Pickerel 1,113 Report post Posted June 23, 2020 Witam Na sprzedaż trafia nowy spining Westin W3 Ultrastick 7' / 210 cm 10-40 gram. Wędka na gwarancji do 18.06.2022. Cena 350 zł z wliczoną wysyłką. Odbiór osobisty w Warszawie. Share this post Link to post Share on other sites
MaLiNPlOcK 38 Report post Posted June 23, 2020 Możesz coś więcej napisać o kiju. Jaka akcja, jak cw opisane, pod jakie łowienie się najlepiej nadaje? Share this post Link to post Share on other sites
Pickerel 1,113 Report post Posted June 23, 2020 (edited) Nie łowiłem tą wędką ale z tego co wiem to jest to taki typowy uniwersał na łódkę. W ręku robi na prawdę bardzo dobre wrażenie. Jak za takie pieniądze estetyka wykonania jest super. Do tego waga zaledwie 125 gram :o W3 UltraStick to rewelacyjne wędzisko charakteryzujące się akcją medium-fast a przy tym bardzo czułe i mocne. Doskonałe do łowienia przynętami gumowymi, jak i woblerami od 5 do 21 cm, czy też obrotówkami i spinner baitami. Wędzisko doskonałe jest zarówno na słodką jak i słoną wodę, z brzegu i łodzi. Blank wykonano z doskonałego materiału TORAY High Performance Carbon pozwalającego na precyzyjne i dalekie rzuty. W3 UltraStick uzbrojono w profesjonalne przelotki LTS. Zamontowano na niej solidny i wytrzymały uchwyt kołowrotka SKC. Dzielona rękojeść W3 Ultrastick wykonana została z doskonałej jakości pianki EVA wraz z wewnętrznym dodatkiem z korko-gumy. Dodatkowo zastosowano wzmocnienie z 3K woven Kevlar. Edited June 23, 2020 by Pickerel Share this post Link to post Share on other sites
Pickerel 1,113 Report post Posted June 25, 2020 (edited) Nowa cena 330 zł. 100 zł taniej niż w sklepie. Jak do jutra nie pójdzie trafia na Allegro. Edited June 25, 2020 by Pickerel Share this post Link to post Share on other sites
Peterx 191 Report post Posted June 26, 2020 Napisałem priw. Share this post Link to post Share on other sites