Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
robbox4

Pracownia Best Rods Center, w skrócie BRC

Recommended Posts

Dla jasności, były dwie wersje 7kg xzogi, opisane do 120g i do 140g.

W tym momencie wystepuje tylko wersja 120g i jest to jak najbardziej poprawne opisanie. 120g to maks komfort to tak jak kolega wyżej opisał.

W wersji blanków Taka G 75 też były dwie wersje opisane jako 15 i 16 kg, teraz została tylko 16kg

Kij jest niesamowicie lekki, ryby poskramia znakomicie (coś jak Scorpion w Mortal Combat i jego "Get over here!" :lol: :lol: :lol: )

Eee, bez sensu, nie ma radości z holu :) Mam nadzieję, że "fatali" jednak szczupakom nie robi? :)

Panowie .. Słomiany entuzjazm przechodzący w porywach do czystej antyreklamy , nie jest dobrym kierunkiem dla wiedzy ani zdrowej konkurencji . Pamiętajcie więc , że jak dotąd to Woodland się kopiuje , oraz z Woodland wzory zamawia .. a nie odwrotnie :)

Eee, bez sensu, nie ma radości z holu :) Mam nadzieję, że "fatali" jednak szczupakom nie robi? :)

Oj jest, i to spora. Nawet w przypadku 50taków. To m.in. z tego powodu zdecydowałem się na Xzogę - tj. dałem wiarę BRC i trafiłem w 100%. Trudno by jednak spodziewać się po tak mocnym blanku zbytniej uległości względem małych ryb, nie temu ten kij ma służyć. Co ciekawe, "przyłowione" okonie również nie spadają.

A o fatality nie może być mowy - ja z rybą, to jak z jajkiem się obchodzę, choć holu nie wydłużam ;)

dlugosc fajna... rzutowo też...

tylko moc... 

ciekawe jak to pracuje...

Robert a coś pod ciezkie gumy tak do 120-130g jest cos ciutke delikatniejszego?

(sorry tomm ze sie podpinam)

Mifciu widzę że szukamy tego samego. Kij potrzebny mi będzie do łowienia z ręki i rzucania ciężkimi gumami i wobkami po 100g i więcej.

W zasadzie ideał już miałem w ręce(blank big jig) Ale się pozbyłem i teraz trochę żałuję.

Tak jak napisałem wcześniej.

Blank Taka-G 75 12 kg.

Nadaje się na spinning, trolling, waga 146 gramów deklarowane przez producenta.

Moc widać na filmiku.

Drugi krótszy to TAKA-G 66 15 KG.  też nadaje się na spina i casta

Podlinkowany filmik z wędką na tym blanku.

http://www.youtube.com/watch?v=0ZlVa2r_PTc

W planach na ten rok mamy pokazanie wszystkich blanków Xzoga na filmikach z ugięciem i pracą pod rybą. Zobaczymy co z tego wyjdzie bo czasem plany mijają sie możliwościami.

Informacja dla zainteresowanych.

Na magazyn wjechała dostawa wszystkich modeli blanków Xzoga. (niestety model Taka G-66 15kg jest już sprzedany do zera nawet i z tej dostawy)

Blanki wysyłamy do piątku maks, potem firma idzie na 2 tygodnie urlopu. Czyli kolejne wysyłki po 16 czerwca.

UWAGA !!!

Inforumujemy wszystkich klientów że zamówienia w naszym sklepie realizujemy do godziny 15 w dniu 31 maja.

Po tym terminie sklep przyjmuje zamówienia ale z terminem realizacji po 17 czerwca.

Spowodowane to jest przerwą  urlopową która trwa właśnie do 17 czerwca. 

Za niedogodności przepraszamy. 

Wszyscy klienci którzy złożą zamówienia między 1 a 17 czerwca o wartości powyżej 200zł zostaną wynagrodzeni wartościowymi i użytecznymi gratisami w postaci noży lub scyzoryków z Serii Bear Grylls.

Realizacja tych zamówień nastąpi po 17 czerwca. Nie odpowiadamy do 17 czerwca na meile !!!

Z poważaniem

Ekipa Best Rods Center

Edited by robbox4

Hola hola jakie urlopy??? Moja zoga jeszcze nie gotowa!!! No jak to tak? Ja muszę kilka nocy się z kijem przespać i zapoznać. Jestem tradycjonalistą! Nie tak od razu hop-siup. Tak więc czekam... :wub:

Ale ja zacząłem w maju heheheheheeheh. No dobra. Poczekam. Mam nadzieje, że będzię się miała pod czym giąć w tym roku. pozdro

Jedną Ci wyśle w piątek do akceptacji :) Nie panikuj. W tym roku nie masz szans ;)

Spokojnie. Ślub, remont, egzamin na uprawnienia.... chyba znowu bezrobocie mnie czeka B) . Czekam na paciołka. Zapewniam Cię, że zrobię wszystko, by wytestować go w 100%. Mam nową gwardię sumówek. uuuuuuuuuuuu :rolleyes:

Jak ktoś je ma połamac to na 100% ty to zrobisz :P

Krzysiek piękne jest życie bezrobotnego :ph34r:

Czasu na ryby na maksa ;) ai z głodu nie umrzesz :P  :lol:  :lol:  :lol:

Na bank ;) jak jeszcze Szymon bedzie w parze z nim to Zoga nie bedzie miała lekko :D

Edited by Karol Krause

Xgzoga i xzoga :p
Jestesmy na rybkach i mamy tylko 9 xzog w czteoosobowej ekipie :D
Cam mam 3 :)

Wczoraj na Xzoge 16 kg wyjechał halibut 165 cm i 49.5 kg.

Filmik z holu rewelacja :)

Piękna ryba złowiona na bardzo solidny sprzęcior.

Jeszcze raz gratuluję Marek :)

rózgaś widzę że już zacząłeś końcowe odliczanie i mam nadzieje że bez falstartu się obędzie :D  :D  :D  :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...