makamba 1,214 Report post Posted March 16, 2013 Trzeba rozpuścić plotkę ,że mięso kormorana jest smaczniejsze od mięsa sandacza i problem zniknie. Wszystkie "mięsne dziadki" zamienią teleskopy na wiatrówki. A jak plotka się przyjmie i potwierdzi to kto wie - to może nawet na świątecznym stole , zamiast karpia zagości "tradycyjny" kormoran. Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted March 16, 2013 Friko, jajka można tłuc, ale nie sądzę żeby było to zgodne z prawem, Też mnie to zdziwiło i zapytałem gościa ale podobno w Szwecji na legalu to robią. Nikogo do łamania prawa, a tym bardziej nóg, nie namawiam oczywiście. Pomysł makamby bardzo mi się podoba, ja bym celował w rosół z kormorana a la zupa rybna. Share this post Link to post Share on other sites
Forecast 3,383 Report post Posted March 16, 2013 Z wydry lepszy gulasz by pewnie był i czapka ... mam 5 na rewirze. Ostatnio mi 2 jazie takie wywlekły że .... na pewno PB by pękło ... Znacie może jakiś skuteczny sposób na te france ?? Share this post Link to post Share on other sites
krystiano1981r 3,001 Report post Posted March 16, 2013 (edited) REGULAMIN!! 4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Pamiętaj, że jerkbait.pl jest neutralny światopoglądowo i nie jest miejscem do prowadzenia publicystyki politycznej, religijnej, obyczajowej. Jeśli zauważyłeś takie treści na forum, natychmiast powiadom o tym korzystając z dostępnej funkcji „zgłoś wiadomość moderatorowi”. Edited March 17, 2013 by mario Share this post Link to post Share on other sites
Forecast 3,383 Report post Posted March 16, 2013 To nie takie proste ...One nie codziennie "idą" ... co 2-3 dni ruszają dupę ze starej nory po bobrze .... a tych nor jest sporo Share this post Link to post Share on other sites
Mari 79 Report post Posted March 17, 2013 (edited) REGULAMIN!! 4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Pamiętaj, że jerkbait.pl jest neutralny światopoglądowo i nie jest miejscem do prowadzenia publicystyki politycznej, religijnej, obyczajowej. Jeśli zauważyłeś takie treści na forum, natychmiast powiadom o tym korzystając z dostępnej funkcji „zgłoś wiadomość moderatorowi”. Edited March 17, 2013 by mario Share this post Link to post Share on other sites
Forecast 3,383 Report post Posted March 17, 2013 (edited) REGULAMIN!! 4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Pamiętaj, że jerkbait.pl jest neutralny światopoglądowo i nie jest miejscem do prowadzenia publicystyki politycznej, religijnej, obyczajowej. Jeśli zauważyłeś takie treści na forum, natychmiast powiadom o tym korzystając z dostępnej funkcji „zgłoś wiadomość moderatorowi”. Edited March 17, 2013 by mario Share this post Link to post Share on other sites
wujek 7,497 Report post Posted March 17, 2013 Niezłe rady odnośnie zwierząt które są pod ochroną, gratulacje. Może niektórzy się zastanowią zanim coś takiego napiszą że dla nas łowienie rybek to hobby a dla tych zwierząt kwestia życie lub śmierci. U mnie też są wydry i jakoś nigdy mi nawet do głowy nie przyszło żeby eliminować te sympatyczne zwierzaki, a na wyniki jakoś nie narzekam. Share this post Link to post Share on other sites
pitt 3,148 Report post Posted March 17, 2013 temat powraca jak bumerang i srednica plecionki ^_^ Share this post Link to post Share on other sites
Gobio Gobio 752 Report post Posted March 17, 2013 Proponuje odstrzelić jakiegoś grubego mięsiarza z okolicy. Każdy po jednym i problem bezrybia napewno się zmniejszy. Share this post Link to post Share on other sites
Dagon 3,917 Report post Posted March 17, 2013 ... odstrzelić jakiegoś grubego mięsiarza z okolicy... Nie wolno strzelać do wysokich urzędników PZW, Można za to zastosować patent z rozbijaniem jajek. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Friko 6,030 Report post Posted March 18, 2013 "formuła dyskusji się wyczerpała" jak to mówią, za dużo wątek kosztuje czasu moderacyjnego żeby mógł się toczyć dalej ;) Share this post Link to post Share on other sites