Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
seemoore

DRON DJI Mavic Mini Fly More Combo

Recommended Posts

Hej.

Do zaoferowania mam bardzo fajnego drona, który uznawany jest za najlepszy model małego drona w całej ofercie tego segmentu urządzeń:

DJI Mavic Mini Fly More Combo.

Dron kupiony kilka dni temu. Stan idealny. Wykonałem dosłownie kilka (3-4) lotów i powiem szczerze, że jest to naprawdę super sprawa. 

Jak ktoś lubi robić ciekawe fotki albo kręcić fajne filmy video (w tym wędkarskie), to to narzędzie będzie super. 

Sprzedaję, bo potrzebne mi środki na inny cel. 

Oferuję cały, fabryczny zestaw:

• Dron DJI
  • 3x akumulator, który oiże działać także jako power bank
  • Aparatura sterująca (bardzo prosty w obsłudze joystick)
  • Zapasowy zestaw elementów sterujących do joysticka
  • Zestaw przewodów do połączenia joysticka z telefonem (rodzaje)
  • Dodatkowy komplet śmigieł
  • Klucz do śmigieł
  • Etui (torba) DJI
  • Zestaw przewodów
  • Osłona na śmigła (umożliwiająca bezpieczne loty w pomieszczeniach)
  • Instrukcja obsługi
  • Opakowanie kartonowe

Zestaw sprzedam za 1799 zł (koszt przesyłki pokrywam ja). 

SPECYFIKACJA TECHNICZNA    Przewidywany czas lotu  30 minut Prędkość max.  13 m/s GPS tak WI-FI tak Czujniki  akcelerometr, żyroskop, wysokościomierz, GPS/GLONASS, dolny system wizyjny Rodzaj baterii  Li-ion 2S Pojemność baterii  2400 mAh Zapis na kartach pamięci  microSD Tryb lotu  Automatyczny start, CineSmooth, Sport, Dronie, Circle, Helix, Rocket USB  tak Kolor  biały Waga  249 g Wymiary  160 x 202 x 55 mm KAMERA    Rozdzielczość nagrywania  FullHD 1080 (1920 x 1080) 60 fps, 2,7K (2592 x 1458) 30 fps Kompresja obrazu  H.264, MPEG-4 Maksymalna wielkość zapisywanego zdjęcia  4000 x 3000 pikseli Rodzaj przetwornika  CMOS 1 / 2,3" Stabilizator gimbal 3-osiowy APARATURA    Jakość podglądu na żywo  720P @ 30fps (uzależniona od warunków oraz możliwości urządzenia mobilnego) Uchwyt urządzenia mobilnego  smartfon, tablet Częstotliwość  2,4 - 5,8 GHz WYPOSAŻENIE    Wyposażenie  3x bateria, aparatura sterująca, dodatkowy komplet śmigieł, etui, HUB do ładowania, klucz do montażu śmigieł, osłona na śmigła GWARANCJA    Gwarancja  24 miesiące

Jaki ma udźwig...inaczej ile zanęty można załadować lub jakiego maksymalnego jerka podać w łowisko?

Sign in to follow this  

• Create New...