Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
rybakaw

Trochę zalegaczy na białą rybę i "rodzynek" na drapieżnika

Recommended Posts

Witam! Przyszedł czas na letnie porządki. Na giełdę trafia kilka zalegaczy, które u mnie od paru sezonów nie mają zastosowania a może komuś przyniosą jeszcze trochę przyjemności. Głównie sprzęt na białoryb (wygrany na zawodach jak jeszcze startowałem w spławiku) ale jest też jedno wędzisko spinningowe. Zbliżają się wakacyjne wyjazdy wiec może ktoś się skusi..

1. Rolka do tyczki typu U. Używana ale w dobrym stanie. Ma prawie 40 cm wysokości. Cicha- nie skrzypi, nie piszczy.... 30 PLN

2. Karpiówka Jaxon Eternum Carp 3,9 m, 3 sec. c.w. 3,0 lb. Fajna karpiówka użyta może 3-4 razy na komercji. Stan bardzo dobry. Na upartego może jakieś ryski się znajdą.  Pokrowiec w komplecie.120 PLN

3. Bat Mikado Hi-Kevlar Pole 700. Bat z czasów świetności firmy Mikado. Jeszcze im wtedy zależało na jakości... Mocny - spokojnie można nim lądować "na klatę" 25 cm ryby. Stan dobry - trochę rysek się znajdzie. Nie naprawiany, łamany itp. Pokrowiec w komplecie.120 PLN

4. Rod Pod Konger z dwoma sygnalizatorami elektronicznymi i jedną dodatkową podpórką. Solidny stojak dla miłośników zasiadek gruntowych. Wymiary +- 150 cm/60 cm. Sygnalizatory Videotronic - stara dobra robota! Są sprawne i głośne. W jednym nawet jest bateria! Pokrowiec w komplecie.Stan dobry + (sygnalizatory bez zarzutu). 120 PLN

5. Telskop/bolonka Fiume Brave 3,90. Przyjemna wędka spławikowa. Po złożeniu naprawdę kompaktowa - około 50 cm długości. Stan bardzo dobry - . Użyta nie więcej niż 3-4 razy na "komercyjnych" karpiach. Pokrowiec jest ale szczerze mówiąc muszę go poszukać.. 120 PLN.

6. Dragon Guide Select Phantom. Najlżejszy z serii GS 2,45 m i 2-12 g c.w. Wędka kupiona pod koniec marca 2019 (obowiązuje jeszcze wystawiona w dniu zakupu 2 letnia gwarancja - są wszystkie papiery) z myślą o pstrągach. W efekcie nad wodą była 2 razy.... zbytnio dubluje mi się z najlżejszym Blue Rapidem. Stan bardzo dobry - na upartego znajdzie się jakaś drobna ryska. 350 PLN.

Możliwość wysyłki (trzeba doliczyć drobne na PP) lub odbiór osobisty (Józefów k/Otwocka, Marki, Warszawa).

Przyrezerwuję bat. Czy mógłbyś podać jego wagę?

Poproszę bata Mikado, jeśli Łukasz się nie zdecyduje.

Śmiało, mi na ten moment wystarczy to co mam Edited by Pumba

• Create New...