bart74 14 Report post Posted June 22, 2020 (edited) Sprzedam wędkę jak w tytule z oryginalnym pokrowcem zadbana z “defektem”. Stąd okazyjna cena.(120zł) Mianowicie dolna część na górnym odcinku została przegnieciona na łączeniu, gdzie jest omotka (na odcinku ok. 2 cm). Lakier na omotce pękł. Uwidocznione na zdjęciu. Górny element przez to ciężej wchodzi, ale wchodzi równie głęboko jak przed. Poza tym „defektem” wędka w bdb stanie. Empirycznie sprawdzałem i defekt nie wpływa na właściwości wędki. Górny element wchodzi w dolny na ok. 6,5 cm, więc 2m nie wpływają na pewność łączą. (teraz nawet mocniej trzyma) omotka mimo pękniętego lakieru dobrze trzyma. Łowiłem kijem po incydencie i zachowują się również dobrze jak przed. W razie pytań proszę o priv. Rezerwacja na 1h wygasa automatycznie. Preferuję odbiór osobisty ale mogę też wysłać na koszt kupującego (dysponuję odpowiednią tubą). Proszę o przemyślany zakup bo zwrotów nie przyjmuję. Edited June 22, 2020 by bart74 Share this post Link to post Share on other sites
maryjan r. 47 Report post Posted June 22, 2020 (edited) Zwalniam Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edited June 22, 2020 by maryjan r. Share this post Link to post Share on other sites
chojny83 1,472 Report post Posted June 23, 2020 Zarezerwuję. Skąd odbiór? Share this post Link to post Share on other sites
bart74 14 Report post Posted June 23, 2020 Wczoraj na priv już znalazłem kupca - temat do zamknięcia. Share this post Link to post Share on other sites