Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
WojtekCIN

[S] Shimano Stradic FL4000 ZENEK

Recommended Posts

Hejka,

Jak w temacie. Sprzedam Zenka.
Praktycznie nowy, bo użyty tylko na dwóch wypadach i to z lekkimi i smukłymi woblerami. Młynek posiada cały komplet fabryczny oraz dołożone przeze mnie łożysko pod szpulą i w knobie. Teflonowe tulejki oczywiście w zestawie. Gwarancja do marca 2022. Na szpuli podkład z jakieś strasznej chińskiej plecionki w ilości idealnej do nawinięcia 150 m upgrade’a x4.
Zero rys czy innych skaz.
Dlaczego Zenek? Ano dlatego że mlynki Shimano to dla mnie jakieś totalne disco- polo.... i nie chcę tu obrażać uczuć kogokolwiek.
Po prostu Daiwa dla mnie wygrywa.

Cena: 700 plus drobne na przesyłkę. Mogę wysłać do paczkomatu. Poproszę bez rezerwacji.

Offtop #2 - jaka alternatywa w podobnej cenie z Daiwy?

Niskie przelożenie Prorex LT,

wysokie przełożenie Tatula LT

Do wyboru, ale z Magseal i drożej - Ballistic LT

Niedługo Daiwa będzie wypuszczać budżetowe modele z Monocoque body, więc uważam, że warto zaczekać.

A do tego czasu, FL to najlepiej wydane pieniądze w średniej półce. Żadne disco polo :P

Oczywiście sorry za offtop ;)

Edited by kineret

Tak naprawdę to FL w niczym nie odbiega od nowego vanqisha a kosztuje połowę taniej. Oczywiście to tylko moje prywatne zdanie.Sory za off Edited by Falkon750

Tak naprawdę nie wiesz o czym piszesz, ale to moje prywatne zdanie.

A coś o pracy Zenka?[emoji4]

Praca nowego fabrycznie Stradica. Chodzi miękko i bez stuków czy innych przykrości.

Po prostu nie mogę się z nim dogadać, lepiej mi się trzyma w ręku Certate czy Infinity-Q. Znacie to uczucie jak niby wszystko jest w porządku ale nie czujecie się jak w domu? Tak właśnie mam z Zenkiem.

No dobra, jestem hoolsem Daiwy.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edited by WojtekCIN

• Create New...