WojtekCIN 999 Report post Posted June 22, 2020 Hejka, Jak w temacie. Sprzedam Zenka. Praktycznie nowy, bo użyty tylko na dwóch wypadach i to z lekkimi i smukłymi woblerami. Młynek posiada cały komplet fabryczny oraz dołożone przeze mnie łożysko pod szpulą i w knobie. Teflonowe tulejki oczywiście w zestawie. Gwarancja do marca 2022. Na szpuli podkład z jakieś strasznej chińskiej plecionki w ilości idealnej do nawinięcia 150 m upgrade’a x4. Zero rys czy innych skaz. Dlaczego Zenek? Ano dlatego że mlynki Shimano to dla mnie jakieś totalne disco- polo.... i nie chcę tu obrażać uczuć kogokolwiek. Po prostu Daiwa dla mnie wygrywa. Cena: 700 plus drobne na przesyłkę. Mogę wysłać do paczkomatu. Poproszę bez rezerwacji. Share this post Link to post Share on other sites
WojtekCIN 999 Report post Posted June 22, 2020 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
DominikBP 2 Report post Posted June 22, 2020 Offtopic. Jakie łożyska pasują w knob i pod szpulę ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
WojtekCIN 999 Report post Posted June 22, 2020 688 ZZ oraz MR74ZZ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
luk_gda 31 Report post Posted June 22, 2020 Offtop #2 - jaka alternatywa w podobnej cenie z Daiwy? Share this post Link to post Share on other sites
WojtekCIN 999 Report post Posted June 22, 2020 Nie wiem. Łowię Certate LT dwoma modelami ale to prawie 3 zenki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
PaPaDaNcE 447 Report post Posted June 22, 2020 A coś o pracy Zenka? Share this post Link to post Share on other sites
kineret 222 Report post Posted June 22, 2020 (edited) Offtop #2 - jaka alternatywa w podobnej cenie z Daiwy? Niskie przelożenie Prorex LT, wysokie przełożenie Tatula LT Do wyboru, ale z Magseal i drożej - Ballistic LT Niedługo Daiwa będzie wypuszczać budżetowe modele z Monocoque body, więc uważam, że warto zaczekać. A do tego czasu, FL to najlepiej wydane pieniądze w średniej półce. Żadne disco polo :P Oczywiście sorry za offtop ;) Edited June 22, 2020 by kineret Share this post Link to post Share on other sites
Falkon750 43 Report post Posted June 22, 2020 (edited) Tak naprawdę to FL w niczym nie odbiega od nowego vanqisha a kosztuje połowę taniej. Oczywiście to tylko moje prywatne zdanie.Sory za off Edited June 22, 2020 by Falkon750 Share this post Link to post Share on other sites
Mdah 119 Report post Posted June 22, 2020 Tak naprawdę nie wiesz o czym piszesz, ale to moje prywatne zdanie. Share this post Link to post Share on other sites
WojtekCIN 999 Report post Posted June 23, 2020 (edited) A coś o pracy Zenka?[emoji4] Praca nowego fabrycznie Stradica. Chodzi miękko i bez stuków czy innych przykrości. Po prostu nie mogę się z nim dogadać, lepiej mi się trzyma w ręku Certate czy Infinity-Q. Znacie to uczucie jak niby wszystko jest w porządku ale nie czujecie się jak w domu? Tak właśnie mam z Zenkiem. No dobra, jestem hoolsem Daiwy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edited June 23, 2020 by WojtekCIN Share this post Link to post Share on other sites
WojtekCIN 999 Report post Posted June 23, 2020 No i co nikt nie chce Zenka? A on taki popularny, Sylwestry prowadzi [emoji1787][emoji1787] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
WojtekCIN 999 Report post Posted June 24, 2020 Skoro nikt nic to proszę o skasowanie tematu. Nieaktualne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites