Luke 273 Report post Posted June 29, 2020 Witam kupię, może ktoś chce się pozbyć. Pudełeczko z gumami na okonia, jakieś główki do tego itd :) Share this post Link to post Share on other sites
cyprys19 7,883 Report post Posted June 29, 2020 Mogę Tobie zrobić jakiś zestaw gumek i główek. Jeśli jesteś zainteresowany zapraszam na priv. Share this post Link to post Share on other sites
Bolen30 303 Report post Posted June 29, 2020 Dzisiaj i do mnie dotarły gumki od kolegi super robota i materiał taki mieciutenki bedzie pieknie sie wyginał polecam. Share this post Link to post Share on other sites
Acho 127 Report post Posted June 30, 2020 Cześć, mogę zaproponować trochę nowych Westinów Shad Teez 2', takich samych Keitech'ów. Crazy F. od Stepanowa. Główek też się trochę znajdzie. A i pudełka nowe mam. Pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
trout master 1,589 Report post Posted June 30, 2020 Wpadnij do Leska to sobie wybierzesz co będziesz chciał. :) Share this post Link to post Share on other sites