ars25 259 Report post Posted June 29, 2020 Jakby Ktoś potrzebował mam do sprzedania przetwornik Lowerance Totalscan W 100 % sprawny, jeszcze na łódce Dostępny od przyszłego tygodnia, bo czekam na moduł 3 D i Airmar TM 150 - taki sobie wymyśliłem teraz projekt. Cena za przetwornik 850 + wysyłka Share this post Link to post Share on other sites
Maciej_K 895 Report post Posted June 29, 2020 Jakby Ktoś potrzebował mam do sprzedania przetwornik Lowerance Totalscan W 100 % sprawny, jeszcze na łódce Dostępny od przyszłego tygodnia, bo czekam na moduł 3 D i Airmar TM 150 - taki sobie wymyśliłem teraz projekt. Cena za przetwornik 850 + wysyłka Chyba najlepsza kompletacja - nie tylko na śródlądowe wody. Share this post Link to post Share on other sites
ars25 259 Report post Posted June 29, 2020 temat nieaktualny - proszę usunąć ogłoszenie Share this post Link to post Share on other sites
Redzi 109 Report post Posted July 1, 2020 Kurde spóźniłem się ale jakby nie doszło do transakcji to daj znać Share this post Link to post Share on other sites