stigibingo 38 Report post Posted June 24, 2020 Witam na sprzedaz ląduje znany wszystkim topowy jeden z najlepszych modeli steeza. Multik w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnum. W komplecie oczywiscie karton, papiery i pokrowiec.Mikro ryski się jakieś znajda natomiast technicznie kreci jak masełko jak na steeza przystało, dodatkowo na wiosne przesmarowany profesjonalnie przez forumowego kolege Andana i od tej pory kilka razy użyty. Multik obsługiwał u mnie gumy na głowkach o lacznej masie od 7 do 25 gr (był przy avidzie 3s70mlf2) takze nie był przeciążany. Sprowadzony z Japoni w 2018 r więc uzywany 2 sezonu ale nie orany wiadomo i trafia na giełdę z powodu kupna szybszego, nowszego modelu pod sandacza ;-) Cena jaka mnie interesuje to 1700 zl dla mnie plus ewentualna wysyłka lub jak najbardziej odbiór na pomorzu w miejscowości Bytów. Dla zainteresowanych podam nr tel 889604622 Rezerwacja na godzinke moze byc ;-) Share this post Link to post Share on other sites
stigibingo 38 Report post Posted June 24, 2020 ... Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
stigibingo 38 Report post Posted June 27, 2020 Nieaktualne. Można usunąć ogłoszenie. Share this post Link to post Share on other sites