Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
robbox4

Pracownia Best Rods Center, w skrócie BRC

Recommended Posts

Raczej tak. Kwestia dogadania sie.

[attachment=172968:p2.jpg][attachment=172969:p1.jpg]

Plusem jest to że można zrobić sobie dowolne długości co w przypadku sumowania nie jest bez znaczenia. Nie widziałem nigdzie przyponów długości 100cm i dłuższych.

Edited by robbox4

Mnie pasują takie z 80cm. Jest szansa że wyprą moje dotychczasowe. Jestem baaaaardzo ciekaw efektu. Big game dragona umierają często po odczepiaczu.... Woda zweryfikuje wszystko.

Na fotach wyglądają bardzo poważnie. Złapiemy za big game, jedno auto na wschód, drugie na zachód i zobaczymy.... Edited by rózgaś

Faktycznie ciekawa alternatywa dla Dragonow szczegolnie dla leniwych, ktorym sie nie chce krecic przyponow samamemu ;) ja sie do nich zaliczam...

Mysle, ze odezwe sie za jakis miesiac i wezmę pare sztuk na testy...

Dzieki za info i pozdrawiam

Już nie ma, kolejna dostawa za tydzien lub 9 dni.

Jakie model? To sprawdzę czy jest w dostawie. W tej były 713, 712, 684 i 683.

Dziś wjechała na magazyn nowa dostawa japońskich blanków Matagi T-Russell.
Dużo nowych modeli UL, wklejanek oraz blanków boleniowych.

Pojawiła się też nowość, blank pod pstrąga, 235cm w 2 kawałkach, 3-14g.

Oraz ultralajtowy Matagi Mebaru-L SGT. Ciekawy okoniowo-pstrągowy blank 240cm łączony na spigocie o akcji EXTRA FAST. Ostatnimi czasy takie blanki są bardzo poszukiwane do połowu pstrąga na micro jigi i inne małe przynęty. Ciekawa alternatywa dla blanku DragonFly (ważaka) Phenixa. Bo czasem transport 240cm blanku w jednym kawałku może powodować problemy.

[attachment=173652:matagi2.jpg][attachment=173653:matagi1.jpg]

Edited by robbox4

Byłem ;)  ,widziałem :blink: , wybrałem  :rolleyes: i teraz czekam na pozostałe :D  :D  :D - a jest parę cukiereczków :whistling: .

Edited by miramar69

Dziś wjechała na magazyn nowa dostawa japońskich blanków Matagi T-Russell.
Dużo nowych modeli UL, wklejanek oraz blanków boleniowych.

Pojawiła się też nowość, blank pod pstrąga, 235cm w 2 kawałkach, 3-14g.

Oraz ultralajtowy Matagi Mebaru-L SGT. Ciekawy okoniowo-pstrągowy blank 240cm łączony na spigocie o akcji EXTRA FAST. Ostatnimi czasy takie blanki są bardzo poszukiwane do połowu pstrąga na micro jigi i inne małe przynęty. Ciekawa alternatywa dla blanku DragonFly (ważaka) Phenixa. Bo czasem transport 240cm blanku w jednym kawałku może powodować problemy.

attachicon.gifmatagi2.jpgattachicon.gifmatagi1.jpg

Mam nadzieje,że pojawi się więcej informacji na temat ww  blanków UL, ta nowość pod pstrąga też ciekawa(235cm w 2 kawałkach, 3-14g)

Bolce nie boją się czarnej żyłki. Przekonałem się na własnej skórze. grubość 0,22mm jest mocna jak pieron. Siłowe wymachy to pikuś. Do oporu.

[attachment=175717:IMG_0214.JPG]

Bolce nie boją się czarnej żyłki. Przekonałem się na własnej skórze. grubość 0,22mm jest mocna jak pieron. Siłowe wymachy to pikuś. Do oporu.

attachicon.gifIMG_0214.JPG

Faja wędka. Chcesz sprzedać? ;)

Ja tu z pochwałami do Roberta (BRC)

zamówiłem przedwczoraj o 21 parę rzeczy ze sklepu. Robert w trybie expresowym i spakował i wczoraj wysłał. Dziś juz dotarło na wskazany adres. I w sumie wszystko było by w sumie normalne gdyby nie fakt że zamawiałem telefonicznie plus pw na jerku bez płacenia w chwili zamówienia. A Robert zawierzył mi i wysłał bez kasy.

