Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
robbox4

Pracownia Best Rods Center, w skrócie BRC

Recommended Posts

W tak dużym kawałku może to faktycznie nico kiczowato wyglądać ale to jest tak jak ze wszystkimi dodatkami,- umiar Józek umiar daje skromność i elegancję....

Myślę o taki insercie do Lamiego RR którego blank jest w kolorze bardzo ciemnej zieleni i insert z pierwszego zdjęcia czwarty w kolei pasowałby do niego... albo siódmy z dolnego zdjęcia :rolleyes:

W takiej formie jak robi Piotr Matusiak  ;)

Edited by Rheinangler

Cena podstawowa za sam materiał.

Możemy zrobić z danego materiału konkretny insert

Trzeba też pamiętać ze te wzory z kwadraciaków zmieniają się po obróbce na okrągły insert.

Tak to właśnie trzeba pamiętać ale widzę w przekroju iż te wzory są jednak strukturalne Robert a nie malowane,- czy źle widzę?

nic nie jest malowane, to oryginał, po obróbce wychodzi faktyczny wzór, to widać na okrągłych blokach.

A dałbyś radę Robert taki insert jak wstawiłem zrobić?

Co do faktury po obróbce to zrozumiałe że jak w bloku jest żyłka na powiedzmy 2-gim centymetrze to po przetoczeniu może być trochę dalej a tam gdzie jej nie ma to się może pojawić. Rozumiem, że musisz być czujny bo są różni klienci ale ja mam dookoła dość ordnungu tak, że chętnie trochę niekontrolowanego melanżu łyknę ;) okiem :lol:  :lol:  :lol:

Edited by Rheinangler

Pewnie tak, nie znam konkretnych wymiarów. Pogadam na rybach z Piotrkiem.

Najlepszy przykład.

[attachment=124811:i2.jpg]

[attachment=124812:3361314591.jpg]

Super Robert  :) w takim razie odezwij się proszę jak już pogadasz z Piotrem i chyba najlepiej w wątku bo myślę że efekt będzie podobał się wielu osobom,- nie tylko mnie :rolleyes:

Juz romawiałem. Zrobimy jakieś próby. Z tym że nie wiem w jakim czasie. Wiec nic nie obiecuje.

są też takie inserciki,

Jak mówi Zosia, rózowe do rózowej wędki. Ale to już drewno stabilizowane.

[attachment=124841:r1.jpg]

Zaczekam spokojnie ;) drewniane już mam ale chciałbym spróbować czegoś nowego ;)

Robert a masz jakieś promocje dla forumowicza  :ph34r:  , który chciałby może  :rolleyes:   zbudować kijek u Ciebie w pracowni .

Pozdrowionka :)  

Znajdą się i promocje, szczegóły po południu.

Znajdą się i promocje, szczegóły po południu.

Jak promocje będą to moge poczekać ;)  Poślę priva co i jak itd.... ale chyba jutro dopiero bo styrany jestem i wieczorkiem jeszcze powędkować jadę  :)

Co do promocji proszę sprawdzać stronkę, co chwilkę sa nowe.

Na ten moment planujemy do każdego zamówienia gotowego kijka z pracowni dodać miły prezent. Nóż z serii Bear Gryls lub zestaw przydatnych wędkarzowi rzeczy z Rapali.

Zawsze myślałem, że nie jestem gadżeciarzem ale jestem. Właśnie dostałem do łapy nowy kijek Xzoga taka g 12kg uzbrojony tak jak lubie w oczojebne omotki. Cieszę się jak małpa grzechotką, chodzę i oglądam go średnio co kwadrans. :-) Dziwne, bo zawsze umiem przewidzieć swoje zachowania, a tu proszę. Przechodząc do konkretów, kij zrobiony bezbłędnie. Testy praktyczne niebawem. Zrobi się trzy szybkie pompki po zapięciu ryby i zobaczymy co wąs zrobi. Póki co testy Xzoga Jas- o  były niedawno. Pare fotek pod żywym obciążeniem wrzucę niebawem.

moze poki co wrzuc te oczowalne omotki :P

A proszę Cię Rafałku.

[attachment=126416:IMG_8117.JPG]

a to mi cycki rozwaliło...

[attachment=126408:IMG_8105.JPG]

[attachment=126412:IMG_8107.JPG]

parapapa I'm lovin it....

Edited by rózgaś

Xzoga Jas-o cośtam cośtam

Wyginanie

[attachment=126413:Rózga 7.JPG]

[attachment=126414:Rózga4.JPG]

Wyginacz

[attachment=126415:IMG_7962.jpg]

Edited by rózgaś

faktycznie daje po oczach...

a i przekroj - scianki... nie pozostawiaja zludzen co do powagi sprzętu :P

Można używać przy pracach domowych :ph34r: np jako sztyl do łopaty :lol:

A tym razem coś nie na suma a wręcz przeciwnie. UUL.

Wędka na zamówienie pod połów ultralajtowy na małe przynęty.

Blank ATC MATRIX muchowy, AMF 662, cw określone jako 1-5g, przelotki PacBay Minima tich, Skss16 plus pieścienie pod kolorek.

Minimalistyczne wykończenia, brak metalowych pierścieni, wszystko po to żeby zejść z wagi i nie stracić fajnej pracy blanku.

Wędeczka waży 64g.

[attachment=126804:z10.jpg][attachment=126805:z9.jpg][attachment=126806:z8.jpg][attachment=126807:z7.jpg][attachment=126808:z6.jpg][attachment=126809:z5.jpg][attachment=126810:z4.jpg][attachment=126811:z3.jpg][attachment=126812:z2.jpg][attachment=126813:z1.jpg]

Fajna wykalaczka ;) Waga kozak, moj najlzejszy kijaszek jaki mialem warzyl 62gr i mial 6mm srednicy w najgrubszym miejscu. Prawdziwy majsterszyk taka witka. Jak to mawiaja na Brooklinie Rispekt Bro :ph34r:

Mój zestaw waży a z kilo i zatrzymam każdego z tu piszących heheheh 64g to moje przynęty ważą. Nowy rekord sprintu mam - 151cm - 5min 15 sec hehehe z podebraniem przez kolege przy trzeciej próbie. Z minutkę mogłem skrócić :-) Jest się czym zaprzeć:-)

Mój zestaw waży a z kilo i zatrzymam każdego z tu piszących heheheh 64g to moje przynęty ważą. Nowy rekord sprintu mam - 151cm - 5min 15 sec hehehe z podebraniem przez kolege przy trzeciej próbie. Z minutkę mogłem skrócić :-) Jest się czym zaprzeć:-)

Haha na pstragi bylo mi ciezko z xzoga jechac, a moj ciurek jest tak gleboki jak twoj najwyzszy wobbler :D:D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...