psd27 927 Report post Posted July 1, 2020 Na sprzedaż 3 wędki. Brak jakichkolwiek wad ukrytych. Nic nie stuka, nie puka, nie łatane, nie klejone, nie naprawiane. Po prostu leżą nieużywane, a sprzętu tyle, że nie ma sensu, aby leżały Rezerwacje na 1h tutaj w wątku. Kończą się automatycznie. Brak rezerwacji na priv.Wszelkie negocjacje cenowe na priv. Do cen należy doliczyć koszt wysyłki. Obstawiam, że koło 30zł.Wysyłka w tubie. Najchętniej odbiór osobisty w Warszawie. 1. NFC ST 962x-2(HM), 2,90m, 7-14gr, 10lb mocy. 1200zł.Kij uzbrojony w FC. Dla mnie to uniwersalna wędka do lekkiego łowienia na rzece - kleń, boleń, brzana, jaź. Blank typu "slim", czyli bardzo ładne, głębokie ugięcie. Ryb nie gubi. Szczytówka raczej spolegliwa, zatem podbijanie gum nie wchodzi w grę. Łowiłem głównie woblerami, począwszy od 3cm kleniówek, 4cm baryłek bonito, mojego ulubionego minnowa 5cm, poprzez 5-8cm sandaczówki Janusza Widła, a skończywszy na 7cm boleniówkach typu siek siga. Rzutowo ogarnie 20gr. Nie łowię na wirówki, ale rozm 1-2 powinno się dać spokojnie poprowadzić nawet w silnym nurcie. Sprzedaję, bo mam oczko słabszego i oczko mocniejszego NFC, a ten leży nieużywany. 2. MHX MB843-2 2,13m, 7-21gr, 17lb mocy. 500złWędka wykonana przez Wojtka Zwolskiego, czyli dzisiejsze Cage Rods. Bardzo fajna sandaczówka, z którą jeździłem do Szwecji. Typowo pod łowienie na gumy. Jako że do Szwecji jeździć przestałem, a i sandaczowy opading nie jest moim ulubionym, sposobem łowienia, wędka trafia na giełdę. Z tego, co pamiętam, ogarnie do 30gr całkowitej masy. No i jest to "uczciwe" 17lb pozwalające spokojnie wyholować metrową rybę. Na zdjęciu widać, że jest nieco niesymetryczna - dolnik jest przedłużony na rękojeści. 3. ATC 843-3 2,13m, 7-21gr, 17lb mocy. 550złWędka wykonana przez Wojtka Zwolskiego, czyli dzisiejsze Cage Rods. Travel zrobiony typowo pod wyjazdy do Szwecji. Wg mnie moc raczej 20 niż 17lb. Wędka o dużo mocniejszym szczycie niż MHX z punktu2. Trolling woblerami 10-15cm, gumy 12-17cm+10-20gr główka. Share this post Link to post Share on other sites
kostom63 666 Report post Posted July 1, 2020 Cześć, Paweł ja takim MHX-em to macham tonącym Sliderem 10. Jeśli można to rezerwa do godz 14 Tomek Share this post Link to post Share on other sites
psd27 927 Report post Posted July 1, 2020 Ok Tomek - rezerwacja MHX dla Ciebie do jutra do 14. Share this post Link to post Share on other sites