Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
pawelHERP

Suche muchy na początek

Recommended Posts

Cześć,
Chętnie kupię zestaw startowy do suchara.
Jakieś sprawdzone, niedrogie. Jętki, chrusty, pianki.
Zestaw #4

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Jak łowisz na Sanie (lub lipienie) to mam. Do jakiej kwoty chcesz?

Cześć!
Łowił dopiero będę, wędka w drodze. Nie potrafię absolutnie nic. Chciałbym łowić na początku klenie, jazie, jelce, co będzie na tyle głupie żeby to zeżreć.
Rzeki to Oławka, Widawa, Warta w okolicach Wielunia i Kanały Odry we Wrocławiu.
Chodzi mi o zestaw na start. Co będzie chciało się samo zaprezentować i nie będzie płaczu jak wyląduje na drzewie albo w mojej potylicy [emoji6]
Kwota, ja wiem... 100pln za pakiet który będzie coś warty. Nie znam się na tym wiec nie chcę kupować na Allegro bo nie jestem w stanie ocenić czy zestaw jest ok. Liczę na kolegów, którzy już coś potrafią.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edited by pawelHERP

Mam muchy nowe na które bierze wszystko co zbiera podobne, ale żywe z powierzchni. Nie pomogę ci jednak bo takich ryb i na takich wodach jak twoje nie łowię, wiec nie będę twierdził że są dobre.

Mam muchy nowe na które bierze wszystko co zbiera podobne, ale żywe z powierzchni. Nie pomogę ci jednak bo takich ryb i na takich wodach jak twoje nie łowię, wiec nie będę twierdził że są dobre.

Chętnie przygarnął bym taki zestaw [emoji106]
Zależy mi na tym żeby był różnorodny

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Jak interesują Ciebie muchy pod Wrocławskie klenie na powodziowym i Odrze odezwij się na pw. Spokojnie dobierzemy odpowiedni set na start

• Create New...