Adam74 0 Report post Posted June 27, 2020 Witam, widziałem jakiś czas temu urządzenie zrobione chyba z napowietrzacza akwariowego na którym kładło się kubek z farba proszkową czy kto ma coś podobnego na sprzedaż KUPIE? ewentualnie schemat jak to zbudować. prosze o info na priv Share this post Link to post Share on other sites
bartolomeo213 58 Report post Posted June 27, 2020 Też się przyłączę do putania jeśli można Share this post Link to post Share on other sites
bartuch5473 351 Report post Posted June 27, 2020 Witam. Tez kiedys widzialem na filmiku kolegow zza wschodniej granicy. Bardzo fajnie i sprawnie szlo malowanie. Dobry bajer Share this post Link to post Share on other sites
Tom@son 494 Report post Posted June 27, 2020 Niech ktoś poprawi może ten tytuł watku, bo ciężko zajarzyć o co w ogóle chodzi. Share this post Link to post Share on other sites
Sweter 16 Report post Posted June 28, 2020 Oj tam, oj tam ... tytuł przynajmniej intryguje, prowokuje do przeczytania. A dalej same smaczki jak putania i watki. Dobrze jest. Trochę wesołości w życiu jest potrzebne. I tolerancji ... Share this post Link to post Share on other sites
Tom@son 494 Report post Posted June 28, 2020 Oj tam, oj tam ... tytuł przynajmniej intryguje, prowokuje do przeczytania. A dalej same smaczki jak putania i watki. Dobrze jest. Trochę wesołości w życiu jest potrzebne. I tolerancji ... Jasne ... Jeszcze kilka takich tytułów na forum i potem bedzie trzeba się przebijać, żeby coś w ogóle znależć. Share this post Link to post Share on other sites
czarny1 312 Report post Posted June 28, 2020 Jasne ... Jeszcze kilka takich tytułów na forum i potem bedzie trzeba się przebijać, żeby coś w ogóle znależć. to może napisz jak nazwiesz takie urządzonko, ale tak żeby każdy wiedział o co chodzi... krytykować łatwo... Share this post Link to post Share on other sites
Tom@son 494 Report post Posted June 28, 2020 to może napisz jak nazwiesz takie urządzonko, ale tak żeby każdy wiedział o co chodzi... krytykować łatwo... No chyba w gestii zakładającego temat jest to, żeby tytuł był i czytelny? Uważasz, że taki tytuł jest ok? malowanie urzadznie Share this post Link to post Share on other sites
Adam74 0 Report post Posted June 28, 2020 Dobrze, ze kolego Tom@son jesteś znawca:) może zamiast krytykować jakąś drobna sugestia jak nazywa się takie urządzanie. Jak widać nie jestem stałym bywalcem na forum. Szczerze jak mnie coś nie interesuje to nie zaglądam i nie komentuje, ale skoro jesteś zainteresowany podpowiedz jak się takie urządzenie nazywa... Share this post Link to post Share on other sites
bartsiedlce 5,614 Report post Posted June 28, 2020 Kolego Adamie, nie widziałem urządzenia, o które pytasz i nie zrozumiałem zupełnie tytułu. Czy chodzi o jakieś "urządzenie do malowania"? Malowania czego, przynęt, ścian, czego? Spróbuj opisać dokładniej, co masz na myśli, a ja przeedytuję całość, łącznie z tytułem. Nie będziesz narażony na drwiny użytkowników. Share this post Link to post Share on other sites
cyprys19 7,883 Report post Posted June 28, 2020 Urządzenie do proszkowego malowania główek jigowych. Share this post Link to post Share on other sites
Sweter 16 Report post Posted June 28, 2020 Kolego Adamie, nie widziałem urządzenia, o które pytasz i nie zrozumiałem zupełnie tytułu. Czy chodzi o jakieś "urządzenie do malowania"? Malowania czego, przynęt, ścian, czego? Spróbuj opisać dokładniej, co masz na myśli, a ja przeedytuję całość, łącznie z tytułem. Nie będziesz narażony na drwiny użytkowników. Skąd ta liczba mnoga? Których użytkowników masz na myśli? I gdzie drwiny? Koledze nie spodobał się tytuł z powodu literówki, ale większość wykazała zainteresowanie i zrozumienie. Wspierajmy się, pomagajmy sobie i tyle. Share this post Link to post Share on other sites
bartsiedlce 5,614 Report post Posted June 28, 2020 Czekam na reakcję autora wątku Share this post Link to post Share on other sites
snup 198 Report post Posted June 29, 2020 Masa filmów na YT https://youtu.be/vno1U-9X_s8 Share this post Link to post Share on other sites
cast64 38 Report post Posted June 29, 2020 Za dużo jest cenzury na tym forum.Moderatorzy usuwają posty niewygodne dla Nich.Wtrącają się do tematu o którym nie mają zielonego pojęcia. Zachowują się jak cenzorzy z PRL-u. Share this post Link to post Share on other sites