Jozi 3,478 Report post Posted February 19, 2013 (edited) Robbox4 absolutnie nie było moim celem naskoczenie na Ciebie, to nie w moim stylu, poprostu dziwię się czemu sprawa nie została załatwiona w kuluarach :) .Chyba koledze nerwy puściły :D . Dobrze @Krzysiek napisał, załatwcie sprawę po męsku i tematu nie ma :) .Szkoda życia na pierdoły. Edited February 19, 2013 by Jozi Share this post Link to post Share on other sites
Ricci 1,072 Report post Posted February 19, 2013 Tak jest! A my jak gentelmeni skierujemy uwagę w inną stronę. Share this post Link to post Share on other sites
popper 4,221 Report post Posted February 19, 2013 Czy ktoś mógłby zamknąć, czasowo ten temat. Tylko do rozstrzygnięcia :huh: Share this post Link to post Share on other sites
robbox4 268 Report post Posted February 19, 2013 Mysle ze rozstrzygniecie juz nastąpiło, poprosiłem o przyniesienie blanku do naprawy, Co zresztą powinno nastąpić bez pisania o pierdołach. :) Jozi, z całą sympaitią :) nie odbieram tego absolutnie jako naskoczenie. I też się dziwię. Widać są różne style. Share this post Link to post Share on other sites
Apioo 519 Report post Posted February 19, 2013 (edited) Robert małe sprostowanie, w wątku domagałem się od Ciebie wysłania rachunku z którym to zwodziłeś mnie od 13stycznia dodatkowo przedstawiłem całą sytuację, żeby nikt nie miał wątpliwości jak to wyglądało. Że piszesz o naprawie - jeśli się na nią zdecyduję chce wiedzieć dokładnie na jakich warunkach, jeśli chcesz przewinąć przelotki - nie jestem tym zainteresowany-bo sam mówiłeś przy drugiej naprawie, ze to nie ma sensu z tymi nićmi które dołożyłeś. Jeśli chcesz przełożyć komponenty na nowy blank-proszę o odpowiedź na maila którego dostałeś, nie mam ochoty na trzecią naprawę w ciemno i rozwiązanie niespodziankę. Chcę wiedzieć dokładnie na czym naprawa ma polegać. To Tobie powinno zależeć na rozwiązaniu sprawy. Do tej pory twierdziłeś, że przelotki są profesjonalnie naprawione i, że tak się to robi-proszę sprawdź sobie co sam pisałeś o naprawach które wykonałeś, jak profesjonalnie są zrobione. Edited February 19, 2013 by apioo Share this post Link to post Share on other sites
mifek 1,620 Report post Posted February 19, 2013 (edited) Panowie - litosci. Bo zaraz wenezuleski serial się zrobi. apioo powiedział co mu leży, robbox4 odpisal. Mam nadzieje, że nastepny post to już będzie z informacją o POMYSLNYM rozstrzygnięciu sprawy EDIT: Część postów przeniesiona do ogólnego tematu o reklamacjach w pracowniach rodbuildingowych http://jerkbait.pl/topic/15967-reklamacje-w-pracowniach-rodbuildingowych/page-10 W tym wątku prosiłbym kolegów @apioo i @robbox o zakończenie wymiany poglądów, co miało zostać napisane zostało napisane i wystarczy. Proszę również osoby trzecie o powstrzymanie się od komentarzy a jak ktoś bardzo nie może wytrzymać - jest wspomniany wątek o reklamacjach w pracowniach. Edited February 21, 2013 by Friko Share this post Link to post Share on other sites
robbox4 268 Report post Posted February 22, 2013 Tym razem projekcik który powędrował nad Sekwane. Wędka na blanku MHX St1023F, zbrojona w minimy HardChrome. Fuji DPS, rękojeść dzielona. Prosty i funkcjonalny projekcik bez bajerów i wodotrysków. Zdjęcia dzięki uprzejmości klienta. [attachment=108732:20130220_145512.jpg][attachment=108733:20130220_145544.jpg][attachment=108734:20130220_145621.jpg][attachment=108735:20130220_165744.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Wobi 3,272 Report post Posted February 22, 2013 Bardzo fajny grip :) bardzo podobny robię właśnie do mego talonika 86MLXF tylko bez jasnych korkowych pierścionków (burunt i korkoguma). Share this post Link to post Share on other sites
