tom3 210 Report post Posted June 28, 2020 Kupię ponton 300-320 cm,kil,alu podłoga. Share this post Link to post Share on other sites
Viking 135 Report post Posted June 29, 2020 Mam Xboat 320cm stan bardzo dobry ,bez lat ,trzyma cisnienie nie trzeba dopompowywać ,kompletny ze wszystkim torby ,lawki,pompka,podloga alu,pompowany kil.Sprzedam lub zamienie z moja dopłatą za łódka płaskodenna min 3,5m najlepiej alu Share this post Link to post Share on other sites
Viking 135 Report post Posted June 29, 2020 (edited) Odbiór mazowieckie rej Marki- Ostrów Mazowiecka ,Marki- Pułtusk -Serock- Wyszków W zime trzymany w garażu ,teraz na dworze Edited June 29, 2020 by Viking Share this post Link to post Share on other sites
tobiasz 2,977 Report post Posted June 29, 2020 Mam Xboat 320cm stan bardzo dobry ,bez lat ,trzyma cisnienie nie trzeba dopompowywać ,kompletny ze wszystkim torby ,lawki,pompka,podloga alu,pompowany kil.Sprzedam lub zamienie z moja dopłatą za łódka płaskodenna min 3,5m najlepiej alu Jaka cena za ponton? Share this post Link to post Share on other sites
tom3 210 Report post Posted June 29, 2020 Możliwa jest wysyłka? Share this post Link to post Share on other sites
Viking 135 Report post Posted July 2, 2020 W związku z pytaniami o ; wysyłkę ,wiosła , i cenę odpowiadam -,tak wiosła oryginalne sa w komplecie -wolałbym odbiór osobisty ,ale jak ktoś zorganizuje taki transport to mogę spakować w te torby co sa w komplecie i potem owinąć streczem-bo nie wiem jak to inaczej wysłać ,nie wiem na te chwile jaki będzie koszt wysylki bo waga jest konkretna -ponton jest w idealnym stanie ,ma tylko jeden mały mankament-wizualny ,jest delikatne przetarcie zewnętrznej warstwy podłogi powstale w wyniku przewożenia na przyczepce ,który nie wpływa na nieszczelność.Daje gwarancie -slowo tu na ogólnym ze jest w 100% szczelny nie przecieka i nie uchodzi powietrze przez zaworki ,nie ma latek ,nie ma załamań od leżakowania w torbach bo jest non stop napompowany i tak przechowywany ,Preferuje przyjazd i ew odbiór osobisty by nie bylo ze po zakupie beda jakies niesmaki .Cena jaka mnie interesuje to 1400zl . Share this post Link to post Share on other sites