Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
Adam74

Urządzenie do malowania

Recommended Posts

Witam, widziałem jakiś czas temu urządzenie zrobione chyba z napowietrzacza akwariowego na którym kładło się kubek z farba proszkową czy kto ma coś podobnego na sprzedaż KUPIE? ewentualnie schemat jak to zbudować. prosze o info na priv

Witam. Tez kiedys widzialem na filmiku kolegow zza wschodniej granicy. Bardzo fajnie i sprawnie szlo malowanie. Dobry bajer

Niech ktoś poprawi może ten tytuł watku, bo ciężko zajarzyć o co w ogóle chodzi.

Oj tam, oj tam ...  tytuł przynajmniej intryguje, prowokuje do przeczytania. A dalej same smaczki jak putania i watki. Dobrze jest. Trochę wesołości w życiu jest potrzebne. I tolerancji ...

Oj tam, oj tam ...  tytuł przynajmniej intryguje, prowokuje do przeczytania. A dalej same smaczki jak putania i watki. Dobrze jest. Trochę wesołości w życiu jest potrzebne. I tolerancji ...

Jasne ...

Jeszcze kilka  takich tytułów na forum i potem bedzie trzeba się przebijać, żeby coś w ogóle znależć.

Jasne ...

Jeszcze kilka  takich tytułów na forum i potem bedzie trzeba się przebijać, żeby coś w ogóle znależć.

to może napisz jak nazwiesz takie urządzonko, ale tak żeby każdy wiedział o co chodzi... krytykować łatwo...

to może napisz jak nazwiesz takie urządzonko, ale tak żeby każdy wiedział o co chodzi... krytykować łatwo...

No chyba w gestii zakładającego temat jest to, żeby tytuł był i czytelny?

Uważasz, że taki tytuł jest ok?   malowanie urzadznie

Dobrze, ze kolego Tom@son jesteś znawca:) może zamiast krytykować jakąś drobna sugestia jak nazywa się takie urządzanie. Jak widać nie jestem stałym bywalcem na forum. Szczerze  jak mnie coś nie interesuje to nie zaglądam i nie komentuje, ale skoro jesteś zainteresowany podpowiedz jak się takie urządzenie nazywa...

Kolego Adamie, nie widziałem urządzenia, o które pytasz i nie zrozumiałem zupełnie tytułu.

Czy chodzi o jakieś "urządzenie do malowania"? Malowania czego, przynęt, ścian, czego?

Spróbuj opisać dokładniej, co masz na myśli, a ja przeedytuję całość, łącznie z tytułem. Nie będziesz narażony na drwiny użytkowników.

Kolego Adamie, nie widziałem urządzenia, o które pytasz i nie zrozumiałem zupełnie tytułu.

Czy chodzi o jakieś "urządzenie do malowania"? Malowania czego, przynęt, ścian, czego?

Spróbuj opisać dokładniej, co masz na myśli, a ja przeedytuję całość, łącznie z tytułem. Nie będziesz narażony na drwiny użytkowników.

Skąd ta liczba mnoga? Których użytkowników masz na myśli? I gdzie drwiny? Koledze nie spodobał się tytuł z powodu literówki, ale większość wykazała zainteresowanie i zrozumienie. Wspierajmy się, pomagajmy sobie i tyle.

Za dużo jest cenzury na tym forum.Moderatorzy usuwają posty niewygodne dla Nich.Wtrącają się do tematu o którym nie mają zielonego pojęcia.
Zachowują się jak cenzorzy z PRL-u.

Sign in to follow this  

• Create New...