pe-te-ro 93 Report post Posted July 1, 2020 Do sprzedaży oferuję kompaktowy jak na swoje przeznaczenie multiplikator . Import prywatny z Japonii ( przywieziony przez mojego kolegę z Japonii w bagażu podręcznym stąd brak pudełka ). Używałem tego kołowrotka do lekkich połowów w Norwegii. Głównie czarniaki ( główka 50 gr + guma 15 cm ). Mój kolega z Niemiec używa takiego samego multiplikatora do połowów sandaczy na Ebro z przyłowem suma ale też zabiera go na Rugię. Stan oceniam na bdb. Po serwisie miesiąc temu. Na kołowrotku plecionka YGK 35lb. nawinięta w ubiegłym roku i zaliczyła jeden wyjazd do Norwegii. Po powrocie przepłukana w słodkiej wodzie i zabezpieczona preparatem neutralizującym sól firmy Varivas. Multik nie posiada hamulca rzutowego ale kontrola kciukiem podczas rzutów wystarczy. Kupiłem małego AVETA i raczej nie zanosi się na to by Ryoga miała w najbliższym czasie u mnie co robić. Trochę parametrów technicznych : Koncepcja REAL FOUR Frezowana CNC jednoblokowa rama Hamulec UTD Nawój żyłki Level Wind Ekstra duża zębatka Hamulec odśrodkowy Przełożenie High Speed 7.4:1 10 Łożysk kulkowych (w tym 8 CRBB“ i 2 łożyska Mag Sealed) Frezowana CNC aluminiowa korbka Precyzyjna regulacja hamulca gwiaździstego Model na lewą rękę masa: 350g; przełożenie: 7,4:1; pojemność szpuli: 0,19mm/380m; nawój: 87cm; Made in Japan Cena 1300 zł + kurier Dopuszczam rezerwację na max 1h i wygasa ona automatycznie i nic jej nie kasuje. Chęć zakupu proszę deklarować w wątku a nie na priv. Unikniemy nieporozumień. Więcej zdjęć w linku : https://photos.app.goo.gl/ujNgd6bBvFuVTRw1A Share this post Link to post Share on other sites