Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
pe-te-ro

Wędki castingowe ABU Villain oraz Abu Volatile

Recommended Posts

Mała inwentaryzacja sprzętu zaowocowała wystawieniem na sprzedaż dwóch castingów ze stajni ABU.

1. ABU  Garcia Volatile Pike cast 2,44m 50-200gr.

Wędka NOWA kupiona kilka miesięcy temu. Jest mała szansa ze znajdę paragon ale może to chwilę potrwać bo jestem na etapie  remontu i kartonów. Nie była ani razu nad wodą. Do wędki dołączony oryginalny pokrowiec jednak do gramatury 50-90g ( sprzedający pomylił  a ja już nie odmieniałem  bo zorientowałem się po 2 miesiącach ). Wędka kupiona z myślą o majowym wyjeździe ,który z wiadomych względów nie doszedł do skutku. Kupiłem chwilę temu M1 35lb. stąd decyzja o sprzedaży.

Cena 450 zł + kurier

2. ABU Garcia Villain  cast  2,36cm 40-140gr.

Wędkę kupiłem tu na forum jakiś miesiąc temu tylko dla multiplikatora który był elementem całego zestawu ( multik+kij ).  Stan oceniam na bdb. Nie dopatrzyłem się żadnych uszkodzeń , ubytków czy przetarć. Pianka jak nowa. Fajny kij. Jak na Abu przystało mocny sprzęt. Nie testowałem ale myślę że da radę więcej niż te 140 gr. Blank główny wkładany jest w dolnik co poprawia dynamikę kija ale też gwarantuje dużą moc. 

Cena 400 zł + kurier

W/w wędki wysyłam w sztywnych tubach.

Dopuszczam rezerwację na max 1h i wygasa ona automatycznie i nic jej nie kasuje.

Chęć zakupu proszę deklarować w wątku a nie na priv. Unikniemy nieporozumień.

Polecam Volataile naprawdę fajny kijek [emoji6]

Wysłane z mojego JNY-LX1 przy użyciu Tapatalka

Też mam w tej gramaturze od zeszłego sezonu i sprawuje się znakomicie ;)

• Create New...