robbox4 268 Report post Posted February 22, 2013 Bardzo fajny grip :) bardzo podobny robię właśnie do mego talonika 86MLXF tylko bez jasnych korkowych pierścionków (burunt i korkoguma). A dziękuję, ja tylko robie to co klient wymyślił. Przedstawia projekt i potem sie to realizuje, teraz już mało kto daje wolną rękę. Share this post Link to post Share on other sites
Wobi 3,272 Report post Posted February 22, 2013 Też tak kombinowałem z jasnymi wstawkami,ale bardziej mi się podobały przekładki z korkogumy. Share this post Link to post Share on other sites
robbox4 268 Report post Posted February 22, 2013 Też tak kombinowałem z jasnymi wstawkami,ale bardziej mi się podobały przekładki z korkogumy. W takim razie mam cos fajnego dla Ciebie na przyszlość, całkowicie nowe wzory korkogumy. Share this post Link to post Share on other sites
Cpt. Lego 839 Report post Posted February 22, 2013 W takim razie mam cos fajnego dla Ciebie na przyszlość, całkowicie nowe wzory korkogumy. Poproszę linka, bo mnie interesuje każdy rodzaj najdziwniejszy. Share this post Link to post Share on other sites
jacavip 12 Report post Posted February 23, 2013 Poproszę linka, bo mnie interesuje każdy rodzaj najdziwniejszy. to i ja sie podłączę do prośby Share this post Link to post Share on other sites
robbox4 268 Report post Posted February 23, 2013 postaram się dziś zrobic zdjęcia i wam przesłać Share this post Link to post Share on other sites
Wobi 3,272 Report post Posted February 23, 2013 ok,fajnie :) Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted February 26, 2013 A ja się chciałem przypomieć z innym tematem - chodzi mi o testy nowego systemu przelotkowego rodem z USA " MicroWave" - z tego co pamiętam miała być testowana wędka na tym systemie, ale póki co cisza, sprawa się urwała.... Share this post Link to post Share on other sites
robbox4 268 Report post Posted February 26, 2013 Zima niestety zaatakowała. Wędka czeka na swoja kolejke :) Jak tylko zrobie testy dam znać. Zdjęcie całego setu w załączeniu ;) [attachment=109185:mw1.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted February 26, 2013 ... jeszcze nie na kiju ? to przy okazji , oprocz wrażen z testów rzutowych, poproszę również o zdjęcia i o analizę ugięcia kija pod obciązeniem w tym układzie przelotek - chodzi mi o to czy pod obciązeniem przelotki będą zachowywały się stabilnie, nie będa doznawały odkształcen, jak się będzie układała linka pomiędzy nimi etc - chodzi mi zwłaszcza o dwie pierwsze przelotki od kołowrotka Share this post Link to post Share on other sites
robbox4 268 Report post Posted February 26, 2013 No to inny zestaw :) Dla pokazania kompletu. Na kiju mam srebrne jeden komplet i czarne drugi, Dwa różne kije. Jeden do 21g drugi do 42 Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted February 26, 2013 a, to zmienia postać rzecz :) no to czekam na zdjęcia i wrażenia Share this post Link to post Share on other sites
robbox4 268 Report post Posted February 28, 2013 Castingowa XZOGA TAKA-G 60 3kg. [attachment=109412:xz10.jpg][attachment=109414:xz8.jpg][attachment=109416:xz6.jpg][attachment=109417:xz5.jpg][attachment=109418:xz4.jpg][attachment=109419:xz3.jpg][attachment=109420:xz2.jpg][attachment=109421:xz1.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
jamesty 35 Report post Posted February 28, 2013 Masz może ugięcie tego kija???????. Share this post Link to post Share on other sites
Jeziorm 1 294 Report post Posted February 28, 2013 Też mam taką prośbę. :) Share this post Link to post Share on other sites
robbox4 268 Report post Posted February 28, 2013 pod jakim obciążeniem? Chcecie całą pracę kija czy ugięcie pod przynętą? Share this post Link to post Share on other sites
Jeziorm 1 294 Report post Posted February 28, 2013 Mnie bardziej interere cała praca, pod większym obciążeniem, ale jak możesz jakiś ołow np 20 i 30 gram założyc to bedzie super. Share this post Link to post Share on other sites