wiktos 5 Report post Posted June 22, 2020 Cześć, Na giełdę ląduje wędka jak w tytule uszkodzona w transporcie(przy 1 zarzuceniu strzeliła). Wędka z drugiej ręki, nie wiem kto ją składał, komponenty widoczne na zdjęciach. Poprzedni właściciel twierdził, że przelotki to jakieś tytany, ja się na tym nie znam ;) Cena to 80zł plus kw do dogadania. Share this post Link to post Share on other sites
kineret 222 Report post Posted June 22, 2020 (edited) Odpuszczam - jednak nie mam co z nim zrobić :) Edited June 22, 2020 by kineret Share this post Link to post Share on other sites
Sławek Nikt 4,460 Report post Posted June 22, 2020 (edited) Rezerwa. Ile cm. od szczytu jest w całości ? Ponad 60 ? Edited June 22, 2020 by Sławek Nikt Share this post Link to post Share on other sites
cyprys19 7,883 Report post Posted June 22, 2020 Nie widzisz fotki z miarką, czy znowu chcesz zaistnieć? Share this post Link to post Share on other sites
Sławek Nikt 4,460 Report post Posted June 22, 2020 Nie widzisz fotki z miarką, czy znowu chcesz zaistnieć? Widzę, że zaistnieć chcesz Ty ciągle mnie krytykując ... Z początku mnie to bawiło. Teraz już mnie nudzi. Mógłbym robić to samo co Ty, ale nie zniżę do twojego poziomu. Ja jestem tylko zainteresowany zakupem. Share this post Link to post Share on other sites
cyprys19 7,883 Report post Posted June 22, 2020 Już niebawem będzie sposobność aby sobie to wyjaśnić... Kijek wolny, czy nadal zarezerwowany? Share this post Link to post Share on other sites
Sławek Nikt 4,460 Report post Posted June 22, 2020 Już niebawem będzie sposobność aby sobie to wyjaśnić... Kijek wolny, czy nadal zarezerwowany? O i teraz piszesz po ludzku. Potrzebuję konkretną długość szczytowki. Nawet centymetr mnie aniżeli potrzebuję mnie nie interesuje. Zadałem pytanie na priv i czekam na odpowiedź. Share this post Link to post Share on other sites
bartolomeo213 58 Report post Posted June 22, 2020 (edited) Dziwię się że właściciel sprzedaje jeszcze w takiej cenie i dziw że jeszcze nikt go nie sprzatnal wystarczy zadzwonić do rodmas zapłacić serwisowke która nie jest cena z kosmosu bo blank ma dożywotnią gwarancję i wziąć nowy komponenty już są. A że blank już pewnie nie produkowany to zaproponują jakiś inny do wyboru wedle uznania. Edited June 22, 2020 by bartolomeo213 Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiol 2 Report post Posted June 22, 2020 Zabieram proszę o dane na priv Share this post Link to post Share on other sites
wiktos 5 Report post Posted June 22, 2020 Rezerwa. Ile cm. od szczytu jest w całości ? Ponad 60 ? 59cm szczytówki zostało Share this post Link to post Share on other sites
Sławek Nikt 4,460 Report post Posted June 22, 2020 59cm szczytówki zostało W takim razie biorę. Na styk, ale może wystarczy. Share this post Link to post Share on other sites
wiktos 5 Report post Posted June 22, 2020 (edited) Reszta na Pv. Nieaktualne. Edited June 22, 2020 by wiktos Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz eS 5,141 Report post Posted June 22, 2020 Jak coś to wezmę Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites