kloner11 7 Report post Posted June 23, 2020 Dzień dobry, Zakupiłem zestaw spinningowy, który podpasował mi w 100%, przez co casting wylądował w szafie- daje mu szanse robić to do czego został stworzony. -Abu Garcia ORRA Winch- 3 letnia, pierwszy właściciel, na lewą rękę. Nigdy nie wykorzystałem jej możliwości, max łowiłem 35 gramami. Bardzo porządny multiplikator w rozsądnej cenie. Nawinięta plecionka KastKing w komplecie. - Okuma Black Rock Cast 2,13m 5-25- Jedna z fajniejszych budżetowych wędek jakich używałem. Cena: 400zł Do obejrzenia w Warszawie na Woli. Więcej zdjęć mogę wysłać na maila. Share this post Link to post Share on other sites
Basss 83 Report post Posted June 23, 2020 Gdybyś rozdzielić zestaw to jestem chętny na Abu Garcia ORRA Winch Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
kloner11 7 Report post Posted June 28, 2020 Jeżeli znajdzie się chętny na wędkę to jak najbardziej rozdzielę zestaw. Abu 300 Wędka 100 Share this post Link to post Share on other sites