted November 15, 2013 (edited) Nowości na kolejny sezon część pierwsza. Już niedługo w ofercie nowe blanki Xzoga, dwa modele o które klienci pytali dosyć często. XZOGA BLANK TAKA-G 66 - 2KG /PE0.6 XZOGA BLANK TAKA-G 66 - 3KG /PE0.8 Edited November 15, 2013 by robbox4 Share this post Link to post Share on other sites
Dienekes 1,001 Report post Posted November 15, 2013 (edited) Kapitalnie. Coś więcej nt. wersji 2 kg? Masa blanku, zakres cw? Edited November 15, 2013 by Dienekes Share this post Link to post Share on other sites
robbox4 268 Report post Posted November 15, 2013 Tyle mam info na ten moment. Niedługo dostanę pierwsze egzemplarze. Share this post Link to post Share on other sites
Dienekes 1,001 Report post Posted November 15, 2013 Czekam zatem na wrażenia z testów. W moim przypadku temat nie jest pilny, ale ciekawość rozstała mocno rozbudzona ;) Share this post Link to post Share on other sites
Tomy 21,762 Report post Posted November 15, 2013 2kg będzie dobra na Jaśki. Share this post Link to post Share on other sites
hhary1 15 Report post Posted November 15, 2013 To ja już w ciemno zamawiam do kolekcji-XZOGA BLANK TAKA-G 66 - 2KG /PE0.6 Mam nadzieję ,że jako jeden z pierwszych będę miał przyjemność go testować. Share this post Link to post Share on other sites
Dienekes 1,001 Report post Posted November 21, 2013 @ hhary1: Nie zapomnij podzielić się wrażeniami i fotkami z testów :) Share this post Link to post Share on other sites
hhary1 15 Report post Posted November 21, 2013 Jestem fanem xzogi,mam 2sztuki i je uwielbiam. Jeśli tylko blank do mnie dotrze ,zaraz będzie uzbrojony i to w te dziwne przelotki od Roberta:) Fotki pojawią się w mojej galerii, wrażenia również;) Share this post Link to post Share on other sites
robbox4 268 Report post Posted November 28, 2013 Zapraszamy, pierwszy w tej branży BLACK FRIDAY 15% w Polsce. Tylko jutro: 29.11.2013. Od północy do północy. www.sklep.brc.com.pl Share this post Link to post Share on other sites
Sławek Oppeln Bronikowski 6,104 Report post Posted November 28, 2013 Przypadkiem , miałem niedawno w ręku po raz pierwszy któryś Taka i wydają się być zdumiewająco podobne do starych live bait G1000 Lamiglasa . One do tej roli też są produkowane i używane , robbox-ie ? Share this post Link to post Share on other sites
robbox4 268 Report post Posted November 28, 2013 Ciężko mi odpowiedzić na to pytanie bo mój kontakt z G1000 LB Lamiglasa był żaden. Share this post Link to post Share on other sites
turboaspius 0 Report post Posted November 29, 2013 Zapraszamy, pierwszy w tej branży BLACK FRIDAY 15% w Polsce. Tylko jutro: 29.11.2013. Od północy do północy. www.sklep.brc.com.pl Share this post Link to post Share on other sites
turboaspius 0 Report post Posted November 29, 2013 Tego mi trzeba :) Słychać coś w sprawie plecionek XZOGA 10lb, ... ? Share this post Link to post Share on other sites
robbox4 268 Report post Posted November 29, 2013 Pierwsza partia będzie moze jeszcze w tym roku. Bedzie tez kilka próbek. Losowo dla klientów. Share this post Link to post Share on other sites
minecjusz 1,021 Report post Posted November 29, 2013 Ta plećka 10lb to tak na oko jaka może mieć "średnicę"?? Share this post Link to post Share on other sites
robbox4 268 Report post Posted November 29, 2013 wg producenta: XZOGA * 100M A8-PE 0.4-10LB /0.10MM Share this post Link to post Share on other sites