Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
tom3

(k) Ponton

Recommended Posts

Mam Xboat 320cm stan bardzo dobry ,bez lat ,trzyma cisnienie nie trzeba dopompowywać ,kompletny ze wszystkim torby ,lawki,pompka,podloga alu,pompowany kil.Sprzedam lub zamienie z moja dopłatą za łódka płaskodenna min 3,5m najlepiej alu 

Odbiór mazowieckie rej Marki- Ostrów Mazowiecka ,Marki- Pułtusk -Serock- Wyszków 

W zime trzymany w garażu ,teraz na dworze 

Edited by Viking

Mam Xboat 320cm stan bardzo dobry ,bez lat ,trzyma cisnienie nie trzeba dopompowywać ,kompletny ze wszystkim torby ,lawki,pompka,podloga alu,pompowany kil.Sprzedam lub zamienie z moja dopłatą za łódka płaskodenna min 3,5m najlepiej alu 

Jaka cena za ponton?

W związku z pytaniami   o ; wysyłkę ,wiosła , i  cenę odpowiadam    -,tak wiosła  oryginalne sa w komplecie  -wolałbym odbiór osobisty ,ale jak ktoś zorganizuje taki transport to mogę spakować w te torby co sa w komplecie i potem owinąć  streczem-bo nie wiem jak to inaczej wysłać  ,nie wiem na te chwile jaki będzie koszt wysylki bo waga jest konkretna  -ponton jest w idealnym stanie ,ma tylko jeden mały mankament-wizualny ,jest  delikatne przetarcie  zewnętrznej warstwy podłogi powstale w wyniku przewożenia na przyczepce  ,który  nie wpływa  na nieszczelność.Daje gwarancie -slowo tu na ogólnym ze jest w 100% szczelny nie przecieka i nie uchodzi powietrze przez zaworki ,nie ma latek  ,nie ma załamań od leżakowania w torbach  bo jest non stop napompowany i tak przechowywany ,Preferuje przyjazd i ew odbiór osobisty by nie bylo ze po zakupie beda jakies niesmaki .Cena jaka mnie interesuje to 1400zl .

• Create New...