Polyvox 10 Report post Posted June 24, 2020 Kupię SnackBaity 19 i 23cm. Share this post Link to post Share on other sites
lukaszkosciukiewicz 89 Report post Posted June 24, 2020 Teraz jest problem ze snackami. Zamawialem resztki z Finlandii w sklepie wakefishing.com i to były ostatki magazynowe. Dowiedziałem się u źródła że dostawa na Skandynawie i Europę będzie na przełomie września i pazdziernika na ten moment wszędzie pustki. Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Marioo 202 Report post Posted June 24, 2020 Takie pytanie ,aż takie magiczne są? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
lukaszkosciukiewicz 89 Report post Posted June 24, 2020 Nie ma magicznych przynęt, każda ma swój czas Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Polyvox 10 Report post Posted June 24, 2020 U mnie w pudełku przeleżały najpierw kilka lat. Aż, tak jak napisał Łukasz, trafiły na swój czas. Jak dla mnie rewelacyjna przynęta na wiosnę i jesień. Super praca przy bardzo wolnym prowadzeniu, pływa tuż przy powierzchni. Pewnie są inne równie dobre, ale u mnie ta działa rewelacyjnie. Na Kopane jak w sam raz ;) Share this post Link to post Share on other sites
lukaszkosciukiewicz 89 Report post Posted June 24, 2020 U mnie w pudełku przeleżały najpierw kilka lat. Aż, tak jak napisał Łukasz, trafiły na swój czas. Jak dla mnie rewelacyjna przynęta na wiosnę i jesień. Super praca przy bardzo wolnym prowadzeniu, pływa tuż przy powierzchni. Pewnie są inne równie dobre, ale u mnie ta działa rewelacyjnie. Na Kopane jak w sam raz ;)Właśnie tak jak kolega wspomniał, dają się prowadzić bardzo wolno na bardzo plytkiej wodzie a przy tym fajnie zamiataja ogonem. Trzeba uważać na te grzechotki dołączone do gumy, są zdecydowanie za duże i lubią rozpieprzyc ogon ja wciskam tam trochę mniejsze od SG. Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Marioo 202 Report post Posted June 24, 2020 Polecan Gator Gum Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Sławomir 4,364 Report post Posted June 24, 2020 Macie może jakieś zdjęcia tych cudeniek Share this post Link to post Share on other sites
hm62 1,313 Report post Posted June 24, 2020 https://www.google.com/search?q=snack+baits&client=tablet-unknown&prmd=sivn&sxsrf=ALeKk03mslOYRJ0LtPmB6MCmjh952x08sw:1593025168644&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjr862akZvqAhXsxaYKHfVhDGoQ_AUoAnoECAoQAg&biw=600&bih=1024 Share this post Link to post Share on other sites
Sławomir 4,364 Report post Posted June 24, 2020 Orzesz w mordę, cena też fajna., ale czego się nie robi dla rybek Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted June 24, 2020 Tymczasem mogę zaoferować McRubber 28cm ;) Share this post Link to post Share on other sites
karkoszek 1,786 Report post Posted June 24, 2020 Właśnie tak jak kolega wspomniał, dają się prowadzić bardzo wolno na bardzo plytkiej wodzie a przy tym fajnie zamiataja ogonem. Trzeba uważać na te grzechotki dołączone do gumy, są zdecydowanie za duże i lubią rozpieprzyc ogon ja wciskam tam trochę mniejsze od SG. Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Kilkoma szwedzkimi wynalazkami też tak można łowić, w końcu to ich styl łowienia ;) Share this post Link to post Share on other sites
MarCinFin 1,422 Report post Posted June 24, 2020 A ile potrzebujesz i jakie kolory? Share this post Link to post Share on other sites
Polyvox 10 Report post Posted June 25, 2020 Tymczasem mogę zaoferować McRubber 28cm ;) Nie łowiłem jeszcze McRubberami, ale oczywiście widać duże podobieństwo między tymi gumami i wiem że SB były wzorowane na MR. Ostatnio odkryłem, że są dwie wersje: McRubber i McRubber Shad, różniące się kształtem - czas na testy i porównania. Share this post Link to post Share on other sites
Polyvox 10 Report post Posted June 25, 2020 A ile potrzebujesz i jakie kolory? Marcin, do tej pory łowiłem raczej mocnymi kolorami (002, 006, 023) Szukam bardziej naturalnych: 001, 003. 004, 007, 018, 022, 024, 026. Wielkość 23cm dla mnie idealna, 19cm też robi robotę. Share this post Link to post Share on other sites
Polyvox 10 Report post Posted June 25, 2020 Kilkoma szwedzkimi wynalazkami też tak można łowić, w końcu to ich styl łowienia ;) Mógłbyś coś polecić? Share this post Link to post Share on other sites
karkoszek 1,786 Report post Posted June 25, 2020 Pig Shady :D Share this post Link to post Share on other sites
budzik 67 Report post Posted June 28, 2020 (edited) Teraz jest problem ze snackami. Zamawialem resztki z Finlandii w sklepie wakefishing.com i to były ostatki magazynowe. Dowiedziałem się u źródła że dostawa na Skandynawie i Europę będzie na przełomie września i pazdziernika na ten moment wszędzie pustki. Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Bzdury. https://www.happyangler.se/sv/beten/gaddjiggar/snackbaits-m-19-cm-fiskjigg/p/2758115/?gclid=CjwKCAjw_-D3BRBIEiwAjVMy7EQRXFbNKgqgU3hjLq1pBYOsrSNBMcyhiYO_gDsZr87XVM99y0cM_RoCJFcQAvD_BwE Edited June 28, 2020 by budzik Share this post Link to post Share on other sites
lukaszkosciukiewicz 89 Report post Posted June 28, 2020 Żadne bzdury zobacz ile kolorów jest dostępnych, pisałem do sklepów w Szwecji i na wschodzie i wszędzie dostałem odpowiedź że czekają na dostawy, które będą wrzesień/październik.. Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Polyvox 10 Report post Posted June 28, 2020 No właśnie nie bzdury proszę pana. Ofertę Happangler'a, jak i innych sklepów znam , ale nie bardzo jest w czym wybierać. Share this post Link to post Share on other sites