Polecam jak najbardziej. :)

zamówiłem przedwczoraj o 21 parę rzeczy ze sklepu. Robert w trybie expresowym i spakował i wczoraj wysłał. Dziś juz dotarło na wskazany adres. I w sumie wszystko było by w sumie normalne gdyby nie fakt że zamawiałem telefonicznie plus pw na jerku bez płacenia w chwili zamówienia. A Robert zawierzył mi i wysłał bez kasy.

Podpisuję się pod powyższym rękami i nogami , wzorowy kontakt, extra szybka wysyłka , stale zwiększający się asortyment.

Oby wszędzie tak było..

Robercie - dziękuję. :)

To jest właściwe podejście do klienta, spotkałem się z podobnym :)

Dzieki Panowie. Niestety nie zawsze jest tak różowo. Czasem zdarzają się pomyłki w dostawach a czasem braki towaru. Jedno co mogę obiecać to cały czas pracujemy nad tym żeby mieć coraz bardziej atrakcyjne ceny i to się po części zaczyna udawać. No i mogę obiecać że cały czas będzie się powiększał asortyment. Już niedługo więcej rodzajów przelotek ATC, więcej rodzajów przelotek typu MINIMA, i więcej przelotek w tytanowych ramkach w bardziej atrakcyjnych cenach. Także przelotki Fuji Torzite będą dostępne cały czas na magazynie a nie tylko pod zamówienie. Wprowadziliśmy też przelotki w rozmiarach 40 i 50 poszukiwane do wędzisk karpiowych

Jeżeli widać jakieś braki w naszej ofercie to proszę śmiało pisać, wprowadzimy dany towar do oferty.

Pojawiła się też nowość, blank pod pstrąga, 235cm w 2 kawałkach, 3-14g. - Matagi

Jeżeli jest  możliwe to prosiłbym o wklejenie kilku fotek jak blank zachowuje sie pod obciążeniem ( różnym) . Wklejałeś kiedyś takie fotki z xzogą . Czy akcja fast dla matagi to coś zbliżonego do scV czy  wolniejsze ? Z góry dziękuję .

Jeżeli jest  możliwe to prosiłbym o wklejenie kilku fotek jak blank zachowuje sie pod obciążeniem ( różnym) . Wklejałeś kiedyś takie fotki z xzogą . Czy akcja fast dla matagi to coś zbliżonego do scV czy  wolniejsze ? Z góry dziękuję .

Przecież jest wklejone w wątku jak zachowują się blanki MATAGI SILKY I SUPER. Poszukaj ze dwie stronki do tyłu ;). Fakt może nie są to wszystkie ,ale poglądowo widać (mniej więcej ) jak się zachowują, i te wysokomodułowe i o niższym module.

Faja wędka. Chcesz sprzedać? ;)

Zdaje się że widziałem dzisiaj w mojej wiosce w wędkarskim tą starą serię Beast Master.Cw.takie pod Bolka ale zapomniałem jakie dokładnie.

Zdaje się że widziałem dzisiaj w mojej wiosce w wędkarskim tą starą serię Beast Master.Cw.takie pod Bolka ale zapomniałem jakie dokładnie.

A długość pamiętasz może? Jeśli krótsza niż 2,7m to wręcz byłbym w stanie pofatygować się w Twoje okolice ;)

2,70 na bank.Dzisiaj połowiłem Zandery na X-Zoga 7kg.Siadł wąs i przydałoby się coś mocniejszego.Będzie coś chyba zbrojone.Tylko co?Ta Taka66 15kg ?Doradźcie coś.

Edited by Tomy

To 15kg bedzie w sam raz, te modele sprzedajemy z czapeczką w komplecie :P

To 15kg bedzie w sam raz, te modele sprzedajemy z czapeczką w komplecie :P

Dobra która to dokładnie Robercie napisz.Reszta na priv.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...