stigibingo 38 Report post Posted June 22, 2020 Witam jak w temacie sprzedam nowy dwuczesciowy kij pod casta daiwa tatula. Jest to szybki, lekki kij przechodzacy pod obciazeniem w paraboliczne ugiecie. Zaprojektowany pod sandacza na lekko lub na okonia. Kij nowy nie trafiony prezent nawet nie uzyty! Bez najmniejszych śladów uzywania i zadnych rysek itd Mozna o nim wiecej poczytac na stronie. Ja o nim duzo nie powiem bo nie uzywalem tylko tyle co pomacalem i oddałam na zdjeciach. Cena nowego około 590 zl a ja poprosze 400 plus drobne na wysylke lub odbior w okolicach trójmiasta. Rezerwa max 1 godz. Zdjecia zaraz dodam. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
sero1975 680 Report post Posted June 22, 2020 (edited) .......... Edited June 22, 2020 by sero1975 Share this post Link to post Share on other sites
stigibingo 38 Report post Posted June 22, 2020 Prosze fotki i krótki opis ze strony. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
stigibingo 38 Report post Posted June 22, 2020 ... Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
stigibingo 38 Report post Posted June 23, 2020 Ostateczna propozycja dla forumowiczow to 350 zł dla mnie plus ewentualna wysyłka Share this post Link to post Share on other sites
yogi83 9 Report post Posted June 26, 2020 Jaka cena wysyłki?? Share this post Link to post Share on other sites
stigibingo 38 Report post Posted June 26, 2020 W 20 zl napewno sie zmieszcze kurierem. Poczta moze troche drozej. Share this post Link to post Share on other sites
stigibingo 38 Report post Posted June 29, 2020 Temat do usunięcia. Wedka nieaktualna Share this post Link to post Share on other sites