Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
pepa73

Kormorany na odstrzał

Recommended Posts

Trzeba rozpuścić plotkę ,że mięso kormorana jest smaczniejsze od mięsa sandacza i problem zniknie.

Wszystkie "mięsne dziadki" zamienią teleskopy na wiatrówki.

A jak plotka się przyjmie  i potwierdzi to kto wie - to może nawet na  świątecznym stole , zamiast karpia zagości "tradycyjny" kormoran. 

Friko, jajka można tłuc, ale nie sądzę żeby było to zgodne z prawem,

Też mnie to zdziwiło i zapytałem gościa ale podobno w Szwecji na legalu to robią. Nikogo do łamania prawa, a tym bardziej nóg, nie namawiam oczywiście.

Pomysł makamby bardzo mi się podoba, ja bym celował w rosół z kormorana a la zupa rybna.

Z wydry lepszy gulasz by pewnie był i czapka ... mam 5 na rewirze. Ostatnio mi 2 jazie takie wywlekły że .... na pewno PB by pękło ...

Znacie może jakiś skuteczny sposób na te france ??

REGULAMIN!!

4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Pamiętaj, że jerkbait.pl jest neutralny światopoglądowo i nie jest miejscem do prowadzenia publicystyki politycznej, religijnej, obyczajowej. Jeśli zauważyłeś takie treści na forum, natychmiast powiadom o tym korzystając z dostępnej funkcji „zgłoś wiadomość moderatorowi”.

Edited by mario

To nie takie proste ...One nie codziennie "idą" ... co 2-3 dni ruszają dupę ze starej nory po bobrze .... a tych nor jest sporo

REGULAMIN!!

4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Pamiętaj, że jerkbait.pl jest neutralny światopoglądowo i nie jest miejscem do prowadzenia publicystyki politycznej, religijnej, obyczajowej. Jeśli zauważyłeś takie treści na forum, natychmiast powiadom o tym korzystając z dostępnej funkcji „zgłoś wiadomość moderatorowi”.

Edited by mario

REGULAMIN!!

Edited by mario

Niezłe rady odnośnie zwierząt które są pod ochroną, gratulacje. Może niektórzy się zastanowią zanim coś takiego napiszą że dla nas łowienie rybek to hobby a dla tych zwierząt kwestia życie lub śmierci. U mnie też są wydry i jakoś nigdy mi nawet do głowy nie przyszło żeby eliminować te sympatyczne zwierzaki, a na wyniki jakoś nie narzekam.

Proponuje odstrzelić jakiegoś grubego mięsiarza z okolicy. Każdy po jednym i problem bezrybia napewno się zmniejszy.

... odstrzelić jakiegoś grubego mięsiarza z okolicy...

Nie wolno strzelać do wysokich urzędników PZW, 

Można za to zastosować patent z rozbijaniem jajek. ;)

"formuła dyskusji się wyczerpała" jak to mówią, za dużo wątek kosztuje czasu moderacyjnego żeby mógł się toczyć dalej ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...