seemoore 104 Report post Posted June 29, 2020 Hej. Do zaoferowania mam bardzo fajnego drona, który uznawany jest za najlepszy model małego drona w całej ofercie tego segmentu urządzeń: DJI Mavic Mini Fly More Combo. Dron kupiony kilka dni temu. Stan idealny. Wykonałem dosłownie kilka (3-4) lotów i powiem szczerze, że jest to naprawdę super sprawa. Jak ktoś lubi robić ciekawe fotki albo kręcić fajne filmy video (w tym wędkarskie), to to narzędzie będzie super. Sprzedaję, bo potrzebne mi środki na inny cel. Oferuję cały, fabryczny zestaw: Dron DJI 3x akumulator, który oiże działać także jako power bank Aparatura sterująca (bardzo prosty w obsłudze joystick) Zapasowy zestaw elementów sterujących do joysticka Zestaw przewodów do połączenia joysticka z telefonem (rodzaje) Dodatkowy komplet śmigieł Klucz do śmigieł Etui (torba) DJI Zestaw przewodów Osłona na śmigła (umożliwiająca bezpieczne loty w pomieszczeniach) Instrukcja obsługi Opakowanie kartonowe Zestaw sprzedam za 1799 zł (koszt przesyłki pokrywam ja). SPECYFIKACJA TECHNICZNA Przewidywany czas lotu 30 minut Prędkość max. 13 m/s GPS tak WI-FI tak Czujniki akcelerometr, żyroskop, wysokościomierz, GPS/GLONASS, dolny system wizyjny Rodzaj baterii Li-ion 2S Pojemność baterii 2400 mAh Zapis na kartach pamięci microSD Tryb lotu Automatyczny start, CineSmooth, Sport, Dronie, Circle, Helix, Rocket USB tak Kolor biały Waga 249 g Wymiary 160 x 202 x 55 mm KAMERA Rozdzielczość nagrywania FullHD 1080 (1920 x 1080) 60 fps, 2,7K (2592 x 1458) 30 fps Kompresja obrazu H.264, MPEG-4 Maksymalna wielkość zapisywanego zdjęcia 4000 x 3000 pikseli Rodzaj przetwornika CMOS 1 / 2,3" Stabilizator gimbal 3-osiowy APARATURA Jakość podglądu na żywo 720P @ 30fps (uzależniona od warunków oraz możliwości urządzenia mobilnego) Uchwyt urządzenia mobilnego smartfon, tablet Częstotliwość 2,4 - 5,8 GHz WYPOSAŻENIE Wyposażenie 3x bateria, aparatura sterująca, dodatkowy komplet śmigieł, etui, HUB do ładowania, klucz do montażu śmigieł, osłona na śmigła GWARANCJA Gwarancja 24 miesiące Share this post Link to post Share on other sites
homax 482 Report post Posted June 29, 2020 Jaki ma udźwig...inaczej ile zanęty można załadować lub jakiego maksymalnego jerka podać w łowisko? Share this post Link to post Share on other sites
seemoore 104 Report post Posted June 29, 2020 @homax, z 10kg wejdzie Share this post Link to post Share on other sites