Kolorowy 524 Report post Posted June 24, 2020 Cześć, Mam na sprzedaż dwa połamańce które mogą się przydać jako dawcy. Mikado Specialized Trout Spin 260 5-21g. Połamany górny element nad pierwszą od spigota przelotką. Dolnik w dość fajnym stanie, lekkie rysy w okolicy napisów. Może posłużyć komuś kto akurat złamał dolnik. Posiadam do niego oryginalny pokrowiec. Cena: 70zł + kw Konger World Champion Fly 9' #5. Połamany tak samo jak ten wyżej, jednak tutaj dolnik jest w gorszym stanie. Cena: 40zł + kw Ewentualnie oba w komplecie za 100zł, lub przyjmę w rozliczeniu jakieś woblery pstrągowe. Share this post Link to post Share on other sites
kineret 222 Report post Posted June 24, 2020 Mikado Specialized Trout Spin 260 5-21g. Połamany górny element nad pierwszą od spigota przelotką. Złamała się pod obciążeniem? Share this post Link to post Share on other sites
Kolorowy 524 Report post Posted June 24, 2020 Scenariusz był zupełnie inny a wręcz banalny, podczas wyciągania przynęty z krzaków wbiłem sobie kotwicę w palec i odruchowo szarpnąłem. Share this post Link to post Share on other sites
jakubt 3 Report post Posted June 24, 2020 Cześć Jak za 100 oba z wysyłką to poproszę. Chyba że odbiór gdzieś koło Łodzi. Pozdrawiam bo życzyć połamania w tej sytuacji nie wypada Share this post Link to post Share on other sites
dario69 8 Report post Posted June 26, 2020 Jeśli aktualne to wezmę kongera. Share this post Link to post Share on other sites
Kolorowy 524 Report post Posted June 26, 2020 Wszystko sprzedane. Share this post Link to post Share on other sites